Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@mitsogrande το κινητό που περιμένεις δεν είναι αυτό του θέματος (kenzo) αλλά το special edition (kate) που όπως σωστά είπες έχει άλλες διαστάσεις ( είναι λίγο πιο μεγάλο). Οπότε για να μη γίνει μπέρδεμα το επόμενο σου ποστ να το κάνεις στο σχετικό θέμα. Αν κατάλαβα καλά ήθελες να γράψεις για ακουστικά (αλλά δεν το έγραψες). Κάνουν ακουστικά άλλης μάρκας για το Redmi Note 3 Pro. Απλά τα xiaomi είναι τα απόλυτα Value for Money. Πρόσεξε με τις θήκες πρέπει να είναι για special edition. Θα βρεις κα…
-
@GeorgeGK όχι φίλε δε χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader όταν κάνεις αναβαθμίσεις official roms μέσω updater. Ξεκλείδωτο bootloader χρειάζεσαι για να φλασάρεις μέσω TWRP και μέσω fastboot mode. Χρειάζεται λοιπόν οπωσδήποτε να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader για να φλασάρουμε customs roms αλλά και για να περάσουμε official fastboot roms μέσω fastboot mode.
-
Τα "έξυπνα" ποστ από Ελληνάρες, "Αινστάιν" πάνε και έρχονται στο facebook κάτω από τις διαφημίσεις των Xiaomi από Κωτσό..., Info... κτλ. Γράφει λοιπόν το γίδι: " Εγώ το πήρα από Κίνα 100€ πιο φθηνά. Δε με πιάνεται κορόιδο... μπλα μπλα μπλα ..." Ο άλλος λοιπόν που έχει πληρώσει ΦΠΑ, δασμούς κτλ και βλέπει ότι θίγονται τα συμφέροντα του τι θα κάνει;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ALEXBAKOGIANNIS: “Καλημέρα.. Έχω την 6.10.20 developed.. Ξέρουμε πότε θα βγει καινούργια..? Ευχαριστώ” Φίλε μου είμαστε στην 7.2.16... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου
-
Έκδοση kate σε kenzo
Μήνυμα@Kabamaru37 ο NasDriver σου έδωσε λινκ για το πώς θα περάσεις official rom. Και η official global dev και η official global stable έχουν ελληνικά. Οι ελληνικές Ρομ τώρα θέλουν άλλη διαδικασία για να περαστούν.