Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 282.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαμηπως λετε αυτο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕκανε όλη την διαδικασία της αναβάθμισης επανεκκίνηση φόρτωσε την rom και άνοιξε κανονικά όπως το είχα κανονικά χωρίς να χάσω τίποτα ( για την official rom σορυ που δε το ανέφερα πιο πριν) οκ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣε εμένα όχι όπως το είχα σεταρει έτσι ξανά άνοιξε
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΗρθε πω παιδια πολυ ωραιο δε το περιμενα ετσι για να γλυτωσω την παντοφλα το 3S στην συζυγο Αποστολε και παλι ευχαριστω για την πληροφορια περι εκδοσης (global)
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Αποστολή για την άμεση απάντηση ρωτάω για να μην κάνω καμιά πατάτα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕρωτηση παιδια σε ενα απο δυο κινεζικα site που κοιταξα την global version την μπαντα Β20 την εχει με κοκκινα γραμματα οτι δεν την υποστηριζει και στο αλλο site κανονικα με μαυρα γραμματα οτι ειναι οκ ισχυει για το redmi note 7
-
Θα δωσετε καμια stable rom παιδια τωρα που εχουν vacation οι κινεζοι
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
apos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΓιωργο σε καμια rom δεν ειχα προβλημα ακομα και σε δυο αλλες συσκευες που δεν ειναι xiaomi και στο kenzo του αδερφου μου με global offiical developer . Μπορει απλα ετυχε.....δε ξερω απλα το αναφερω εντελως πληροφοριακα
-
apos - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαμετα το περασμα fastboot rom global official οπως και σε ολες τις rom official και του φορουμ εδω το προγραμμα δουλευει μια χαρα μιλαω παντα για την δικια μου συσκευη βεβαια το παθημα μαθημα με την official china rom (MIUI_ART ποτε θα φτιαξετε τη stable νομιζω οτι ειναι china source και τελευταια δλδ )
-
apos - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμασε china developer official την τελευταια δλδ που το δοκιμασα bootloop απεγκατεστησα και εγω τα ιδια με τον APIGASOS καλοεμαθα με china source βλεπεις γμτ η xiaomi.eu φταιει για ολα που τις σταματησε αντε ξανα μανα σε global
-
Μια χαρα η αρωμα με καθαρη εγκατασταση ευχαριστω πολυ παιδια
-
εγκατασταση πανω απ την 8.12.13 η αρωμα κολλαει και απλη xtrv δεν εχει καν launcher μαυρη οθονη δλδ πισω στην παλια
-
Μια χαρά η Arωma και με factory reset έστρωσε το ψιλόκολλημα στην επανεκκίνηση
-
καμια ιδεα τι κανω λαθος και στις δυο ρομ το ιδιο μνμ μου βγαζει και δεν ολοκληρωνεται την εγκατασταση με TWRP 3.1.0.0 με dalvik/art cache - cache
-
οκ εκανα και μια δοκιμαστικη messenger viber εναλλαγη καμερας ολα μια χαρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!! GKALEN
-
@gkalen το land εχω θα ψαξω να το βρω για δοκιμη
-
καμια ιδεα σε βιντεοκληση messenger viber η εναλλαγη καμερας δεν δουλευει αλλαξα και apk καθαρισμο δεδομενων τιποτα ναι ειναι η rom το κακο ειναι οτι αυτη την χρονικη περιοδο το χρειαζομαι για την δουλεια μου.....
-
Η πιο ωραία rom που εχω δοκιμάσει απο πιστοποίηση στο play store ok και καλυτερο σημα σε χρήση δεδομένων η μπορει να είναι και ιδεα μου δε ξερω
-
apos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑσχετο το δοκιμασα και σε ενα παλιο ταμπλετ lenovo που εχω τα ξεπαστρεψα ολα ....... μια χαρα