Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 840.

• Καλησπέρα, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την ισχύ των δικτύων στις SIM του, μετά από το τελευταίο update της Global Stable; Πολύ συχνά βλέπω 1 γραμμή δίκτυο και στις 2 SIM στο κινητό μου, πράγμα που δεν εμφανίζονταν πριν από το update. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε για το link για κατέβασμα. Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της 10.2 και το άνοιξα... Αλλαγή στα κουμπιά κάτω (μορφή), με κυριότερο την εμφάνιση ελαφρώς μικρότερου μεγέθους των εικονιδίων - ώρας - σήματος κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

topmar - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Παράθεση από kostas76: “Το 6ο xiaomi που θα μπει στο σπίτι. (mi3, redmi 2, redmi note 2, redmi note 4, redmi note 5)” Παράθεση από NasDriver: “Σας ξέφυγε το redmi note 3 !!! Πολύ καλή συλλογή :D” Redmi 4X, Redmi Note, Redmi Note 2, Redmi Note 3 Pro, Redmi Note 4X, Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 6 Pro Αυτά πέρασαν από τα χέρια μου, τα 3 τελευταία τα δουλεύουμε τώρα.... Καλά πάμε... Χαχαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχθές παρέλαβα μια clear View Mirror Case για το κινητό, αλλά δεν με βολεύει και πολύ τελικά... Συνήθισα στις απλές σιλικόνης, όχι με πορτάκι.... Πολύ όμορφη όμως.... e2dd24474a478b52c3144d645ddba386.jpge84cff5e5841abb4f490dcfd3e5aa7c4.jpgec5156adf730e21ef7d9ce0deabd80cd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από topmar: “Για πείτε και σε μένα τον αδαή, τι καλύτερο κάνει αυτή η Google κάμερα σε σχέση με την εργοστασιακή του κινητού.... Την εγκατάσταση την έκανα από το link πιο πάνω, σε non rooted κινητό (ευχαριστώ)... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λένε ότι στις νυχτερινές είναι καλύτερη η Google camera” Εκτός από τις νυχτερινές;; Δεν βγάζω ούτως ή άλλως τέτοιες.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για πείτε και σε μένα τον αδαή, τι καλύτερο κάνει αυτή η Google κάμερα σε σχέση με την εργοστασιακή του κινητού.... Την εγκατάσταση την έκανα από το link πιο πάνω, σε non rooted κινητό (ευχαριστώ)... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από το τελευταίο update, έχω χάλια σήμα κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι μου, τη στιγμή που είχα 5 μπάρες Full πριν, τώρα 1 μπάρα.... Εκτός και αν είναι τυχαίο.... Έχει παρατηρήσει άλλος το ίδιο θέμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάτα έλεγχος για ενημερώσεις...... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιτέλους, Miui 10 εγκατασταθηκε στο κινητό, λίγο μεγάλο το update, ήταν 1,4GB.... ec96dfe23452e403ad4fc48b07d420e8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι εννοείς φίλε; Βάλε ένα screenshot να δούμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από 3 μέρες χρήσης του κινητού, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μετάβαση από το RN5 Pro. Μοναδική παραφωνία, η "επιστροφή" στην Miui 9, ενώ είχα ήδη συνηθίσει την Miui 10 στο προηγούμενο μου RN5 που την είχε πάρει ήδη. Αργούμε να την πάρουμε και σ'αυτο βλέπω όμως.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι, έχει... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπες εδώ και διάλεξε την και κατέβασε την.... MIUI 10 Global Stable ROM: Supported Devices and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, από σήμερα δουλεύω το Note 6, αντικαθιστώντας το προηγούμενο 5αρι μου. Ένα παράξενο πρόβλημα που έχω δει είναι το ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ο λογαριασμός της εφαρμογής UC Browser για να επανέλθουν τα δεδομένα (history, bookmarks, saved sites κλπ). Βγάζει ένα error σύνδεσης στο Google, αυτό που επισυνάπτω. Αλλά και με το account number του UC Browser να προσπαθήσω να συνδεθώ, δεν αναγνωρίζει το password, ούτε δίνει την δυνατότητα reset, πάλι με error μήνυμα. Έχει κι άλλος το ίδιο θέμα…

• ΟΚ, ευχαριστώ... Την βρήκα.... Redmi Note 5 via Tapatalk

• RE:

topmar - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από pavlidisc: “Υπάρχει μια ρύθμιση κρυμμένη καλά αλλά αρκετά σημαντική. Ασφάλεια - Κατανάλωση δεδομένων - Περιορισμός χρήσης δεδομένων. Πατάμε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέγουμε "Σύνδεση παρασκηνίου". ” Καθόλου κρυμμένη δεν είναι. settings-> data usage Βλέπεις για κάθε εφαρμογή δικαιώματα σε wifi, data και σύνδεση στο παρασκήνιο.” Εγώ πάντως δεν βρήκα τις ρυθμίσεις αυτές στο δικό μου... Ασφάλεια - Κατανάλωση δεδομένων - Περιορισμός χρήσης δεδομένων. …

• Καλημέρα, είπα να δοκιμάσω τον εργοστασιακό Browser για το Facebook, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την ροή, στα βίντεο, στο preview και όχι πατώντας πάνω στο βίντεο (που ανοίγει σε σελίδα) ... Ενώ παίζουν, δεν εμφανίζεται το κουμπί on/off ήχου, δηλαδή δεν ακούγεται τίποτα και δεν μπορώ να το ρυθμίσω.... Έχει κι άλλος το ίδιο θέμα; Λύση; Redmi Note 5 via Tapatalk

• Κι εγώ την κατέβασα από το παραπάνω link και την πέρασα ως πακέτο αναβάθμισης OTA (156MB).... Όλα καλά.... Redmi Note 5 via Tapatalk

• Κάτι ακόμα, το κινητό δεν έχει εμπρός φλας όπως το Redmi Note 5, αλλά έχει μια άλλη μαγκιά... Για φως στην μπροστά κάμερα, που να αντικαθιστά το φλας, χρησιμοποιεί την οθόνη όλη, φωτίζεται όλη η οθόνη και φωτίζει έτσι το αντικείμενο που είναι μπροστά στην εμπρός κάμερα, πριν τραβήξει την selfie. Το αποτέλεσμα είναι απλά ικανοποιητικό όπως το είδα... Redmi Note 5 via Tapatalk