Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Κύριε διαχειριστά @MIUI_ART είμαστε σε καλό δρόμο και για το chiron; ” Όταν θα έχουμε πρώτο Demo για δοκιμή θα στην στείλω να την δοκιμάσεις πρώτος. ” Ευχαριστώ!!! Επειδή έχω τα γενέθλια μου σήμερα, γι αυτό ε;
-
Κύριε διαχειριστά @MIUI_ART είμαστε σε καλό δρόμο και για το chiron;
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαι οι δύο rom που σου έχουν σταλεί είναι stable. Η dev δεν είναι έτοιμη ακόμα.Περιμένεις. Η επόμενη dev που θα ανέβει θα είναι βασισμένη σε android 8 και θα χρειαστεί να κάνεις factory reset.
-
Με τη ρομ του Chiron πως πάμε; Είμαστε σε καλό δρόμο;
-
Παράθεση από linuxilakis: “Οκ τότε χρειάζομαι ξανά στήσιμο κάτι δεν έχει κάτσει σωστά .” Ίσως κάποια εφαρμογή να ευθύνεται για το battery drain. Πριν πέσω για ύπνο πάντα η συσκευή μπαίνει σε λειτουργία πτήσης και από την εφαρμογή της ασφάλειας κάνω όλες τις εκκαθαρίσεις (και την ανάλυση χρήσης μπαταρίας για να δω αν συνεχίζει να δουλεύει κάποια εφαρμογή). Από το πρωί που θα σηκωθώ (6:45) μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθώ (μετά τις 11:30) όλα δουλεύουν φουλ, bluetooth (για ακουστικά, amazfit κτλ) wif…
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΌποιος θέλει κορυφαία ποιότητα υπάρχει το λουράκι του Samsung Gear S3 που δένει με το Amazfit τέλεια και το κάνει Rolex. youtu.be/fKwQsUwQerk6f1c3f35d5bb513bd0efbe6bec313dc4.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@tyros1 πατάς ταυτόχρονα volume down και power button.
-
AmazFit bt Xiaomi
kyrgeo1978 - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από pyxtatolis: “Με ακουστικα συνδεεται κανονικα; Εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα και τιποτα ” Και εμένα συνδέεται κανονικά με τα bluetooth.