Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@georgezaf δες εδώ.
-
Από Κίνα φίλε κοιτάω πρώτα Banggood και μετά Gearbest. Αν οι τιμές είναι κοντά προτιμώ Banggood. Εγώ θα σου έλεγα να παραγγείλεις πάλι από Banggood μ' ένα κουπονακι και να προσέξεις δύο πράγματα. Πρώτον να γράφει global version και δεύτερο τρόπο αποστολής priority direct mail. e20f8239b74b10e69627235a5524d749.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το ζητάς όμως με global rom γιατί θα σου φλασάρουν σε china version συσκευή την global rom. Πρέπει να ζητήσεις το global version.Από Κίνα λες; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν πλήρωσες με paypal δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Λίγο υπομονή μέχρι να το παραλάβεις και τότε θα δούμε αν χάλασε και το Banggood.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το Banggood είναι ένα από τα πιο σοβαρά κινεζομάγαζα. Για να λέει ότι είναι το global version αυτό θα είναι. Και να μην είναι το global να είσαι σίγουρος ότι θα αναγνωρίσει το λάθος του.
-
Για το anti rollback μπορείς να πατήσεις πάνω στις λέξεις που έγιναν μπλε και να ενημερωθείς. Μπορείς να βάλεις custom όταν ξεκλειδώσεις τον bootloader. Και αφού είναι ξεκλειδωτος ο bootloader μπορείς με το Mi Flash να βάλεις μια fastboot rom και να ξαναγυρίσεις σε official global χωρίς όμως να κλειδώσεις bootloader γιατί τότε θα μπρικάρει.
-
-
@X4nd3r αν πρόσεξες γράφω προσωπικά για εμένα. Στο τέλος νομίζω ότι σε καλύπτω σ' αυτό που λες εσύ. Καλώς ή κακώς θέλει να ακολουθήσει το δρόμο των υπόλοιπων μεγάλων. Το φάουλ της είναι ότι δεν ενημέρωσε εσένα που θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να πας πχ σε One Plus. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι η Xiaomi και η κάθε Xiaomi έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της, την αύξηση των οικονομικών μεγεθών, των μεριδίων αγοράς κτλ. Δεν τα βλέπει τόσο ρομαντικά τα πράγματα. Αν δικαιωθεί ή ό…
-
-
Υπομονή... Έτσι όπως τα έκαναν δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.
-
@Germak όταν με το καλό το παραλάβεις θα το δεις αυτό φίλε. Μπορεί να μη χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις.
-
-
Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν η Xiaomi κλειδώσει οριστικά τους bootloader. Ας το κάνει. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εμένα (προσωπικά πάντα) δεν με ενδιαφέρει πλέον να φλασάρω κάποια custom rom και να ρουτάρω το κινητό μου. Παλιά που ήταν διαφορετικές οι ανάγκες μου με ενδιέφερε περισσότερο. Το κινητό πλέον το βλέπω σαν εργαλείο για τη δουλειά μου και όχι μόνο. Το θέμα της ασφάλειας έχει αρχίσει να με απασχολεί περισσότερο. Και η Xiaomi έχει αλλάξει... Δεν είναι πλέον η μικρή εταιρεία που έβγα…
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@kyrgeo1978 αν σου είναι εύκολο θα ήθελα την σελίδα για να παρακολουθώ την τελευταία ρομ και μην ενοχλώ πάλι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ είσαι φίλε μου. 小米8(含探索版)各类版本官方刷机包下载帖 已更新8.8.30_小米手机8/探索版_MIUI论坛 - 手机版 Αν δεν μπορείς να βρεις τη fastboot μου λες. Δεν ενοχλείς μην ανησυχείς. .
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Πρέπει πάντα να φλασαρουμε την τελευταία ή όχι? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλό θα ήταν να βάζουμε την τελευταία.
-
Εδω είσαι φίλε μου 8.8.30. dipper_images_8.8.30_20180830.0000.00_8.1_cn_c7ec463424.tgz Στo πρώτο ποστ υπάρχει λινκ με όλες τις κινέζικες.