Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 840.

• Καλημέρα, βρήκα ένα bug μάλλον, στην Stable 9.0.3.0 NCFMIEI στο Redmi Note 4X SD625 μου. Αδυναμία σύνδεσης σε ήδη αποθηκευμένα WiFi, κολλάει στο Obtaining IP address και μετά από κάποια λεπτά βγάζει IP configuration error. Καμία βοήθεια ρε παιδιά; bee1649704bf28630771d827fae48c38.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Μήπως από τις πολλές επανεκκινησεις χάζεψε;; Χαχαχαχαχα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Forthnet VDSL έχω με το δικό τους modem.... Μπορεί να φταίει το modem... Θα το παρακολουθήσω... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Σήμερα κάνει στα καλά καθούμενα αποσυνδέσεις από το WiFi στο σπίτι.... Παράξενο... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

topmar - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από topmar: “Παιδιά, έχει άλλος κάτοχος του κινητού αυτού, θέμα με το να έχει full σήμα κινητής WIND, κι όμως να φαίνεται σε κάποιον που τον καλεί εκείνη τη στιγμή, ότι είναι κλειστό και να έρχεται SMS για κλήση (όπως όταν το ανοίγεις το κινητό και δείχνει ότι σε κάλεσε κάποιος όταν ήταν κλειστό);; ” Για επαρχία και wind θα πρέπει να έχεις Global Version! Εγώ είδα για πρώτη φόρα πως είναι να έχεις 4G data με wind. Για φωνή όμως η Wind μας γυρνάει σε 3G ή 2G. Στο …

• Παιδιά, έχει άλλος κάτοχος του κινητού αυτού, θέμα με το να έχει full σήμα κινητής WIND, κι όμως να φαίνεται σε κάποιον που τον καλεί εκείνη τη στιγμή, ότι είναι κλειστό και να έρχεται SMS για κλήση (όπως όταν το ανοίγεις το κινητό και δείχνει ότι σε κάλεσε κάποιος όταν ήταν κλειστό);; Είναι η 4η φορά που το παρατήρησα.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Ε και δεν πας σε έναν να σου ανοίξει με laser τρύπα και από την άλλη να τελειώνεις;” Αστειεύεσαι ε; Παράθεση από pavlidisc: “@topmar Μήπως το βάζεις ανάποδα;;; Είσαι άτυχος. Μάλλον έγινε μπέρδεμα. :ugeek:” Αναποδα δεν γίνεται να μπει, δεν ταιριάζουν τα εικονίδια στο κάτω μέρος του κινητού.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Το πρόβλημα με το tempered glass screen protector είναι ότι η τρύπα για το notification light είναι ανάποδα, αντί αριστερά είναι δεξιά, γιαυτό και καλύπτεται με το μαύρο πλαίσιο και δεν φαίνεται. Αυτό είναι το tempered glass, από Banggood αγορά με το κινητό μαζί... Τους έστειλα μήνυμα διαμαρτυρίας να δω τι θα απαντήσουν.... b4540df9b939314b79d86bd358dd1c9e.jpg51401232da35ba083d621e070ab28833.jpg44375d801baaabe5a3f1384f9faf541b.jpg Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Ναι, κανένα χρόνο σίγουρα θα το κρατήσω.... Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Ναι, το πρώτο βασικό βήμα που είναι το restart δεν έκανα.... Για διάφανο tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη, έχουμε κάποιες προτάσεις παιδιά; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Παιδιά εντάξει, το έλυσα το μυστήριο με τα notification lights. Έκανα ένα restart στο κινητό, έβγαλα το Tempered glass και το παρακολούθησα ξανά.... Δούλεψε κανονικά τώρα.... Βάζω ξανά το Tempered glass και δεν φαίνεται τίποτα, μόνο αχνά το κίτρινο φως της φόρτισης. Συμπέρασμα, το κινητό αφενός ήθελε restart, αφετέρου το μαύρο πλαίσιο του Tempered glass, κρύβει το notification light και δεν φαίνεται. Οπότε, πάω για νέο διάφανο Tempered glass για το κινητό.... Sent from my Redmi Note 4x using Tap…

• Από την 1η μέρα είναι έτσι παιδιά, τώρα το παρατήρησα... Δείτε πως έχω τις ρυθμίσεις και την έκδοση της ΡΟΜ... 3f6a6a70d38a77eeea92b29fe65a13ce.jpg db59df7047471435d7f55aaf6b6afcfa.jpg Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από tollisth: “Παράθεση από topmar: “Ρε παιδιά, τα notification lights δουλεύουν στο δικό σας; Στο δικό μου τίποτα δεν ανάβει.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk ” Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή που θέλεις να ανάβει?” Γιαυτό το θέμα κάποια γνώμη; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk” Ρυθμίσεις - Γραμμή κατάστασης - Διαχείριση ειδοποιήσεων. Μπες στην εφαρμογή που σου στέλνει ειδοποίηση και και άνοιξε το "le…

• Στην φόρτιση ανάβει κανονικά.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Tο έβαλα και δεν δείχνει τίποτα πάλι... Ρε μπας και και καλύπτεται από το Tempered glass και δεν φαίνεται; Μπα, το δοκίμασα και χωρίς το Tempered glass και πάλι τίποτα... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Δεν γίνεται από το κινητό με άλλο τρόπο, χωρίς μη εργοστασιακή εφαρμογή;; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tollisth: “Παράθεση από topmar: “Ρε παιδιά, τα notification lights δουλεύουν στο δικό σας; Στο δικό μου τίποτα δεν ανάβει.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk ” Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή που θέλεις να ανάβει?” Γιαυτό το θέμα κάποια γνώμη; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό... Γιαυτό με παραξενεύει... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• Ρε παιδιά, τα notification lights δουλεύουν στο δικό σας; Στο δικό μου τίποτα δεν ανάβει.... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

• RE:

topmar - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ωραία πες του να μπει es file explorer και να διαγράψει τον φάκελο viber και όποιον άλλο φάκελο περιέχει φωτογραφικό υλικό δικό σου και τέλος.” Απλός και πρόχειρος τρόπος αυτός.... Εάν περάσει από πάνω ξανά την ίδιο ΡΟΜ, μετά από Swipe to factory reset, σβήνουν όλα; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk