Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 440.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lorys1810: “καλησπερα ηθελα να ρωτησω τι νεο υπαρχει στην 8.8.2 official clobal beta ?” Διορθώσεις φαίνεται... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leo: “Να το αφήσω όπως είναι?” Για να βάλεις αυτή τη στιγμή 10 θέλει διαδικασία. Ξεκλείδωμα (2 βδομάδες) custom recovery και μετά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leo: “Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το redmi note 5 4g 64g Global Version. Μόλις το άνοιξα έκανε αναβάθμιση την MIUI έκδοση MIUI Global 9.5 Σταθερή 9.5.19.0(OEIMIFA). Λοιπόν το θέμα είναι ότι έχει κάποια bugs. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω μια σταθερή MIUI 10. (Μια αναλυτική περιγραφή για το τι πρέπει να κάνω). Το τηλ είναι ενός φίλου κ δεν ασχολείται με αναβαθμίσεις κ έλεγα να περάσω μια σταθερή ARΩMA ROM MIUI 10. Ευχαριστώ...” Δεν υπάρχει σταθερή 10 είναι beta ακόμα Sent …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Leonidaspod: “Η 9.5.19 stable υπάρχει σε ελληνική έκδοση...??? Βλέπω ότι πάει πολύ καλά η official και θα ήθελα να βάλω την ελληνική αν υπάρχει...” Δυστυχώς....δεν υπάρχει....και εγώ την έψαχνα... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
καλημέρα, από χθες με την arΩma 8.7.26 σε νοτε 5 . Μια ερώτηση...Έχω κάποια κολληματάκια που όταν ήταν με global stable δεν είχα. Πιο πολύ εμφανίζονται όταν αλλάζω σελίδα με εφαρμογές, πατάω το home, ή ανοίγω τα recent. Ξέρω ότι κάποιο lag προέρχεται από το magisk και διορθώνονται με 2-3 reboots. έχω κάνει πάνω από 8. μπορεί να είναι κάτι άλλο;
-
καλημέρα, από χθες με την arΩma 8.7.26. Μια ερώτηση...Έχω κάποια κολληματάκια που όταν ήταν με global stable δεν είχα. Πιο πολύ εμφανίζονται όταν αλλάζω σελίδα με εφαρμογές, πατάω το home, ή ανοίγω τα recent. Ξέρω ότι κάποιο lag προέρχεται από το magisk και διορθώνονται με 2-3 reboots. έχω κάνει πάνω από 8. μπορεί να είναι κάτι άλλο;