Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προστέθηκε στο αρχικό ποστ ο οδηγός του @NasDriver για τον έλεγχο του Anti Rollback (ARB) καθώς και λινκ για τις fastboot roms που ανέβασε σε προηγούμενο ποστ ο @spideman3 .
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και δεν μπορεί κανείς να του επιβάλει κάτι άλλο. Αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε σ' ένα πράγμα ότι η Xiaomi όφειλε να ενημερώσει εγκαίρως ότι αλλάζει πολιτική. Και μη μου πει κανείς ότι τα σημάδια και τα άστρα έδειχναν άλλα. Όχι αγαπητοί μου δεν είναι έτσι. Πρέπει να με ενημερώσεις και εμένα που δεν ασχολούμαι ότι έχεις σκοπό να κάνεις μια τόσο σημαντική αλλάγη. Πρέπει να σέβεσαι όλους τους πελάτες σου. Δεν ξέρει δηλαδή η Xiaomi, ότι μια μεγάλη …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χρήσιμος οδηγός. Μπράβο.
-
@miltoskartalas ξέρεις με πιο account έχει ξεκλειδώσει ο bootloader ακόμα και αν το έχουν ξεκλειδώσει με τον επίσημο τρόπο; Νομίζω πως όχι. Αν κάτι πάει στραβά κλειδώσει η συσκευή και μπρικάρει με το άλλο account που δεν το γνωρίζεις, τι θα κάνεις τότε; Γιατί να το ρισκάρεις;
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παιδιά καλησπέρα, Εχω παραλάβει από bangood για φίλο μι8 πριν 5 μερες και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη την global stable. Το κινητό όταν ανοίγει βγάζει το unlocked οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι με τον επίσημο τρόπο. Από δευτέρα περιμένω και το δικό μου παλι από το ίδιο κατάστημα. Θεωρείται αναγκαίο να ακουλουθήσω αυτή τη διαδικασία; ” Ναι φίλε μου πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία. Πρέπει ο καθένας σας να ξεκλειδωσει τον bootloader με το δικό τ…
-
Ναι φίλε @Mrlifeguard αφού σκοπός σου ήταν να ασχοληθείς με custom έπρεπε να το είχες παραγγείλει με china rom και να ξεκλειδώσεις με το δικό σου account. Τώρα θα χρειαστεί να κάνεις μια δουλίτσα παραπάνω. Δηλαδή το κλείδωμα του bootloader. Το δύσκολο κομμάτι είναι η αναμονή για το ξεκλείδωμα. Ας ελπίσουμε ότι θα χρειαστείς το ελάχιστο που είναι οι 720 ώρες.
-
@thkarantias από banggood λογικά δε θα έχεις πρόβλημα και δε θα χρειαστεί να κάνεις τη διαδικασία. Αν είναι με τη ζελατίνα του και το αυτοκόλλητο global version είσαι σε καλό δρόμο.
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαAmazfit watch. Έχω την παρακάτω έκδοση Γιάννη.
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΣήμερα το απόγευμα είχε spinning. Με τη νέα έκδοση. cde94b58ae2efd4ed672c6229fa495dd.jpgab13453fc797407814b71a6de80feb37.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “Υπάρχει κάποιος οδηγός να τα κάνω μόνος μου? Είναι δύσκολο ? Δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο ” Στο πρώτο ποστ θα βρεις ότι χρειάζεσαι. Αν κάπου κολλήσεις εδώ είμαστε πάλι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΧαχαχα. Ρε φίλε το πρωί μου ήρθε. Είμαι beta tester στο Amazfit. Μην το πεις πουθενά.
-
Καλορίζικο καταρχάς. Οπότε μας λύθηκε και αυτή η απορία σχετικά με τις global version συσκευές του Banggood. Το Banggood στέλνει Global Version συσκευές, αρκεί βέβαια να βάλουμε στο καλάθι μας τη σωστή έκδοση.
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΑύριο έχω spinning. Θα το τεστάρω εκεί. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΈτοιμος. ee4e56b57f35c3c062ee5f2238f5bbe1.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk