MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Официальный форум Xiaomi MIUI για να καταλάβω έχει βγει η global 9.6.3.0 για Ρωσία και δεν έχει βγει στο Αγγλικό site?
Με την εφαρμογή NetMonster. Σκέφτομαι μήπως το κινητό λειτουργεί κανονικά σαν 4g+ και απλά δεν το εμφανίζει;4c63347135a145ffb5512625e5b9aeb7.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Είμαι αυτή τη στιγμή με 9.6.3.0. σε ένα παιχνίδι που παίζω μου χαλάει την ανάλυση. Το ίδιο παιχνίδι στην 9.5.19.0 έπαιζε τέλεια. Νιώθω ότι σαν να έχει χαμηλώσει την ανάλυση. Να σημειώσω ότι το ίδιο θέμα είχα και με 9.6.2.0. έψαξα από εδώ από εκεί απενεργοποίησα game speed booster τίποτα... Έχει κανείς καμιά ιδέα;2c5e7537bd85bd883616c0083a5c5e67.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από PaixXiaomi: “Άρχισε και σε'σας το mi home να πετάει push notification διαφημίσεις (στα κινέζικα);” Και εμένα. 2 φορές σήμερα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από Mylosjohny: “Τελικά υπάρχει κάποια απάντηση για ποιο λόγο δεν υπάρχουν πλέον ειδοποιήσεις απ το mi home app? Εδω κ ένα μήνα τίποτα! Είμαι με Miui 10 8.8.9 global beta! Xiaomi mi5! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε την τελευταία έκδοση mi home. Κάπου διάβασα ότι διορθώνει διάφορα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk