Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΑπό το θεριό Mi5s Plus 6/128 με ρομ by Gkalen. Νομίζω μπορεί και καλύτερα.
-
Πέρασα την 6.10.27 στο Natrium. Όλα κομπλέ.
-
Παράθεση από gkalen: “@kyrgeo1978 Και γω δε θα κοιμάμαι για κάποιες ώρες ακόμα ... Πιστεύω σε μία ώρα θα την έχω έτοιμη , δέκα λεπτά θέλω να τη στησω , είναι έτοιμη ή ρομ , θέλω και λίγα δλπ , άντε 1 λεπτό μέχρι ν'ανεβει ( άλλο πράμα ο νέος server στο upload και download , δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο , ανεβαίνει 1g rom σε 1 λεπτό το πολύ ) .. Αν δε κοιμάσαι θα σου στείλω λινκ σε π.μ. .. Σε λίγη ώρα θα είμαι σπίτι και ξεκιναω .. ” Σ' ευχαριστώ! Edit: Έτοιμος!!!! Χίλια μπράβο!! 81d37d2ba989ff9eee7…
-
Παράθεση από gkalen: “Μάγκες , βαρατε αλύπητα , μη κολλωνεται πουθενά ... Χθες κοιμηθηκα 4 ώρες και πήγα για δουλειά , τώρα πάω να κάτσω κάνα 4ωρο πάλι και όσες προλαβω θ'ανεβασω .. Στα σίγουρα οι αυριανες θα είναι για τα , Hermes , Hennessy ( ηταν suspended τη προηγούμενη βδομάδα και θέλουν ρομ τα παιδιά ) , Libra , Virgo ... Θ'ανεβει σε λιγη ώρα ή ρομ του Natrium , αυτή είναι έτοιμη , στην ουσία θέλει μόνο supersu και DolbyAtmos .. ” Δε με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα αν δεν περάσω Gkalen στο Natr…
-
Ωραίος @gkalen . Να αναπνεύσει το θηρίο.
-
Που είναι το λινκ για Natrium άρχοντα Gkalen;
-
Θα βγάζει φωτιές το κτήνος λέμε.
-
Παράθεση από renosxatzi: “Ο τεχνικός έκανε οτι μπορούσε απο άποψη λογισμικού, παραπάνω δεν μπορεί να παρεμβει για λογους εγγύησης. Ελπίζω παιδιά μετα απο όλες αυτες τις πληροφορίες που μου δώσατε να γίνει κάτι και να μη χρειαστεί να περάσω 2 μήνες χωρις αυτή τη συσκευή. Την χάρηκα μονο μια μέρα. Εχω αλλάξει σχεδόν ολα τα μοντέλα της xiaomi αλλα σαν το mi5s plus κανένα. ” Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να χαρείς το θηρίο. Εγώ το ξεκλείδωσα και περιμένω τα twrp και τις καστομιές.
-
Παρέλαβα σήμερα το Mi5s Plus  . Περιμένω με ανυπομονησία την ελληνική ρομ. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα συμβατό TWRP.
-
Παράθεση από renosxatzi: “Δεν κάνει τίποτα απολύτως. ” Ούτε volume down με power;