Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι Γιώργο.
-
Το κινητό δουλεύει κανονικά. Απλά όταν πάω να μπω σε fastboot mode βγάζει αυτο
-
Καλημέρα Γιώργο. Θα επανέλθω το απογευματάκι λόγω δουλειάς. Θα τσεκάρω drivers και θα δοκιμάσω με άλλη θύρα usb. =============== Οκτ 12th 2017, 8:54pm =============== Καλησπέρα και πάλι. Συνέχισα και σήμερα την προσπάθεια του φλασαρίσματος μιας official rom. Όταν προσπαθούσα να μπω σε fastboot mode μου έβγαζε στη μέση της οθόνης κυματιστές άσπρες και κόκκινες γραμμές. Ενώ οι drivers χθες ήταν ok, σήμερα το pc δεν έβλεπε το κινητό και έπρεπε πάλι γίνω προγραμματιστής κτλ. Οπότε έκανα πάλι εγκατάσ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χρήστο θα προσπαθήσω πάλι αύριο. Θα δοκιμάσω άλλη θύρα usb και θα τσεκάρω drivers. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
-
@derveni το πάτησα. Δεν έκανε τίποτα τόση ώρα. Φαινόταν ότι έκανε φλας αλλά δεν... Άλλαξα και το αρχείο flash_all.bat αλλά έβγαλε error πάλι. Αύριο πάλι με το φως της ημέρας. Καλό βράδυ.
-
Ρε παιδιά σας ζαλίζω βραδιάτικα αλλά ακόμα φλασάρει. Γράφει και missmatching image... Edit1: Παιδιά το φλασάρισμα συνεχίζεται. Να πατήσω το Power button; Τι λέτε @NasDriver @Bodai @George Kaggelaris ; Περάσαμε τα 6600s! Edit2:Τελικά το πάτησα... Άνοιξε κατευθείαν. Έχει την XTRV. Θα δοκιμάσω όπως είναι να κάνω αυτό που μου είχε προτείνει αρχικά ο Γιώργος. Edit3: Τίποτα error. Και αύριο μέρα είναι
-
Παιδιά τώρα την φλασάρει. Έκανα αυτό που είπε ο @derveni. Τη δεύτερη φορά αντί να πάρω τη ρομ από το C, την πήρα κατά λάθος από τον φάκελο που την είχα κατεβάσει . Είχες δίκιο δαιμόνιε @derveni . Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.
-
Το δοκίμασα και μου έβγαλε άλλο error... Μετά δοκίμασα αυτό που είπε ο φίλτατος @derveni να ρίξω χύμα στο C το αρχείο που κατέβασα και να κάνω αποσυμπίεση αλλά μου έκανε flash σ ένα δευτερόλεπτο. Φυσικά η ρομ δεν πέρασε και είμαι πάλι με την τελευταία XTRV.
-
Σ' ευχαριστώ Γιώργο. Δεν το είχα υπόψη. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
-
Προσπαθώ να περάσω official global rom για το Natrium. Δοκίμασα και stable και dev.
-
Παιδιά μία βοήθεια. Προσπαθώ να φλασάρω σε Natrium την τελευταία fastboot global stable rom με Mi Flash 30.08.16 και μου βγάζει συνέχεια error. Καμία ιδέα.
-