Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τι λέτε ρε παιδιά; Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Επίσημος αντιπρόσωπος και σου δίνει συσκευή με ξεκλείδωτο bootloader και αυτοκολλητάκια και χωρίς αυτοκολλητάκια με global version! Τιναφτορε!!!
-
Άσε τι γράφουν κάποιοι εκεί... Έχεις μιλήσει με Κινέζο στο chat; Και εγώ έτσι την πάτησα. Του λες του Κινέζου Global version και σου λέει: " yes international"
-
Καλησπέρα Νίκο. Καλορίζικο.
-
@Germak δεν υπάρχει περίπτωση να είναι global version και να μην το γράφει απ' έξω και ειδικά από τον Banggood... Στο Gearbest απ' ότι είδα τις συσκευές που έχουν φλασάρει οι ίδιοι την global rom τις έχουν "βαφτίσει" international version. Θέλει προσοχή γιατί πολλά παιδιά μπερδεύονται και νομίζουν ότι είναι οι global version συσκευές.
-
@Sakis Teleios για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις ξεκλειδώσει με το δικό σου account πάρε το παράδειγμα του omek07. Κλείδωσε η συσκευή του μ' ένα άγνωστο account και μπρίκαρε. Δεν είχε άλλη λύση πλην του EDL mode που και αυτό είναι κλειδωμένο στις νέες συσκευές. Αν είχε ξεκλειδώσει με το δικό του account πριν μπρικάρει η συσκευή θα είχε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει άμεσα με το δικό account και να περάσει μια fastboot rom μέσω mi flash.
-
Χρήστο ο Σάκης επιθυμεί να κλειδώσει με Global στο μέλλον... Για την ώρα Σάκη μην το κάνεις.
-
Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά αν πας τώρα να κλειδώσεις με global θα μπρικάρει. Την όλη διαδικασία την κάνουμε για να ξεκλειδώσουμε με το δικό μας account.
-
Παράθεση από spideman3: “Τώρα έχω μια απορία: άραγε πριν μπρικαρει θα κλειδώσει ο bootloader? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα κλειδώσει και θα μπρικάρει. Έτσι έγινε με το Mi8 ενός παιδιού που είχε δοκιμάσει να φλασάρει global και να κλειδώσει.
-
Μπράβο Κώστα. Καλοδούλευτο φίλε.
-
Αφού άνοιξε η συσκευή ολοκληρώθηκε η διαδικασία με επιτυχία. Συνήθως γίνεται το ανάποδο. Δηλαδή βλέπεις ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φλασάρισμα της ρομ και μετά ανοίγει η συσκευή. Κάποιο κόλλημα θα έφαγε. Μπορείς να το αποσυνδέσεις
-
Παιδιά στα περισσότερα απ' αυτά που ρωτάτε υπάρχουν οι απαντήσεις στο πρώτο ποστ. Όσοι θέλετε να αποφύγετε την όλη διαδικασία μπορείτε να παραγγείλετε την global version. Δεν έχει πλεον μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με την china version. Αν έχουν ξεκινήσει τα πακέτα σας να μην σας πιάνει πανικός με το τι πρέπει να κάνετε.
-
@panospc αν φλασάρεις στο Mi8 την global stable με clean all and lock θα κλειδώσει και θα μπρικάρει. Άρα πρέπει να προσέξουμε τι ρομ θα φλασάρουμε. Επίσης ένα παιδί που πήγε να φλασάρει κινέζικη με clean all and lock ενώ του έδειχνε το Mi flash ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία δεν έγινε απολύτως τίποτα στη συσκευή του (παρέμεινε με την ίδια ρομ χωρίς να κλειδώσει). Με κινέζικη ρομ λοιπόν, τη δεδομένη στιγμή, θεωρώ ότι στη χειρότερη δε θα τη φλασάρει τη ρομ. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα π…