Μου έχει τύχει να περάσω twrp να κάνω κάποιες αλλαγές χειροκίνητες και μετά από reboot δεν είχε κρατήσει το twrp Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από makis1024: “Την global stable πως θα την περάσεις;” Με τον updater Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Εφόσον είσαι ξεκλείδωτος. Περνάς την 9.5.19.0 από τον updater , περνάς twrp μέσω CMD και adb , φλασάρεις στο καπάκι magisk , reboot system , σε κάθε αναβάθμιση χάνεις και root και twrp , τα οποία τα φλασάρεις εκ νέου.” Το twrp θα μείνει εγκατεστημένο; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από lorys1810: “Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τι γίνεται εδώ πάλι εχθές έλεγε 8.8.2 και σήμερα αυτό be97651a9d4d00734a8d15f967f5c2e6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η απόσυρση της απόσυρσης Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από soron80: “Παράθεση από AlexanderK: “Ερώτηση. Η 9.6 είναι κανονική stable ή επιλεκτικά σε κάποιους; Στις επίσημες λήψεις δεν την βρίσκω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” κανονική είναι απλά δεν έρχεται σε όλους την ίδια χρονική στιγμή..” Έχει τίποτα θέματα; Δεν μπορώ κάθε βδομάδα την αναβάθμιση με τα mods που θέλω (gcam κλπ) Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Όσοι πήραν την αναβάθμιση μπορούν να μας που αν έχει μπει τίποτα καινούργιο? Πχ στις beta υπάρχει καταγραφή βίντεο 1080p 60 fps Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από manikgrc: “Μόλις μου ήρθε 9.6.2.0 OEIMIFD Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επιτέλους 9.6 λένε ότι διορθώνει ειδοποιήσεις. Τι changelog είχε; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk