Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 521.
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από Gkontos10: “Σε ΜΙ6 έβαλε κάποιος? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Οκ μου φαίνεται μέχρι στιγμής το μόνο που παρατήρησα όσο το έχω δουλέψει είναι ότι όταν μιλάς στο τηλ μένουν αναμένα τα φωτάκια από τα δύο κουμπιά κάτω και ας σβήνει η οθόνη όταν το ακουμπάς στο πρόσωπο. ” Εμένα η κάμερα δε δουλεύει με τπτ και το magisk δεν εγκατασταθηκε σωστά, δε μου δίνει root. Δεν ξέρω τι να κάνω.. ” Τελικά έχουμε κάποιο συμπέρασμα αν είναι οκ…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Καλησπερα και Χρόνια Πολλά μόλις έβλα στο sagit και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1) Πως βγάζουμε τον βοηθό την σελίδα που βγαίνει μπροστά τέρμα αριστερά, και 2) Παλιότερα πατόντας το power μου είχε επιλογή να μπώ στο recovery τωρα δεν έχει μπορούμε να κάνουμε τίποτα? ” Την πέρασες με απλό φλας ή έκανες factory reset; Πώς την βλέπεις μέχρι τώρα την ρομ; Έχεις παρατηρήσει κανενα bug, η μπαταρία;
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌταν είναι ανοικτό το κινητό δεν φορτίζει, ενώ αν το απενεργοποιήσω άλλες φορές φορτίζει κανονικά κ άλλες, όπως τώρα που το έχω δίπλα μου, επί μισή ώρα ανέβηκε μόνο 1%. Όταν είναι ανοικτό το κινητό, το λαμπάκι δεν φωτίζει ούτε κ η μπαταρία (στην μπάρα ειδοποιήσεων)είναι πράσινη. Με απενεργοποιημένο το κινητό το λαμπάκι είναι άσπρο κ η μπαταρία στην οθόνη είναι πράσινη.
-
ΜήνυμαΑκριβώς
-
ΜήνυμαΑπλά σου έδειξα λίγο το ιστορικό των ρομ που περάσανε από το κινητό. Η ρομ που έχει τώρα είναι η global
-
ΜήνυμαΠαράθεση από apo.stam: “Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου το κινητό της φώτο. Θέλω να μάθω ποια κωδική ονομασία έχει; Υποθέτω ότι έχει μαϊμού ρομ Ο bootloader είναι κλειδωμένος Το εικονίδιο στο recovery mode είναι ένα κινητό κ ένα καλώδιο Ποιόν οδηγό ακολουθώ; ” Παράθεση από NasDriver: “Το Prada έχεις και είναι όντως με μαϊμού ρομ ” Παράθεση από NasDriver: “Σύμφωνα με την φώτο είναι redmi 4 - Santoni ” Η φώτο (unofficial rom) είναι με την μαϊμού ρομ που είχε το κινητό . Στην (φώτο 1) είναι αυτή που μ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Για ανέβασε... ”
-
ΜήνυμαΑπο Δευτέρα που θα πάω στην δουλειά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από αυτά που επέλεξες κατά το flash που έκανες...θυμάσαι τι είχες επιλέξει ? ” Μου είχε επιλογη 3 ρομ με πράσινο χρώμα κ μόνο. Επέλεξα την global stable. Μου είχε global China κ νομίζω μια global developer. Με ένα screenshot από το about phone θα μπορούμε να βγάλουμε άκρη; Κ σε τι παίζει ρόλο αν είναι fastboot ή recovery;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “fastboot rom πέρασε ή recovery rom, έχει μεγάλη σημασία... ” από πού το καταλαβαίνω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτόν ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Τελικά πέρασα εύκολα την official με το XiaoMiTool. Μια άλλη ερώτηση: Το κινητό φορτίζει όταν είναι απενεργοποιημένο κ όχι όταν είναι ανοικτό. Υπάρχει κάτι να κοιτάξω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Με ξεκλείδωμα βάζεις όποια ρομ θες Αν δεν θες να ξεκλειδώσεις μάλλον θα χρειαστεί edl mode για εγκατάσταση fastboot rom ” Θέλω μια βοήθεια: Ξεκλείδωσα το κινητό. Ποιον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την official rom; Φοράει την official αγγλοκινέζικη
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε αν και δύσκολο τώρα που μπήκε china rom, ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις όποια ρομ θες ” Με ξεκλείδωμα θα μπορώ να βάλω official global; Γιατί αυτός είναι ο σκοπός
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το Prada έχεις και είναι όντως με μαϊμού ρομ ” Μέσω του misetup πέρασε μια official rom αλλά αγγλοκινέζικη. Για να περάσω την τελευταία global θα ακολουθήσω την ίδια διαδικασία;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω στα χέρια μου το κινητό της φώτο. Θέλω να μάθω ποια κωδική ονομασία έχει; Υποθέτω ότι έχει μαϊμού ρομ Ο bootloader είναι κλειδωμένος Το εικονίδιο στο recovery mode είναι ένα κινητό κ ένα καλώδιο Ποιόν οδηγό ακολουθώ;
-
Καλημέρα. Με την ώρα τι κάνουμε, μείναμε στην παλιά ώρα!
-
Σε mi6 sagit όλα καλά με την xtrv εκτός από την εφαρμογή της alpha bank η οποία όταν πάω να περάσω δακτυλικό μου βγάζει αυτό το μνμ. Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, έχω κάνει απεγκατασταση κ εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν είμαι ρουτ. Στην εφαρμογή της Πειραιώς δουλεύει κανονικα. Το dark mode μια χαρά, για μπαταρία είναι ακόμη νωρίς.
-
Σε mi6 έχει δοκιμάσει κανείς;