Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 840.
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από deltaman: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από deltaman: “Η XTRV 6.12.15 περάστηκε απροβλημάτιστα. Λύθηκε το πρόβλημα με την αναζήτηση και μεταφράστηκαν οι περιγραφές στο αρχείο κλήσεων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια είχες πριν; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Την προηγούμενη. Περνάω ανελειπώς καθε developer εδώ και ενα χρόνο. Επίσης να αναφέρω ότι εδώ και 30 λεπτά έχω επίτηδες ανοιχτή οθόνη με Twitter Facebook Feedly και Tapatalk και η μπα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από deltaman: “Η XTRV 6.12.15 περάστηκε απροβλημάτιστα. Λύθηκε το πρόβλημα με την αναζήτηση και μεταφράστηκαν οι περιγραφές στο αρχείο κλήσεων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια είχες πριν; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@topmar εννοώ ότι πρέπει να είναι όντως ή official global stable ή οποία ακόμα δεν έχει Ελληνικά αλλά θα πάρει σύντομα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οπότε την αφήνω όπως είναι έτσι και με τα επερχόμενα OTA update θα πάρει ελληνικά μενού..... Σωστά; Ως Official Global ROM αγοράστηκε, οπότε αυτή είναι..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “ @topmar σωστή φαίνεται να είναι!!” Τι εννοείς "σωστή"?? Μπορώ να περάσω απευθείας το TWRP και μετά ελληνική ΡΟΜ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα 2 Xiaomi από Geekbuying για φίλο μου, ένα εκ των οποίων είναι το RN4 3GB 64. Ενώ το παρήγγειλα ως Global Stable, ΔΕΝ έχει ελληνική γλώσσα μέσα και είναι must για τον ιδιοκτήτη. Η ΡΟΜ που γράφει ότι έχει είναι αυτή: de60d62d96c15e8351679ec09d051be5.jpg Πως θα περάσω ελληνικά τώρα; Μόνο με αλλαγή ΡΟΜ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Για να μην ανοίξω νέο θέμα, έχω ένα ερώτημα: Πέρασα με Factory Reset πάνω από την Gkalen Stable 8.0.2.0, την EU multi DEV 6.12.1 και δουλεύει μια χαρά. Στην προηγούμενη όμως ΡΟΜ που είχα, δούλευε μετά από ένα flash το mod των 160 χαρακτήρων SMS..... Πως μπορώ να βρω το ίδιο mod αλλά που να δουλεύει σωστά στην ΡΟΜ που έβαλα τώρα;; Τονίζω ότι δεν χρειαζόταν να γράφω με κεφαλαία με εκείνο το mod, στην εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Liopetis: “Παράθεση από dmsili: “Καλησπέρα!μπορεί κάποιος να μου προτείνει μπαταρία original για το redmi note 2? ” Οσοι έχουμε πάρει την NOHON είμαστε ευχαριστημένοι είναι σαν την original και σε περιπτώσις έχει γραφτεί ότι είναι και καλύτερη !” +1.....αν και έχω κάνα δυο φορές δει κάτι κουλά (shutdown).... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sblack85: “Η καλύτερη εφαρμογη καιρού που βρήκα από την ωρα που σταματησε να "δουλεύει" το weather του τηλεφώνου μου.Ειναι η μοναδική που εχει συνεχως συγχρονισμένο το ρολόι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather” Παράθεση από demakhs: “και γω αυτήν έχω, αλλά.......δεν το λέω!!! :mrgreen:” Me too.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Γιατί , που είναι το παράξενο ? Δεν το καταλαβαίνεις ή δεν γνωρίζεις πως γίνεται :D” Παράθεση από geobas: “Ασε να μας πει γιατί δεν το καταλαβαίνει ................. Τον ξενίζει το ............. Άλλο θέμα, άλλα εικονίδια, άλλη ταπετσαρία;;;” Προφανώς εννοώ ότι δεν γνωρίζω πως γίνεται να επιλέξεις μόνο εικονίδια από ένα θέμα και να τα χρησιμοποιείς σε άλλο θέμα.... Για το wallpaper εντάξει, υπάρχει ρύθμιση ξεχωριστά.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “@topmar Κατεβάζω θέματα αλλά χρησιμοποιώ μόνο τα εικονίδια . Φαντάζομαι πως γνωρίζεις όταν κατεβάζεις ένα θέμα τα εικονίδια φυλάγονται ανεξάρτητα Αυτά που βλέπεις είναι από ένα θέμα που λέγεται "crow" Χρησιμοποιώ το default θέμα και βάζω δικές μου ταπετσαρίες .” Δεν καταλαβαίνω.... Άλλο θέμα, άλλα εικονίδια, άλλη ταπετσαρία;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Βρε παιδιά , γιατί χτυπιόσαστε με το default weather και δεν κατεβάζετε μιά εφαρμογή . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24411/” Ποιο θέμα είναι αυτό;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Στο RN2, έχουμε κολλήσει στην 8.0.2.0 stable ρε παιδιά..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 'Xaris Skr: “την περναω κανονικα απο πανω ετσι απο την 8.0.1.0 που εχω ? Χωρίς φακτορι ρεσετ ?” Εάν έχεις την 8.0.1.0 stable gkalen ROM, ναι απλά από πάνω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “μπορεις να μου δωσεις λινκ για την καινούργια?γιατι μπαινω στο γκαλεν κ μ εχει την 8.0.1.0 μπνο ” Για 8.0.2.0 stable gkalen RN2, εδώ Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Παράθεση από topmar: “Με gkalen 8.0.2.0 δουλεύει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εχςι βγει καινούργια σταβλε ? Αυτή δεν ειναι η τελευταία ? V8.0.1.0” Εδώ και καιρό έχει βγει η 8.0.2.0 stable.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καμία νεότερη έκδοση stable από την 8.0.2.0 για το RN2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Παιδιά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Επειδή από τη μία βαριέμαι να κάνω fr και από την άλλη σκαλίζω συνέχεια το κινητό πέρασα την official global stable 8.0.3 πάνω από την ελληνική stable 8.0.2 χωρίς factory reset μέσω twrp by mic Μετά το flash επέλεξα boot σε recovery ξανά και εδώ και 5 μέρες όλα φαίνονται καλά και το twrp by mic να λειτουργεί επίσης. Η ελληνική μία χαρά ήταν αλλά είπα να πειραματιστώ λίγο να δω αν γίνεται. Και μόλις βγει η επόμενη ελληνική θ…
-
Για RN2 τίποτα; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk