Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@Kostas.Tzav ένα ένα τα βήματα. Τσέκαρε πρώτα τον bootloader όπως σου λέει αυτός ο οδηγός. Σου τα λέει ωραία και ο Γιώργος από πάνω.
-
Στο συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει η official global stable η οποία έχει ελληνικά.
-
Παράθεση από flowin_through: “Αφού στα ΕΛΤΑ πληρώνουμε, από πού θα εκδοθεί; Τα 12 όμως είναι των ΕΛΤΑ, τα 24 είναι Φ Π Α. ” Το παραστατικό των ΕΛΤΑ με τα 12€ θα περαστεί στα έξοδα ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Η διασάφηση που είναι το επίσημο παραστατικό που δίνεται από το Τελωνείο, θα περαστεί στα βιβλία με ΦΠΑ. Υπόψιν ότι ο γιατρός απαλλάσσεται από τον ΦΠΑ (εκτός αν έχει κάποια δραστηριότητα που υπόκεινται σε ΦΠΑ).
-
Παράθεση από spideman3: “Μην ξεχνάμε ότι το λιμάνι του Πειραιά το έχει η Cosco Κινέζικη εταιρεία. Με τους χρόνους παράδοσης αεροπορικώς -τελωνείο μάλλον ποιο γρήγορα με πλοίο θα έχουμε. ” Ναι γι αυτό το είπα άνθρωπε αράχνη . Και όταν πάρουμε και τα τελωνεία τα πακέτα μας θα έρχονται με αεροπλάνα και βαπόρια.
-
Καλή επιτυχία .
-
@koukis πήγαινε ρυθμίσεις/κλείδωμα οθόνης & κωδικός/σβήσιμο οθόνης.
-
Παράθεση από nikosdeleria: “Γεια σας παιδιά. Έχω παραγγείλει το xiaomi note 4x από το geekbuying και επέλεξα κατά την παραγγελία να έρθει το κινητό απο 7-15 εργάσιμες μέρες που ήταν και ο συντομοτερος χρόνος. Βάζοντας τον αριθμό που μου έδωσαν κατά την παραγγελία μου λέει οτι το δέμα στάλθηκε μέσω EMS. Ξέρετε αν περνάει τελωνείο? και αν ναί ποια είναι η τιμή για τα 180€ που το αγόρασα? ” 100% πάει Τελωνείο. Αν δεν έχει φύγει στείλε τους μήνυμα να σου αλλάξουν τον τρόπο αποστολής σε συστημένο ή α…
-
@billucky αλλάζω την τελευταία γραμμή του προηγούμενου μηνύματος μου αν πιστεύεις ότι σε έθιξα. "Μακάρι να διάβασα λάθος" Ούτε τον έξυπνο παριστάνω ούτε τον ειδικό. Δες όμως τι γράφει ο πίνακας με τις μεθόδους αποστολής και τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής. Δες τι γράφει στην τρίτη γραμμή Seller's shipping Method.
-
Ναι έτσι γράφει μπροστά 7-10 ημέρες. Αλλά λέει ότι: seller's shipping method = DPD express for Europe. Και το seller's shipping method είναι η τρίτη επιλογή με τα 21,34€. Λογικά θα θέλει να πει ο ποιητής ότι όταν φθάσει Ευρώπη το πακέτο θα θέλει 7-10 ημέρες για να το παραλάβεις. Μακάρι να διάβασα λάθος.