Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 840.

• Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Ξέχασα να ρωτήσω κάτι παιδιά, μια μικρή βοήθεια... .. Θέλω να περάσω από ένα κινητό Redmi Note 3 σε άλλο νέο Xiaomi Redmi Note 4X, χωρίς να χάσω ρυθμίσεις, εικόνες κλπ. Δηλαδή να είναι στο νέο κινητό περασμένα όσο το δυνατόν περισσότερα από το υπάρχον.... Έχω ήδη backup στο Mi Account, να επιλέξω restore από εκεί όταν σεταρω το νέο κινητό; Κάποιος οδηγός βήμα βήμα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Καλησπέρα, τελικά προτιμήθηκε το Redmi Note 5 Global 3/32 προς αντικατάσταση του Redmi Note 4X 3/32. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Καλησπέρα, από το μεσημέρι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού 3/32 κι εγώ, σε αντικατάσταση του υπέροχου Redmi Note 4X 3/32 που προωθήθηκε στο έτερο ήμισυ. Με το άνοιγμα βρήκε update, στην 9.5.13.0 έκδοση. Θα το δουλέψω σήμερα αρκετά για να δω πως θα είναι σε σχέση με το προηγούμενο μου... 9490d25c134df079148b9bc5abdd3bbb.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Καλημέρα, μόλις τελείωσα το flashing σε RN4 MTK με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το 1ο ποστ του φίλου..... Οι οδηγίες πολύ κατατοπιστικες, όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους, είμαι ήδη εδώ και σχεδόν 10 μήνες κάτοχος ενός Redmi Note 4X 3/32 και παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό του παρόντος νήματος πάλι σε 3/32, ως αναβάθμιση (φρέσκο) κινητού. Διάβασα λίγο το παρόν νήμα και είδα μερικά ψιλοθεματα..... ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος ήδη κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, που είχε πριν και το Redmi Note 4X, να μου πει συγκριτικά εάν είναι καλύτερο (αξίζει η "αναβάθμιση";).... Ή που υπερτερεί και που υστερεί το RN5 σε σχέση με το RN4X. YΓ: Η χρήσ…

• Καλησπέρα, σήμερα το πρόλαβα σε προσφορά και το παρήγγειλα στην 4/64 έκδοση, προς αντικατάσταση του δικού μου Redmi Note 4X 3/32.....θα σας πω εντυπώσεις όταν το πάρω....

• Κάλυψη 4G

topmar - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Οπότε γιοκ 800αρα... ΟΚ... Ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Κάλυψη 4G

topmar - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Φίλε μου έβγαλες άκρη με το αν έχει Β20 800αρα μπάντα το Global, τελικά; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Σας ευχαριστώ και τους 2 για την απάντησή σας.... Έχετε τότε να προτείνετε κάποιες άλλες συσκευές Xiaomi πάνω κάτω στα ίδια λεφτά, από 5,5" και άνω, με 800αρα μπάντα υποχρεωτικά και καλή μπαταρία, που να είναι όντως αναβάθμιση; Ειδάλλως θα μείνω με το υπάρχον Note 4X..... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Τροποποίησα το αρχικό μήνυμα, βάζοντας ως 3η επιλογή τελικά και το Mi Max 2, αν και είναι λίγο μεγάλο.... Εξακολουθώ να δίνω βαρύτητα στην μπαταρία και στην ύπαρξη της 800αρας μπάντας.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Εσύ δεν ρωτάς, δημοσκόπηση κάνεις :lol:” Το έχω διευκρινήσει: "Με όριο λοιπόν τα +-220€, έχω ξεχωρίσει 2 συσκευές και θα ήθελα να μου πουν οι γνώστες, τα υπέρ και τα κατά για τις 2 αυτές συσκευές, ή να αντιπροτείνουν και 3η για μελέτη...." Εγώ από τις λίγες γνώσεις μου, αυτά ξεχώρισα με SD625, για οικονομία μπαταρίας .... Οι γνώστες όμως, μπορούν να με διαφωτίσουν περισσότερο.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλησπέρα, έχοντας ήδη εδώ και 3 μήνες το Redmi Note 4X 3/32, σκέφτηκα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, μια αναβάθμιση συσκευής, σε λογικά πλαίσια. Όντας πολύ ευχαριστημένος από το υπάρχον κινητό, που βγάζω την μέρα άνετα, δίνω μεγάλη βαρύτητα στην διάρκεια της μπαταρίας πρωτίστως. Δεύτερο σημείο που θέλω είναι να είναι 64GB χωρητικότητα, γιατί χρησιμοποιώ 2 κάρτες SIM και δεν δέχεται έξτρα Micro SD το υπάρχον κινητό μου. Με όριο λοιπόν τα +-220€, έχω ξεχωρίσει 3 συσκευές και θα ήθελα να μου που…

