Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 840.

• Καλημέρα σας, με ποια από τις παρακάτω ΡΟΜ είναι καλύτερα να το πάρει κάποιος το κινητό, εφόσον δεν τον ενδιαφέρει και τόσο να έχει ελληνικό μενού; Version 1) Original Official ROM ( Chinese & English, OTA Update ) 2) Miui Global 8.1 Official Stable ( OTA Update,Multi-languages, Google Playstore+apps,No Chinese apps ) Shows " Redmi Note 4 " 3) Customized Global ROM( Multi-languages, Google Playstore+apps,No Chinese apps ) Shows " Redmi Note 4X " Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

topmar - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “¨αλλος που να περασε την τελευταια stable 8.2.1.0;” Εγώ, πάει σφαίρα και αυτονομία κοντά στις 4ω οθόνη... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Μόλις την έβαλα και εγώ την τελευταία Stable, περνώντας πάνω από την προηγούμενη 8.1.3.0.....Όλα καλά προς το παρόν.... Είδα και αύξηση απόδοσης ως προς την ταχύτητα που ανοίγουν όλα.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Η 8.2.1 eu stable έχει βγει, αναμένουμε την ελληνική έκδοση για το RN2 τώρα... From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• Σας ευχαριστώ για τις ευχές! ΥΓ: Είμαι ο γέρος της ημέρας... Χαχαχαχα From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• προβλημα με notification icon (solved)

topmar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δεν πειράζει, ένα μυαλό χειμώνα χειμώνα καλοκαίρι.... Υπόψιν, μόλις μου έβγαλε νέο Update στο Viber, μπορεί να το διορθώνει το θέμα αυτό.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE:

topmar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “δοκιμαστε να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά τα led... Έχει βοηθήσει παλιότερα.” Δεν μιλάμε για τα Led, αυτά δεν ανάβουν, για το εικονίδιο ειδοποίησης λέμε ότι το βγάζει 2 φορές. From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• προβλημα με notification icon (solved)

topmar - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μια από τα ίδια και στο δικό μου, μετά από την αναβάθμιση... From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• Και στο δικό μου τα ίδια κάνει... Θα συνηθίσεις.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• Εγώ το δοκίμασα εχθές, πέρασα από την 55 στην 58 έκδοση modem και θα το παρακολουθήσω λίγο να δω εάν αλλάξει κάτι ως προς την σύνδεση και την μπαταρία. From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE: RE:

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα σωρό δέματα στο τελωνείο και σήμερα το βρήκαν, οπότε θεωρώ λογικό να παραλάβω σε 2-3 μέρες κι εγω...” Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από giwrgosalim: “38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα …

• RE:

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από billucky: “Eγω πάντως που σκέφτομαι να δώσω το RN2,εφοσον το to2c δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση αν ή sf eu express είναι τριγωνική θα παραγγηλω από αυτόν στο Αliexpress. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κι εγώ το ψάχνω τι να κάνω με το RN2 που έχω και να πάρω νέο.... Λες από αυτόν ε; From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE:

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από billucky: “@giwrgosalim έτοιμος!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στείλε μου και εμένα το link παρακαλώ From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xaris Skr: “Ρε παιδιά μετά απο δύο χρόνια χρήσης τωρα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω την πυξίδα κάθε φορά βαθμονόμηση όταν ανοίγεις ενα πρόγραμμα gps.. Συμβαίνει και εσάς αυτό?” Τι είναι αυτό;; From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE:

topmar - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dreamlord1970: “για το Redmi note 2 θα βγει τίποτα παιδιά....να φτιάξει λίγο και κατανάλωση ενέργειας?” +1 From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “RN3 Pro” Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ παλιό πλέον.... Παράθεση από nifitsa_kakia: “@topmar Εγώ πήγα από rn2 σε redmi pro. Η διαφορά στη μπαταρία είναι τρελή. Όπως και στην ποιότητα κατασκευής :)” Είναι μια καλή επιλογή..... Όντως.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος εδώ που να είχε το εν λόγω κινητό και να το έδωσε για να πάρει άλλο, με το οποίο να είναι εξίσου ή περισσότερο ικανοποιημένος; Ποιο είναι αυτό; Ρωτάω για να παίρνω ιδέες αν το αλλάξω, τι να κοιτάω.... Βασικά δεν θέλω να αλλάξω την Xiaomi αλλά σίγουρα ίδιες ίντσες και μεγαλύτερη αυτονομία οπωσδήποτε! From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• Ποια είναι αυτή η 7.1.20; Εδώ έχουμε ήδη την 8.1.3.0.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk

• Παράθεση από Agent_92: “υπάρχει λόγος να φύγω από την τελευταία stable ελληνική και να πάω στην global stable? θα έχω καθόλου διαφορά προς το καλύτερο? ” Κι εμένα με τρώει να το κάνω αυτό, αλήθεια θα υπάρχει διαφορά εάν το έκανε κανένας; Δεν νομίζω να θέλει Factory Reset γιαυτό παρεμπιπτόντως....

• Παιδιά η 8.1.3.0 Stable για το RN2 που αναφέρετε ως απροβληματιστη, είναι η ελληνική ή η Global Stable ; From my Redmi Note 2 via Tapatalk