Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 840.
-
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την εργοστασιακή εφαρμογή Mail, στην τελευταία Stable; Όταν πατάς παρατεταμένα σε κάποιο μήνυμα στη λίστα τους (π.χ για επιλογή πολλών μηνυμάτων προς διαγραφή), κρασαρει η εφαρμογή. Πρέπει να ανοίξεις το κάθε μήνυμα και να το διαγράψεις, ένα ένα. Για δοκιμάστε το και πείτε μου... Redmi Note 5 via Tapatalk
-
Παιδιά, μετά από το τελευταίο update της Stable, τα μηνύματα δεν είναι πλέον των 160 χαρακτήρων αλλά 80αρια.... Γιατί; Πως διορθώνεται αυτό; Update: Μήπως επειδή το γύρισα και σε Region Ελβετία ίσως; Update 1: Ναι, αυτό ήταν, στο Region Ελβετία, δεν στέλνει 160 χαρακτήρων μηνύματα. Redmi Note 5 via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “@TasVas Και σε μένα μόνο της Google έχει. Έβαλα Opera browser και βρήκα την υγειά μου.” Άλλος εναλλακτικός πολύ καλός Browser, επί της ευκαιρίας δοθείσης, είναι ο UC Browser.... Redmi Note 5 via Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγω το WiFi του κινητού στο σπίτι μου που μόνιμα υπάρχει δίκτυο WiFi, ΔΕΝ συνδέεται αυτόματα όπως παλιά (με προηγούμενες ΡΟΜ) αλλά πρέπει να πατήσω εγώ στο δίκτυο για σύνδεση. ” διέγραψε τη σύνδεση μέσα στο wifi του κινητού σου και δημιούργησε την εκ νέου. Μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα σου...” ” Τελικά δούλεψε, με την διαγραφή της σύνδεσης και ξανά αποθήκευση της, συνδέεται αυτόματα βλέπω..…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγω το WiFi του κινητού στο σπίτι μου που μόνιμα υπάρχει δίκτυο WiFi, ΔΕΝ συνδέεται αυτόματα όπως παλιά (με προηγούμενες ΡΟΜ) αλλά πρέπει να πατήσω εγώ στο δίκτυο για σύνδεση. ” διέγραψε τη σύνδεση μέσα στο wifi του κινητού σου και δημιούργησε την εκ νέου. Μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα σου...” Λες; Γιατί αυτό όμως; Σε προηγούμενη ΡΟΜ δε θυμάμαι να είχε αυτό το θέμα.... Είναι bug της συγκεκριμένης; Ξέχασα να αναφ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fatsas7: “Παιδιά καλησπέρα. Η 9.5.19 σας ήρθε ota;;;; το έχω γυρίσει στην Ινδία αλλά δε μου έρχεται κάτι σας ενημερώσει. Ξέρουμε γιατί;;;” Σε region Ελλάδα με Global Stable, τίποτα ακόμα.... Redmi Note 5 via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από topmar: “"Requirements: Unlocked bootloader ” Τι να κάνουμε, αν θες official λύση περιμένεις για αναβάθμιση :)” Ναι, θα περιμένω αγαπητέ... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τα fix από το xda ---> Audio Patch for Redmi Note 5 AI [Whyred] Ore… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro” Γράφει όμως: "Requirements: Unlocked bootloader TWRP/REDWOLF Recovery" Οπότε για εμάς τους "μαμά", άκυρο... Ελπίζω να βγάλει fix στο θέμα αυτό κάποιο επερχόμενο update Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να βάλεις region Ελβετία...” Και να το αφήσω μετά συνεχώς σε αυτό το Region, απλά διορθώνοντας την ώρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από 24 ώρες χρήσης, πληροφοριακά να αναφέρω πως σήμερα δοκίμασα την δεύτερη φόρτιση (μετά από την αρχική εχθές!), με την ένδειξη μπαταρίας στο 25% (και οθόνη 7ω30λ!), με τον Power Bank 10.000mA Xiaomi, ο οποίος ολοκλήρωσε την φόρτιση στο 100% της μπαταρίας, σε 2ω5λ (από το 25% εννοώ). Κάτι ακόμα να ρωτήσω που δεν βρήκα: Στα προηγούμενα Xiaomi μου, τραβώντας δεξιά την αρχική οθόνη, έβαζα συντομεύσεις ταχείας κλήσης (επαφές) από τα widgets. Σε αυτό το κινητό, υπάρχει μια φιξ οθόνη (φώτο συνημ…