Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@demakhs με σκοτώνεις ρε φίλε . Και εγώ είχα το Redmi Note 3 Pro και δεν έβγαζα τέτοιες φωτογραφίες. Φωτογράφος δεν είμαι. Πρέπει να το δώσω σ' έναν φωτογράφο να τραβήξει μερικές καλές. Αυτό που βλέπω όμως σαν Κυριάκος, που δεν το ψάχνω πολύ με την φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα. Δες κι αυτήν flic.kr/p/NRcfd7 Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom
-
Η πρώτη φωτογραφία με τις καρέκλες είναι σε καφετιέρα με σχετικά χαμηλό φωτισμό. Αυτό που έβλεπα με το μάτι ήταν πιο σκοτεινό απ' το αποτέλεσμα που βλέπετε στην φωτογραφία. Θα ανεβασω κι άλλες φωτογραφίες. Και με λιγότερο ακόμα φως. Έχω τραβήξει φωτογραφία μέσα σε μπαρ με ελάχιστο φως με φλας και βγήκε εξαιρετική. Δεν μπορώ να την ανεβάσω αυτήν γιατί είχα βγάλει κάτι φίλους και δεν νομίζω να τους αρέσει η ιδέα να τους βλέπουν στα φόρουμ . Γιατί πρέπει ντε και καλά να κρίνουμε μια κάμερα από τις…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “απο το κινητό που τις βλέπω, φαίνονται εκπληκτικές!! :thumbup:” Νομίζω καλά βλέπεις. Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από adekastos: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το απόγευμα. shared 11 photos with you from the Flickr app! Check it out: flickr.com/photos/146346465@N08/shares/k60N2U” Το λινκ δεν δουλεύει Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε πάλι Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen
-
Για το Natrium περιμένουμε πια την XTRV;
-
Παράθεση από Sokin_v: “kyrgeo1978 Για mi5s plus εχει, για mi5s βρηκες κατι ?Αν ναι στειλε μου πμ αν δεν σου κανει κοπο. ” Αν και δεν έχω το Mi5s έκανα μία αναζήτηση. Υπάρχουν tempered glass Nillkin και για το Mi5s. Επαναλαμβάνω ότι τα tempered glass για οθόνες με 2.5d γυαλί είναι πιο μικρά. Δηλαδή δεν καλύπτουν όλη την επιφάνεια της οθόνης.Θα έχεις κάποια κενά στις άκρες. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αν σε χαλάει πας σε ζελατίνα.
-
Παράθεση από demakhs: “Γιατι νομίζω πως θα είναι ένα μάτσο χάλια, όπως είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης στο huawei g8 που έχω, το οποίο τελικα δεν άντεξα να το βλέπω κ άφησα το κινητό χωρίς τζαμι?? ” Αν βάλεις καλό τζαμάκι όπως το Nillkin θα είναι μία χαρά . Στην αρχή πήρα το πρώτο που είχα βρει μπροστά μου και σηκωνόταν από παντού. Το ξήλωσα την πρώτη μέρα. Το Nillkin είναι άλλο πράγμα παρ όλο που δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΈχεις δίκιο. Θα κόψω λίγο.