Επειδή βλέπω ότι τώρα τελευταία κάποιοι έχουν ξεφύγει με τα αισχρά ποστ ανεβάζω και εγώ ένα καλό που είδα σήμερα. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Η αλήθεια είναι ότι δε τσέκαρα το σήμα. Είδα ότι σβήστηκαν πάλι τα APN τα οποία και ξαναπέρασα όπως και το modem. Αυτό είναι καλό. Οπότε μόνο τα APN και καθαρίσαμε. Ή η άλλη λύση που έχει αναφερθεί και από τον Gkalen. Φλασάρουμε τη Ρομ χωρίς την κάρτα sim.
Παράθεση από George Zisis: “ειδαμε μία άσπρη μέρα. Επομένως κρατάμε το μόντεμ για μελλοντική χρήση” Πάρε back up την Ρομ. Στο επόμενο update αν δεν έχουν διορθώσει το πρόβλημα θα μπεις στην TWRP και θα κάνεις restore μόνο το modem και θα είσαι κομπλέ. Κρατάς και το back up σου για παν ενδεχόμενο. Πάντα να έχεις ένα back up μέσα στο τηλέφωνο της προηγούμενης Ρομ για να είσαι έτοιμος για restore σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια ρομ να βάλεις; Αν έχεις την 7.1.5 μόνο το modem χρειάζεσαι. Πάρε όπως είσαι backup την 7.1.5 και άλλαξε το modem όπως σου λένε οι οδηγίες. Στη συνέχεια μπες στην TWRP και κάνε restore μόνο το modem. Εγώ ακολούθησα αυτή τη διαδικασία γιατί είχα ήδη σε backup το modem της 6.12.29.
Εμένα παιδιά έφτιαξε. Από το backup που είχα πάρει μέσα Δεκεμβρίου έκανα restore μόνο το modem. a84a538b1ac898e819809682c3278e0b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πισωγύρισμα. Για την ώρα δεν μου δημιουργεί κάποιο θέμα αλλά η διαφορά ταχύτητας είναι αισθητή. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e16490d481c2f12e42514a0eeec8f907.jpgb75b3de6c544aceee1a05e9b5fe4bc27.jpg