Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γιώργο αρκετά χαμηλός γι αυτό έπαθα πλάκα. Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom

• @demakhs με σκοτώνεις ρε φίλε . Και εγώ είχα το Redmi Note 3 Pro και δεν έβγαζα τέτοιες φωτογραφίες. Φωτογράφος δεν είμαι. Πρέπει να το δώσω σ' έναν φωτογράφο να τραβήξει μερικές καλές. Αυτό που βλέπω όμως σαν Κυριάκος, που δεν το ψάχνω πολύ με την φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα. Δες κι αυτήν flic.kr/p/NRcfd7 Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom

• Όχι ρε συ και απαράδεκτη. Ηταν εντελώς πρόχειρη. Είναι τόσο σκοτεινά που το μπουκάλι δεν το βλέπω μέσα από το κινητό για να κεντράρω. Χωρίς κάποια ρύθμιση. Κάτσε θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερη Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom

• Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. flic.kr/p/NyTByd Αν σας δείξω και τι φωτογραφία έβγαλε το Redmi 3 θα πάθετε πλάκα. Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με XTRV Rom

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @AlexanderK για δες εδώ [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM φίλε.

• @thodorisls μην ανησυχείς κάπου εδώ θα τριγυρνάει και θα μαζεύει muppets. Όπου να ναι θα εμφανιστεί.

• Και ένα πρόχειρο βιντεακι που έφτιαξα youtu.be/sXH5m_jC_uM

• Η πρώτη φωτογραφία με τις καρέκλες είναι σε καφετιέρα με σχετικά χαμηλό φωτισμό. Αυτό που έβλεπα με το μάτι ήταν πιο σκοτεινό απ' το αποτέλεσμα που βλέπετε στην φωτογραφία. Θα ανεβασω κι άλλες φωτογραφίες. Και με λιγότερο ακόμα φως. Έχω τραβήξει φωτογραφία μέσα σε μπαρ με ελάχιστο φως με φλας και βγήκε εξαιρετική. Δεν μπορώ να την ανεβάσω αυτήν γιατί είχα βγάλει κάτι φίλους και δεν νομίζω να τους αρέσει η ιδέα να τους βλέπουν στα φόρουμ . Γιατί πρέπει ντε και καλά να κρίνουμε μια κάμερα από τις…

• RE:

kyrgeo1978 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “απο το κινητό που τις βλέπω, φαίνονται εκπληκτικές!! :thumbup:” Νομίζω καλά βλέπεις. Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen

• RE: RE:

kyrgeo1978 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από adekastos: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το απόγευμα. shared 11 photos with you from the Flickr app! Check it out: flickr.com/photos/146346465@N08/shares/k60N2U” Το λινκ δεν δουλεύει Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε πάλι Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen

• Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το απόγευμα με το Mi5s Plus. shared 11 photos with you from the Flickr app! Check it out: flickr.com/photos/146346465@N08/shares/k60N2U[procontra][/procontra]

• Παράθεση από Sokin_v: “kyrgeo1978 Για mi5s plus εχει, για mi5s βρηκες κατι ?Αν ναι στειλε μου πμ αν δεν σου κανει κοπο. ” Αν και δεν έχω το Mi5s έκανα μία αναζήτηση. Υπάρχουν tempered glass Nillkin και για το Mi5s. Επαναλαμβάνω ότι τα tempered glass για οθόνες με 2.5d γυαλί είναι πιο μικρά. Δηλαδή δεν καλύπτουν όλη την επιφάνεια της οθόνης.Θα έχεις κάποια κενά στις άκρες. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αν σε χαλάει πας σε ζελατίνα.

• @adekastos δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω λινκ του μαγαζιού. Από ebay το πήρα. Παρήγγειλα και δεύτερο να έχω με 5,67€ από τον πωλητή Manysellok. Να προτιμήσεις το 9H + Pro. Αν κάνεις μία αναζήτηση στο Ebay θα βρεις αρκετά.

• Παράθεση από demakhs: “Γιατι νομίζω πως θα είναι ένα μάτσο χάλια, όπως είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης στο huawei g8 που έχω, το οποίο τελικα δεν άντεξα να το βλέπω κ άφησα το κινητό χωρίς τζαμι?? ” Αν βάλεις καλό τζαμάκι όπως το Nillkin θα είναι μία χαρά . Στην αρχή πήρα το πρώτο που είχα βρει μπροστά μου και σηκωνόταν από παντού. Το ξήλωσα την πρώτη μέρα. Το Nillkin είναι άλλο πράγμα παρ όλο που δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια.

• Εγώ έβαλα σήμερα σε Mi5s Plus το tempered glass 9H + Pro της Nillkin. Το tempered glass που προορίζεται για 2.5d οθόνες δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Είναι μικρότερο. Στην αρχή σου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά μετά συνηθίζεις. Δεν έχεις και άλλη επιλογή. Πρέπει να προστατεύσεις την οθόνη.

• Υπάρχει μαύρη πλάτης; Νομίζω μπλέ γκρι έχει. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Στάλθηκε από το Mi5s Plus μου με Thunder Rom by Gkalen

• Antutu score από τα xiaomi

kyrgeo1978 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έχεις δίκιο. Θα κόψω λίγο.