• RE:

topmar - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Mε ποιά ρομ είσαι; Δεν υπάρχει 3παύλες =>ερλαλειοθήκη=> + προσθήκη;;; Με πρόλαβες-άκυρο” Με 9.0.5.0 Stable είμαι, το βρήκα, όλα καλά. Για το 2ο δεν βρίσκω επιλογή.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Άκυρο, το 1ο το βρήκα.... Ευχαριστώ πολύ... Έμεινε να βρω το 2ο... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “@topmar Γιά το 1ο πατάς στις 3παύλες =>ερλαλειοθήκη=>πρόσθεση+ και το αποθηκεύεις στην αρχική σελίδα. Γιά το 2ο δεν το ξέρω αλλά πάτα το γρανάζι και ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις εκεί που λέει -στην επόμενη προηγούμενη σελίδα- Πάντως ο browser της μαμάς είναι σφαιράτος και με πολύ καλό video player!!” Για το 1ο, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο δικό μου μενού, πατώντας τις 3 παυλες (δεν υπάρχει η επιλογή για αρχική σελίδα). Δες την συνημμένη φώτο. Για το 2ο, δεν βρήκα τίποτα. Sent…

• Καλήμερα, είπα να δοκιμάσω τον εργοστασιακό Miui Browser για λίγο, αφήνοντας στην άκρη τον εδώ και χρόνια χρησιμοποιούμενο UC Browser. Δύο πράγματα όμως δεν βρήκα πως τα ρυθμίζουμε, εάν ρυθμίζονται βέβαια, και ζητώ βοήθεια: Α) Πως αποθηκεύουμε μια ιστοσελίδα στην αρχική σελίδα. Β) Όταν περνάω από την μία καρτέλα - ιστοσελίδα σε άλλη, κάνει αυτόματα refresh και την φορτώνει ξανά. Δεν θέλω να γίνεται αυτό, αλλάζει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο που συνέβει αυτό. Να είχε ξαναπάει πριν μερικές ώρες και να ήταν δεσμευμένη η ip από τη συσκευή του. Να απελευθερώθηκε μια ip ακριβώς την ώρα που δοκίμασε να συνδεθεί, η δεύτερη φορά φυσικά και δε θα είχε πρόβλημα, μιας και ήδη ήταν "κρατημένη" η ip από την πρώτη του σύνδεση πριν λίγα λεπτά.” Δηλαδή ήταν τυχαίο θεωρείς; Οπότε σε τέτοια περίπτωση, ο τελευταίος μένει απέξω.... Μάλιστα.... Θα το κοιτάξω και σε άλλα κοινόχρηστα router το θέμα αυτό.....…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα -και σε αυτό του σπιτιού σου- ή μόνο κάποιες φορές σε κοινόχρηστα δίκτυα; Στα κοινόχρηστα δίκτυα -πχ. σε ένα καφέ- εμφανίζεται κάθε φορά ή κάποιες φορές; Στο παράδειγμα που έδωσες, που συνδέθηκε μετά από restart του router, μπορεί κάλλιστα να μην υπήρχαν διαθέσιμες ip να σου αναθέσει ο dhcp. Επειδή σε αυτούς τους χώρους συνδέονται πολλά άτομα, εαν το lease time του router είναι μεγάλο, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν διαθ…

• Παράθεση από linuxilakis: “Αφαίρεσε τα από τα αποθηκευμένα δίκτυα και ξαναβαλτα... Το κάνει κάποιες φορές ειδικά μετά από αναβαθμίσεις” Το έχω δοκιμάσει, τίποτα.... Έκανα και restart το κινητό, τίποτα.... Μόλις τώρα δοκίμασα κάτι άλλο, ζήτησα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να κάνει ένα restart το modem του, μετά από το οποίο συνδέθηκε τελικά ως αποθηκευμένο που ήταν. Σε άλλο χώρο όμως που είχα πάλι αποθηκευμένο το WiFi, πάλι δεν μπαίνει (χωρίς restart το modem). Sent from my Redmi Note 4 usi…