Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 840.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και εάν ο φορτιστής δεν φορτίζει σωστά την μπαταρία ? Αν με δύο διαφορετικούς φορτιστές έχεις το ίδιο θέμα τότε το θέμα το έχει η συσκευή” Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, το έχω φορτίσει με 2 διαφορετικούς φορτιστές, αμφότεροι Xiaomi Redmi Note (2 & 3), με την NOHON μπαταρία, παρατηρώντας μια υπερβολική θέρμανση τους καθ'όλη τη διάρκεια φόρτισης του κινητού, πράγμα που δεν το εμφανίζει με την εργοστασιακή μπαταρία..... Μήπως ζορίζεται να την φορτίσει την ΝΟΗΟΝ;; Θέμα μπαταρί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και με gkalen developer rom και με NOHON δεν έχω τέτοια θέμα, κάπου αλλού έχεις θέμα...δοκίμασε να φορτίζεις με άλλον φορτιστή. Είδα σήμερα Redmi Note 3 pro με άλλον φορτιστή που όταν το έβαζες να φορτίσει κολλούσε το κάτω μέρος της οθόνης και δεν πάταγε ή πάταγε με μεγάλη καθυστέρηση...” Γιατί να φταίει ο φορτιστής; Αφού και στο ξεκάρφωτο το έκανε, άνευ φόρτισης τη δεδομένη στιγμή.... Εξάλλου, με τον εργοστασιακό φορτιστή το φορτίζω πάντα.... Sent from my Redmi Note 2 u…
-
Αγαπητέ gkalen, σήμερα ξανά στο ξεκάρφωτο έσβησε το κινητό της υπογραφής με την δική σου ΡΟΜ......εχθές στο φορτιστή πάλι το ίδιο.... Κάτι δεν πάει καλά με την ΡΟΜ αυτή ή είναι θέμα της μπαταρίας NOHON και κλείνει το κινητό.... Κανείς άλλος με την NOHON μπαταρία που να κλείνει στα καλά καθούμενα το κινητό του;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@panastros Εχεις δίκιο .. @pechr Όχι , δε χρησιμοποιώ black market , με google search βρίσκω ότι χρειάζομαι .. ” Παράξενο, εγώ που έχω την αγορασμένη lifetime έκδοση Europe του Sygic, είμαι στην 16.2.15 ακόμα και δεν βγάζει ότι έχει update.... Και στο GAPPS ακόμα την 16.2.15 βγάζει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
4η φορά που κλείνει αδικαιολόγητα το κινητό με την ΡΟΜ σου gkalen.... Για δες το λίγο... Πότε θα βγει νέα έκδοση ΡΟΜ stable ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από mol: “Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, 3η φορά μέσα σε 20 μέρες που κάνει μόνο του resart ή shutdown το RN2 με την τελευταία Stable του gkalen......κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα? ” μηπως αλλαξες κατι σε θεμα ή γραμματοσειρα; ” Όχι....ειδικά το shutdown το έκανε πριν λίγο, ενώ το είχα σε φορτιστή (με μπαταρία NOHON εάν παίζει ρόλο)......
-
Καλημέρα, 3η φορά μέσα σε 20 μέρες που κάνει μόνο του resart ή shutdown το RN2 με την τελευταία Stable του gkalen......κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jp7rgv: “Καλημέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω όσοι πήρατε μπαταρία (pisen ή nohon), είδατε όντως διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας? Είμαι ακόμα με 5.12.17, θέλω να κάνω update αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια νέα ρομ με ίδια ή καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ δεν είδα διαφορά πάντως μεταξύ τους, άιντε το πολύ 15' παραπάνω να βγάζει η NOHON, με μέγιστη SOT 4ω30λ.... Sent from my Redmi N…
-
Παράθεση από NasDriver: “Από θέμα ρομ θα σου έλεγα να βάλεις την Ελληνική, από θέμα τιμής μπορείς να δεις και στο kimovil.com, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στα καταστήματα που θα βρεις ” Την Ελληνική θέλω να περάσω σίγουρα, άρα ποια έκδοση πρέπει να γράφει στο μαγαζί που θα επιλέξω να το πάρω (είναι πολλές ρε γμτ και σε μπερδεύουν!); Μια για παράδειγμα που γράφει "Global Firmware + OTA Upgrade + Multi Language +Google play" είναι ΟΚ??
