Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 521.
-
Παράθεση από agmg: “@apo.stam Εσύ δεν έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές της Google; ” καλημέρα. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την συζήτηση. Τι προβλήματα κ ποιες εφαρμογές; Το κινητό είναι της γυναίκας μου κ τα προβλήματα που μου έχει αναφέρει είναι: ότι όταν το βράδυ φορτίζει (ανοικτό) το κινητό πολλές φορές το πρωί είναι κλειστό (όχι από μπαταρία) κ δεν χτυπάει το ξυπνητήρι.
-
Καλημέρα κ συγνώμη για το off topic. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ή να με παραπέμψει στο ανάλογο νήμα. Έχω το κινητό ενός συναδέλφου redmi 4 (πιθανόν prada) το οποίο φοράει την global stable 8.0.3.0.0 (δεν ξέρω αν είναι η επίσημη) κ βλέπω στο επίσημο σαιτ ότι υπάρχει η 10.1.1.0. Πως μπορώ να την περάσω;
-
Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος από χθες του mi band 3. Ακολούθησα τις οδηγίες κ όλα μια χαρά ως τώρα. Τον καιρό πως μπορώ να τον βλέπω; Στο band μου γράφει να συνδεθώ με την εφαρμογή για ενημέρωση. Ποια εφαρμογή εννοεί; Γιατί με το mi fit είναι συνδεδεμένο. Οκ το βρήκα. Έκανα την ρύθμιση ώρας στο κινητό χειροκίνητα, έβαλα περιοχή Κάϊρο κ μου την έβγαλε. Κάτι άλλο τώρα: Πως μπορώ να βλέπω τον καιρό στην αρχική οθόνη του band μαζί με την ώρα, ημ/νια, κ.α.;
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εγώ που έχω forthnet δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Μήπως έγινε κάποια στιγμή διακοπή ρεύματος κ αποσυντονίστηκε;
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά σε περιβάλλον miui 10 κ έχω κάποιες απορίες: 1. Πως μπορώ να φαίνεται στην οθόνη όταν παίρνω ή δέχομαι τηλ η εικόνα που έχω βάλει στην επαφή; 2. Πως μπορώ να βγάλω widget του email της miui στην αρχική οθόνη ενώ δεν μου το δίνει σαν δυνατότητα; 3. Πως γίνεται στο email της miui να μην μου ομαδοποιεί μηνύματα από gearbest, ebay ως διαφημίσεις ή ειδοποιήσεις ενώ δεν το έχω τικαρισμένο;
-
Παράθεση από ktsiaras: “Περάστηκε σε mi6 και όλα καλά. ” Απο μπαταρία τι λέει; Τι ρομ έβαλες: άρωμα ή xtrv;
-
Παράθεση από drillerkiller: “Περαστηκε σε Mi6 σύμφωνα με τις οδηγίες. Μπήκε magisk και το Dolby, και τα modules δουλεύουν μια χαρά!! Παιδιά μετά από 4 αγονους μήνες με τη Global, η ROM αυτή είναι σκέτη απόλαυση! 3 πράγματα : Face unlock, AI preload, και λειτουργία πλήρους οθόνης και η εμπειρία πάει σε άλλο επίπεδο!! Παιδιά ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλειά σας! ” Με την διάρκεια της μπαταρίας τι λέει;
-
@Gkontos10 Πέρασες την καινούργια ρομ; Αν ναι, με factory reset ή με τα 2 cache; Πως είναι η καινούργια ρομ, η μπαταρία; Είμαι κ εγώ στην 8.5.3 κ με ενδιαφέρει η μετάβαση. @MIUI_ART σε περίπτωση που κάνω την μετάβαση σε miui 10 θα μπορέσω να επιστρέψω στην 8.5.3 (miui 9) εφόσον πάρω πλήρες back up μέσα από twrpq;
-
Καλημέρα κ καλή επιτυχία σε όλους!
-
Παράθεση από geoanto555: “η βάζει πιο καινουριο twrp.Αν έχει και εκει θεμα θα κάνουμε άλλο που κανει decrypt τις νέες ρομς. ” δεν μπορεί να βάλει πιο καινούργιο γιατί δεν το βλέπει στον αποθηκευτικό χώρο μέσα από το twrp. Γενικά δεν βλέπει αρχεία στην sdcard!
-
ένας φίλος μου έχει το mi5 (gemini) κ φοράει την 8.5.10 xtrv beta. Θέλει να περάσει την τελευταία 10άρα αλλά έχει ένα θέμα με το twrp (3.1.0-1) το οποίο δεν βλέπει τον σκληρό στο κινητό. Ακόμη κ σε wipe . Τι παίζει;
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από apostolisni: “Παράθεση από nikosprov: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από nikosprov: “ ” Εμένα στο 59.6% η κατανάλωση στο σύστημα android se sagit. Κάτι δεν πάει καλά... ” Ελπίζω να στρώσει με κάνα fix η με την 10.Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και μένα το ίδιο σε sagit. Η κατανάλωση του android στο 57% και καίει συνεχώς η πλάτη του τηλεφώνου. Ακόμα και με μια κλήση. ” @MIUI_ART Δημήτρη μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δυστυχώς τα τηλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “και αν τα εχω ενεργοποιημενα θα πρεπει να κανω format data για να βαλω τη νεα ρομ ; η με το φιξ αυτοματα θα βαλει τη νεα ρομ απενεργοποιοντας τα ; ” Αν έχεις τα Encryption απενεργοποιημένα δεν χρειάζεται να κάνεις τα παραπάνω που έγραψα.Αν όμως δεν έχουν απενεργοποιηθεί σωστά, θα το καταλάβεις αμέσως καθώς μετά το Flash της ROM θα κολλήσει η συσκευή στο Boot με τις τελίτσες και δεν θα μπορεί να μπει στην Miui. Τότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να…
-
Παράθεση από drillerkiller: “Να πω κι εγώ για τη ρομ, όλα καλά αλλά μακράν η χειρότερη μπαταρία ever σε Mi6. Επιπλέον παρατήρησα ότι ενώ το φορτιζα και το χρησιμοποιουσα ταυτόχρονα, η μπαταρία έπεφτε.. ” Μιλάς για την τελευταία 8.5.14;
-
Παράθεση από stapd_21: “Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις: Αν ξεκλειδώσω, εγκαθιστώντας κάποια επίσημη ρομ, ξανά κλειδώνει; Και δεύτερον, με magisk λειτουργούν οι τραπεζικές εφαρμογές και το otego; Ευχαριστώ προκαταβολικά ” Εγώ με την 8.5.3 χωρίς ρουτ δεν έχω προβλήματα με alpha, tap'n'pay, nova go, περαιώς