Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγορά Συσκευής
ΜήνυμαΣου είχα στείλει pm για το πως θα ανοίξεις θέμα για την αγορά συσκευής αλλά σε πρόλαβε ο @Bodai. Το Mi6 έχει επεξεργαστή ναυαρχίδας (snapdragon 835) και έχει οθόνη με διαγώνιο 5.15 ίντσες. Το Mi Max 2 έχει επεξεργαστή mid range (snapdragon 625) και έχει οθόνη με διαγώνιο 6.44 ίντσες. Αν το μπάτζετ φτάνει μέχρι τα 350€ και ψάχνεις συσκευή με 5.15 ίντσες πήγαινε στο Mi6.
-
Αγορά Συσκευής
ΜήνυμαΝαι σε όλα. Αλλά γεμίζουμε το θέμα του Kenzo με άσχετα. Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα να το συζητήσουμε.
-
Αγορά Συσκευής
Μήνυμα@ghost4047 πέρασε την με factory reset. @kostatos Mi 6 από εμένα σ αυτά τα χρήματα. Μπορείς να το βρεις από Gearbest με κουπόνι στα 347€ αυτή τη στιγμή. Πρόσεξε το shipping method. Να είναι οπωσδήποτε με priority line Eu express.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕίχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το error 10008. Από την Πέμπτη το πάλευα. Έκανα αναζήτηση στο Google και έπεσα πάνω στον οδηγό του Xda που λέει η @fog πιο πάνω. Το δοκίμασα αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Είχα κάνει κι άλλες αλχημείες αλλά τίποτα. Ευτυχώς ο @Icesteinμου έστειλε τον ιταλικό οδηγό και έγινε δουλειά. Τώρα θα περιμένω 3 μέρες. Ευχαριστώ και πάλι @Icestein. Πάντως το σκεπτικό ήταν να μπορέσει να μας δει η xiaomi με κινεζική ip. Ο οδηγός του Xda θα μπορούσε να δουλέψει αν υπήρχε κινέζικο V…
-
-
-
-
-
-
Ήσουν ο πρώτος της...
-
Για πούλημα πάει παιδιά . Ένα χρόνο το χάρηκα. Ήθελα να περάσω official για να το δώσω στον αγοραστή. Το πρόβλημα θεωρώ ότι ήταν στις θυρες usb του pc. Οι δύο μπροστά και η μια πίσω από το βάλε βγάλε τα έφτυσαν. Έκανα το λάθος να μη δοκιμάσω μια "παρθένα" θύρα. Μπορεί να την περνούσε και με το Mi flash. @Bodai τσεκαρα και το fastboot mode και βγάζει λαγό οπότε δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά. Να είστε όλοι καλά.
-
@Bodai με τη βοήθεια του @derveni (με teamviewer) και του MiPcSuite περάστηκε με επιτυχία η official global stable. Οδηγός εδώ. Στην αρχή κολλούσε και αλλάξαμε θύρες. Μέχρι που βρέθηκε η κατάλληλη. Παρόλο που δεν έδειχνε το κουνέλι το κινητό έμπαινε σε fastboot mode. Η πιο πιθανή αιτία του κακού ήταν οι θύρες. Καλό βράδυ. Σας ευχαριστώ όλους και ειδικά το φιλαράκι το @derveni που περίμενε στο pc για να βοηθήσει παρ' όλη την κούραση του.
-
-
Έγινε Χρήστο. Μόλις μπήκα σπίτι. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
-
Γιώργο το κινητό δουλεύει μια χαρά. Έχει την XTRV 7.9.21. Προσπάθησα να περάσω μια official μέσω fastboot mode. Φυσικά έχω ξεκλειδωτο bootloader. Χθες έδειχνε ότι φλασαρε η Ρομ αλλά δεν ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Χθες έδειχνε κανονικά λαγουδάκι. Το έβγαλα πάνω από τα 6000s. Μπουταρε κανονικά η συσκευή. Σήμερα που πήγα να μπω σε fastboot mode μου έδειχνε η οθόνη αυτό που ανέβασα πιο πάνω.
-
Όχι Γιώργο δεν το χρησιμοποίησα.