-
Παράθεση από NasDriver: “Διέγραψα τον σύνδεσμο, απαγορεύεται πλέον να βάζουμε απευθείας σύνδεσμο σε άλλα καταστήματα Αν πάρεις το μικρό, το 2/16 ξεκινάει από 120 και φτάνει μέχρι 170 για το 3/32, ανάλογα και το κατάστημα φυσικά ” Sorry για το link....δεν με πειράζει για το μικρό 2/16, τα άλλα που ζητάω τα καλύπτει? Το ότι γράφει Global Firmware + OTA Upgrade + Multi Language +Google play, είναι ΟΚ ή πρέπει να το πάρω εργοστασιακό? ΥΓ: Κανένα άλλο link για καλύτερη τιμή?
-
Παράθεση από thanosf: “Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μετα από μια μικρή έρευνα αποφάσισα και εγώ το επόμενο κινητό να είναι Xiaomi. Σε αυτό συνετέλεσε πάρα πολύ και το forum που από ότι είδα είναι όλα τα παιδιά πολύ πρόθυμα να βοηθήσουν αδαής ή ημιμαθής σαν εμένα τύπους. Ομολογώ όμως ότι έμπλεξα λίγο με τις διάφορες εκδόσεις των συσκευών. Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε στην σωστή επιλογή μοντέλου (redmi 3 - pro -note - s - redmi 4)? Με ενδιαφέρει : 1. Οθόνη 5,5 - 5,7 2. Επεξεργαστής (δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν έχεις φορτιστεί 1Α χρησιμοποίησε τον. Σε εμένα κρατάει περισσότερο η μπαταρία όταν φορτίζω σε 1Α σε σχέση με φόρτιση σε 2Α” Με τον εργοστασιακό φορτιστή Xiaomi φορτίζω μόνο το κινητό μου, είναι 2Α.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από topmar: “Φίλος με την ΝΟΗΟΝ που πήρα εγώ γιαυτόν μαζί με την δικιά μου, λέει ότι μέχρι την 3η φόρτιση ήταν απελπισία.... Από την 4η και μετά έστρωσε λέει... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μπορεί και παραπάνω, εμένα έστρωσε στην 5-6 μέρα φόρτισης :P” Άρα εγώ που την έβγαλα στην 3η φόρτιση, βιάστηκα.... Θα την φορέσω πάλι για δοκιμή... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tolishawk: “Παράθεση από tolishawk: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, ήρθε σήμερα η περίφημη Nohon μπαταρία, την φόρτισα και θα δω πως θα τα πάει αυτή... Από συσκευασία σκίζει πάντως.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Και εγώ την παρέλαβα προχθές και είμαι σε φάση δοκιμής. Μου έκανε, σήμερα το πρωί, όμως κάτι περίεργα switch off όταν με καλούσαν και λίγο @!%$##@@!!!@#$%%... Έκανα ένα clean & calibration και συνεχίζω... Δεν θέλω να με ξενερώσει και αυτή ” Επανέρχομαι μετά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Leontamp: “Σε RN 2 με την 8.0.2 έχω αν όχι τη χειρότερη τη 2η χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας που είχα ποτέ σε stable ROM. 3ωρο με το ζόρι( αν παίξω και με mobile data και το 3ωρο δύσκολα το πιάνω..) ενώ με την 8.0.1 είχα 4ωρο+ με την ίδια χρήση... Η ROM περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση. Τα θέματα όπως έχει αναφερθεί έχουν πρόβλημα.Σε κάθε αλλαγή και force restart... Επίσης, δεν ξέρω αν άλλαξε κατι στη ROM ή είναι ιδέα μου, αλλα έχω την εντύπωση ότι όλες οι εφαρμογές στο multitasking …