Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ούτε σε china beta 8.8.9.
-
Ναι παιδιά να προσέξουμε το rollback. Μην πηγαίνουμε από Miui 10 σε Miui 9. Προσοχή και στα restore που κάνουμε από τα παλαιότερα back up μας.
-
Δεν το κόβω για global version αυτό. Πρέπει να είναι το κινέζικο με ξεκλείδωτο bootloader και εγκατεστημένη τη global ρομ από το Banggood. Κάνε μια αναζήτηση στο μαγαζί και θα δεις ότι στα global version το λέει ξεκάθαρα ότι είναι αυτά.
-
Οκ. Όταν έρθει με το καλό το βλέπουμε. Με το καλό να το παραλάβεις.
-
Δοκίμασε μ' αυτόν τον οδηγό. Δεν ξέρω κανέναν που να ξεκλειδωσε τον bootloader του Mi 8 με global version συσκευή. Είσαι σίγουρος ότι είναι το global version; Από Ελλάδα το πήρες; Γράφει το κουτί global version;
-
Παράθεση από Trickle: “Καταρχην τέλειος οδηγός. Ερώτηση , πήραμε MI8 global version και θέλουμε να ξεκλειδώσουμε , εγκατάσταση ρομ από το forum κτλ, τι κάνουμε? ” Ευχαριστώ. Δες εδώ.
-
Παράθεση από spideman3: “Συγχαρητήρια ωραίος οδηγός. Μπράβο σου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σ' ευχαριστώ Γιώργο για τα καλά σου λόγια και τις εύστοχες παρατηρήσεις σου. Σ' ευχαριστώ @alvin1983 . Να είσαι καλά.
-
Οκ. Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα θα το δω απόγευμα. . Κάποια παρατήρηση σ' αυτά που έχω γράψει ήδη;
-
Στο πρώτο ποστ ανέβασα κάποιες οδηγίες - συμπεράσματα. Περιμένω τις παρατηρήσεις σας.
-
Κατέβασε την πάλι που σου λέει ο Χρήστος. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σ' εμένα με το Mi5s Plus. Αλλά εμένα φλάσαρε συνέχεια και δεν ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Είχα αλλάξει τρεις θύρες USB μέχρι να τη φλασαρει κανονικά.
-
Δες στα γρήγορα πως βλέπει τη συσκευή σου στη διαχείριση συσκευών. Να μην υπάρχει θαυμαστικό πάνω στο Mi8.
-
Δοκίμασε άλλη θύρα USB.
-
Φαίνεται ότι την φλασάρει αλλά δεν το κάνει. Όταν ξεζιπάρεις το αρχείο tgz πάρε τον φάκελο που θα κάνει εξαγωγή, ονόμασε τον dipper και βαλ' τον χύμα στο c. Και μετά κανείς τα υπόλοιπα.
-
Παράθεση από alvin1983: “Μπουμπουνάμε china dev όλοι οι "παράνομοι" ξεκλειδωμένοι μαζί με κλείδωμα (clean all and lock) και κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα 15 ημερών (ή όσο πάει στο καθένα), ξεκλειδώνουμε και μετά βαράμε global stable-dev Και αν κλειδώσει στην αλλαγή απο china σε global ξεκλειδώνουμε και απολαμβάνουμε το κινητό μας και είμαστε οκ έτσι? ” Για το πρώτο σκέλος που λες πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Και για το δεύτερο σκελος έτσι δείχνουν για την ώρα τα πράγματα...
-
Κακώς έκανα αναφορά για το τι πρέπει να γράφει ο καθένας μέσα στο νήμα. Δεν είναι δική μου δουλειά. Ζήτω συγγνώμη απ' αυτούς που πρόσβαλα.
-
Το βραδάκι θα προσπαθήσω να μαζέψω όλα τα συμπεράσματα που βγάλαμε μέσα από τις συζητήσεις μας και να τα βάλω στο πρώτο ποστ.
-
Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα είπαν τα παιδιά. Επίσης να μας πουν, αν έχουν κάποια πληροφορία, για το τι έχουν στο μυαλό τους τα αρχηγόπουλα της Xiaomi σχετικά με το θέμα των global και china version συσκευών. Να σταματήσουμε να παίρνουμε china version συσκευές; Θα μας βρουν χειρότερα στο μέλλον; Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Κλείδωσα clean all and lock με dev 8.8.9. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Περιμένω 10 ημέρες για να ξεκλειδώσω.
-
Παράθεση από NasDriver: “Βρε παιδιά, πείτε το ξεκάθαρα, Global με ξεκλείδωτο bootlaoder > official china rom > lock bootloader > ξεκλείδωμα με προσωπικό mi account > πέρασμα όποια ρομ θέλουμε = safe ? ” Αυτή τη στιγμή το φορτίζω. Όταν είμαι έτοιμος θα ενημερώσω. @Octaviastikos πες μου Ρομ (έκδοση) και Mi flash που χρησιμοποίησες.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Κυριάκο βάλε...όλα καλά μόλις ξεκλειδώσα και το άλλο mi 8.... Δώσε πόνο..... ” Ευχαριστώ Γιάνναρε!!! Να είσαι καλά ρε φίλε!