Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ανέστη σίγουρα ήταν με China rom. Το ξεκλείδωσαν και έβαλαν global stable. Το ξεκλείδωμα πρέπει να έγινε με official τρόπο. Θα έπρεπε να είχε κλειδώσει ο bootloader με το που του έβαζα την κινεζική αν είχαν ξεκλειδώσει με unofficial τρόπο. Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Καλησπέρα Βασίλη. Από Gearbest το αγόρασα. Την Πέμπτη το πήρα στα χέρια μου. Με Official global stable ήρθε αλλά με ξεκλείδωτο bootloader. Αυτοί πέρασαν την ρομ.
-
Ναι δεν έχει ακουστεί κάτι. Αλλά δε θα ήθελα να είναι το δικό μου το πρώτο Καλύτερα κάποιου κινέζου .
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56880/ Με αφορμή διάφορα περιστατικά hardbrick που προέκυψαν σε συσκευές Mi 8 - Dipper παρακάτω θα σας παραθέσουμε διάφορα συμπεράσματα που προέκυψαν μέσα από συζήτηση στο θέμα αυτό Καθώς και στο Αγγλικό Φόρουμ: [Tools, Tips & Tutorials] [Important] Must read if you wish to tweak/modify your Mi 8/SE Επίσης η ανακοίνωση που βγήκε στο Αγγλικό Φόρουμ: ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM ! Σκοπός του οδηγού …
-
Δεν μπορείς να γνωρίζεις πως ξεκλείδωσαν τον bootloader. Ενδέχεται να έγινε με unofficial τρόπο και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή. Επίσης καλό είναι το ξεκλείδωμα να συνδέεται με το δικό σου account για λόγους ασφαλείας. Μπορεί να σου στέλνουν το global version. Αν δεν έχει ξεκινήσει το πακέτο και έχουν σκοπό να σου περάσουν αυτοί τη ρομ, πες να σου το στείλουν καλύτερα με τη ζελατίνα και την κινέζικη ρομ. Σε κάθε περίπτωση θέλει προσοχή στο τι κάνουμε. Είναι αρκετοί που το έχουν μπρι…
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από chrisnik: “Μπορεις να μου πεις αν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που να εχει τον λογαριασμο για EDL ποια εινια η διαδικασια ??? ” ” Αυτό που σου είπε και ο spiderman. Σειρά έχει το china mi pc suite. Παράθεση από georgezaf: “Παραγγειλα mi8 και λεει οτι ερχεται με global rom... Αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader να βαλω twrp και να flasarw σε xrtv ή πρεπει να κανω κατι αλλο;; Πρεπει αναγκαστικα να ξαναγυρισω σε κινεζικη αν ειναι ξεκλειδωτος; ” Μη βάλεις twrp…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nickleon: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Οπότε θα πρέπει και εσύ στη συνέχεια να το ξεκλειδώσεις με το δικό σου account. ” Να το ξεκλειδώσω πάλι? Δεν θα είναι ξεκλείδωτο ήδη από αυτούς? Ή θα πρέπει να κάνεις πάλι την διαδικασία περνώντας και πάλι την Global Rom?” Δεν μπορείς να γνωρίζεις πως ξεκλείδωσαν τον bootloader. Ενδέχεται να έγινε με unofficial τρόπο και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή. Επίσης καλό είναι το ξεκλείδωμα να συνδέεται με το δικό σου account για λόγους ασφαλε…
-
Η διαφορά είναι στον φορτιστή (κινέζικος αλλά σου βάζουν ευρωπαϊκό αντάπτορα). Την global rom (σ' αυτό που δε λέει global) σου την περνάνε αυτοί αφού ξεκλειδώσουν τον bootloader. Οπότε θα πρέπει και εσύ στη συνέχεια να το ξεκλειδώσεις με το δικό σου account. Καμία άλλη διαφορά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
RE:
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από Darap21: “Το ρολόι έχει μικρόφωνο κ ακουστικό για να μπορώ να μιλάω?” Ούτε μικρόφωνο ούτε ακουστικό έχει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “H στοκ κάμερα βγάζει τρομερές φωτογραφίες τη μέρα μόνο. Σε χαμηλό φωτισμό δεν... gcam δεν έχω δοκιμάσει. Πρέπει να ρουτάρεις τη συσκευή για τη gcam?” Ναι πρέπει να ρουτάρεις. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
Παραδόξως έχει πέσει πολύ η τιμή του και μιλάμε για ένα κόσμημα. Στο Skroutz το βρίσκεις με 350€. Εγώ περιμένω το Mi8 και αναρωτιέμαι αν πρέπει να το πουλήσω με τιμή κάτω από 300€ ή να το κρατήσω κι αυτό. Το έχω από τον Οκτώβριο του 2017 και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά με το Miui 10 έχει απογειωθεί. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
Καλή επιτυχία!
-
Έστειλα ερώτημα στο LightInTheBox σχετικά με τη μέθοδο αποστολής expedited postal. Η απάντηση τους ήταν αυτή: "Dear Customer, Please kindly note that usually your local Custom Office will charge you the tax fee for imported products according to the law of your country. Being aware of this situation and we'd like to provide better service, so we started Tax Insurance Service for the countries that charge tax fee most frequentely. As long as customers paid for the Tax Insurance, we'll fully refun…
-
@vasikoro αν τελικά παραγγείλεις θα πρέπει να είσαι από τους πρώτους (γενναίους) που παίρνουν μ' αυτή τη μέθοδο. Καλό θα ήταν πάντως να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αν σου επιβεβαιώσουν γραπτώς ότι δε θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο νομίζω ότι δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα. Θεωρώ ότι δεν είναι κομπογιαννίτες.
-
mi 8
ΜήνυμαΚαι η κάμερα πρέπει να τα σπάει ε; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
mi 8
ΜήνυμαΓιάννη σε σχέση με το Mi Mix 2 πως το βλέπεις; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
mi 8
ΜήνυμαΕννοώ πότε πρόλαβες και άλλαξες συσκευή. Σε Mi Mix 2s σε είχα αφήσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου