Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@NasDriver οπότε λες ότι θα κλειδώσει και εμένα χωρίς brick;
-
@omek07 εγώ προσωπικά θέλω να κλειδώσω. Και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να μπρικάρει. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπρικάρει όπως γράφω πιο πάνω αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος για να κάνω αυτήν την ενέργεια. Δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς συσκευή.
-
Μίλησα με τον Γιάννη στο τηλέφωνο. Η συσκευή ήρθε, όπως ήρθε η δική μου και πολλών άλλων, που δεν απαίτησαν China rom και κλειδωμένο bootloader. Δηλαδή με global stable rom και ξεκλείδωτο bootloader. Ο Γιάννης με το δικό του account του beta tester πέρασε στη συσκευή του φίλου μέσω Mi flash την κινέζικη επιλέγοντας το "clean all and lock". Μπουταρε κανονικά χωρίς brick. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Άφησε τον Γιάννη να κλειδώσει με clean all and lock επειδή είναι beta tester; Αν πάει ένα…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “...επίσης χθες ξεκλειδώσα άλλο ένα όπου ήρθε με την 9.5.13 global και εφόσον καναμε όλες της διαδικασίες ενώ έγραφε unlocked... δυστυχώς ξανάκλείδωσε... Με την 9.6.1 όπου έκανε update... ” Παράθεση από Octaviastikos: “Ξεκλειδώσα με china και ήθελε την global να βάλει... Και του κάνει αναβάθμιση και ξανάκλειδωσε ” Για να καταλάβω ρε Γιάννη: Ήρθε με global. Πως το κλείδωσες; Με china; Με clear all and lock; Μετά ξεκλείδωσες όπως ήταν με China; Μετά λες ότι του έβαλες g…
-
Ναι δεν είμαστε σίγουροι... Αν και πρέπει να έγινε η δουλειά με account...
-
Γιάννη αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει κανείς ότι μπορούμε να το κλειδώσουμε, ακόμα και με China rom και να μην μπρικάρει το κινητό.
-
Παράθεση από ikleos: “Μια άλλη απορία που έχω παιδια...όπως είμαι τώρα με την global stable....έχω δοκιμάσει και περασα το twrp ( όχι μόνιμα ομως). Αν περάσω το Twrp ξανα και μεσα απο αυτό περάσω μια xtrv ή aroma μετα το factory reset, τι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσω? Δεν παίζει κανενα μπρικι σε αυτή την περιπτωση? ” Αν κάτι πάει στραβά και κλειδώσει μετά θα ψάχνεις να βρεις τον Κινέζο που βοήθησε με το αζημίωτο τον @omek07. Πρέπει να κλειδώσουμε πρώτα και να ξεκλειδώσουμε με το δικό μας acco…
-
Μακάρι Χρήστο. Έχω αρκετή υπομονή.
-
Μπράβο @omek07 ! Επιτέλους να χαρείς το εργαλείο. Με εμάς τι γίνεται τώρα; Κράτα πάντως τα στοιχεία του κινέζου καλού κακού.
-
@pavlidisc Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό που λες: "Μήπως λοιπόν, αυτά που δεν μπορούν να επανα-ξεκλειδώσουν, είναι μόνο αυτά που ήρθαν ξεκλείδωτα και στα οποία το Κινεζομάγαζο ξεκλείδωσε με δικό του (άγνωστο) λογαριασμό; Και όταν εσύ βάζεις τον δικό σου για επανα-ξεκλείδωμα...σου δείχνει τα τρία του Καράμπελα...γιατί ο λογαριασμός είναι διαφορετικός; Μήπως δηλαδή αυτοί που παρέλαβαν με China stable και κλειδωμένο bootloader, ξεκλείδωσαν και πέρασαν global, έχουν την "πολυτέλεια" να πάρουν μπρίκι...το …
-
Είμαι έξω. Όταν γυρίσω σπίτι θα το δω. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Τελικα παιδιά έχει νόημα να παραγγείλουμε από bgood για παράδειγμα mi8 η να αναμένουμε global version του κινητού. Η infoquest τι version του mi8 πουλαει ;” Όσοι δε θέλουν να ξεκλειδώσουν bootloader καλό είναι να προτιμήσουν global version συσκευές. Η infoquest έχει global version. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Για να κλειδώσω τον bootloader και να ξεκλειδώσω με το δικό μου Mi λογαριασμό. Με global stable θα είχα brick 100%. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από ikleos: “Παιδιά δηλαδή εγώ που είμαι με global stable και ξεκλείδωτο bootloader, αν περάσω ξανά το twrp και εγκαταστήσω μια beta ρομ XTRV ή AROMA θα έχει φόβο να brickarei η συσκευή? Sent from my MI 8 using Tapatalk” Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις. Αλλά είναι δική σου επιλογή. Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα. Δε θα προχωρήσω αν δεν έχω να λύσει πρώτα το θέμα με τον bootloader. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Μήπως λοιπόν οι Κινέζοι το έκαναν επίτηδες; Έτσι λένε κάποιοι... Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Δε νομίζω να παραλάβει κάνεις china με ξεκλειδωτο bootloader. Αυτοί που θέλουν να ξεκλειδώσουν τον bootloader καλό θα ήταν να ζητήσουν το China version με ζελατίνα. Και αυτοί που δε θέλουν να ξεκλείδωσουν bootloader να περιμένουν τις global version συσκευές. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Όχι. Φλασαρα μάλιστα δύο φορές. Για την ώρα περιμένω. Γι' αυτό υπάρχει και αυτό το νήμα για να κάνουμε κουβέντα και αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο να το μοιραστεί μαζί μας.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση μου αλλά όταν έχεις αγοράσει τηλέφωνο με ξεκλείδωτο bootloader και θες να τον κλειδώσεις ξανά όταν φλασάρεις την rom δεν πρέπει να επιλέξεις clean all and lock ; Αλλιώς πως θα κλειδώσει; ” Συζήτηση κάνουμε μη ζητάς συγγνώμη . Στις καινούργιες συσκευές υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει brick αν κάνεις αυτήν την ενέργεια. Έχει συμβεί σε πολλά Mi 8 που πήγαν να φλασάρουν global stable και να κλειδώσουν επιλέγοντας "clean all and lock". Sent from my MI 8…