Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 840.
-
Αφεντικό (gkalen), η 8.0.3.0 για το RN2 δεν ψήθηκε ακόμα ε? Πεινάμε!!
-
Ολοκληρώθηκε η πρώτη εκφορτιση του κινητού σήμερα, με την νέα μπαταρία NOHON. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, 4,5 ώρες οθόνη με την χρήση μου, όσο και πριν με την γνήσια Xiaomi. Βέβαια είναι η πρώτη χρήση της και μπορεί να στρώσει..... 3c9ab1d275ba041eccab42dca087ff40.jpg 816a9411d2c2b7ddc20544fd62f9ecee.jpg e863fb5f59aade4d03c4f4b9006f5afc.jpg b9bf5cb9c232b6aca1ab315be2c8183a.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tolishawk: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, ήρθε σήμερα η περίφημη Nohon μπαταρία, την φόρτισα και θα δω πως θα τα πάει αυτή... Από συσκευασία σκίζει πάντως.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Και εγώ την παρέλαβα προχθές και είμαι σε φάση δοκιμής. Μου έκανε, σήμερα το πρωί, όμως κάτι περίεργα switch off όταν με καλούσαν και λίγο @!%$##@@!!!@#$%%... Έκανα ένα clean & calibration και συνεχίζω... Δεν θέλω να με ξενερώσει και αυτή :D” Θα την τεστάρω όλη μέρα αύριο.... Προς …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@LeonTsi Λεωνιδα σκέφτομαι να αναβάθμισω όλα τα scripts , όπως έκανα και στις τελευταίες ρομς και στην developer Rom του RN2 .. Νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά ή 8.0.2.0 στο RN2 .. Θα μου πείτε από αύριο ..” Δώσε στο λαό ΡΟΜ!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Ε ναι , δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει το bug αυτό παγκοσμίως και να δούλευε για παρτη σου ... Όχι τίποτα , αλλά ή @nifitsa_kakia έβγαλε και τον πίνακα του σκορ ( 1-1 ) .. Παρακαλώ πολύ ν'ακυρωθει το γκολακι ... @topmar Διάβασε το ποστ μου , που παρεθεσες .. Από την 6.9.15 εμφανίστηκε και υπάρχει και τώρα στην 6.9.22 .. Εφόσον δεν είσαι με κάποια απ'αυτες και βέβαια θα δουλεύει ..” Οπότε πες τους εκεί κάτω στην Xiaomi, να σκίσουν τα πτυχία τους και να κοιτάξουν να μαθαίνου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@topmar Είσαι με την 6.9.8 ?? Από την 6.9.15 και τώρα στην 6.9.22 υπάρχει αυτό το θέμα με το ξυπνητήρι , σ''αυτη τη version υπάρχει κι ένα άλλο θεματακι με τα widget .. Αυτά οφείλονται στη based rom και το'χουν όλες οι συσκευές ..” Έχω την 8.0.1.0 stable δική σου gkalen Παράθεση από nifitsa_kakia: “@topmar Ενεργοποιημένο το έχω και γώ αλλά δε χτυπάει” Τι να πω, κάτσε πάλι να το δοκιμάσω μπας και κάνω λάθος.... Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από topmar: “Ναι, το χρησιμοπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, αν έχεις ενεργοποιήσει το αθόρυβο κάνει μόνο δόνηση. Αν έχεις απενεργοποιήσει την δόνηση του στο ξυπνητήρι κάνει ένα αχνό τουτ-τουτ” Ναι, το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό.... Δες την 2η επιλογή στο παρακάτω screenshot e1aaf403e3a7a1f5e243a77e7edb0504.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nifitsa_kakia: “Επειδή σε άλλο θέμα έγινε συζήτηση για το ξυπνητήρι και δε βγαίνει άκρη, μπορείτε να μου πείτε αν στο κινητό μας χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο? Εννοώ όλα στο αθόρυβο.” Ναι, χτυπάει.... Υπάρχει και η επιλογή... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kandilak: “Παράθεση από topmar: “Παιδιά, η επιλογή "Guest Mode" όπου κρύβονται όλα τα σημαντικά πράγματα του κινητού, όταν θέλουμε να το δώσουμε σε άλλον για απλή χρήση, δεν υπάρχει στην ΡΟΜ του gkalen ή είναι θέμα έκδοσης Miui?? Δεν την βρίσκω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Δοκίμασε την "Λειτουργία παιδιού" (δουλεύει μόνο με τον Mi home launcher) ή το "Δεύτερος χώρος"” Αυτή τη λειτουργία την ξέρω, αλλά δεν είναι η ίδια με αυτή που λέω..... Στην έκδοση ΡΟΜ που έρχετα…
-
Παιδιά, η επιλογή "Guest Mode" όπου κρύβονται όλα τα σημαντικά πράγματα του κινητού, όταν θέλουμε να το δώσουμε σε άλλον για απλή χρήση, δεν υπάρχει στην ΡΟΜ του gkalen ή είναι θέμα έκδοσης Miui?? Δεν την βρίσκω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Μετά από το factory reset και την επανεγκατάσταση της stable σου gkalen, σαν να βλέπω βελτίωση του SOT μπαταρίας..... Είναι στο 56% με 2ω12λ ήδη..... Έχει γούστο να βγάλει κανένα 4ωρο....(!!) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Λοιπόν, έπαθα πλάκα φίλτατε gkalen, έβγαλε με την νορμάλ χρήση που του κάνω, 4,5 ώρες οθόνη!! Συγχαρητήρια για την δουλειά σου!! 27bc8734f86571a915a2d4bcf453e3dc.jpg 9d8b18daa693e4ac5e408b52710d2dec.jpg 96f0894e6ecd92034df20834f9996806.jpg f57…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Παιδια συνεχιζω να μένω αναυδος με την μπαταρία Nohon, έχω αυτή την στιγμή που γράφω 1ωρα sot με 90% υπόλοιπο.... πόσο μπορεί να πάει.....?” Την παρήγγειλα πριν από λίγο και εγώ, με παρέσυρες..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μετά από το factory reset και την επανεγκατάσταση της stable σου gkalen, σαν να βλέπω βελτίωση του SOT μπαταρίας..... Είναι στο 56% με 2ω12λ ήδη..... Έχει γούστο να βγάλει κανένα 4ωρο....(!!) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από LeonTsi: “με καινούργια μπαταρία Nohon, στην τρίτη φόρτιση.... ” πμ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ :!:” Δώσε link ΑΜΕΣΑ!! Edit: Την βρήκα, 10,5€ ....παραγγελία άμεσα..... Χαχαχα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από gkalen: “@topmar Όπως σου λέει και ο @Opanos , εσύ αποφασιζεις .. Το καλύτερο θα ήταν Clean install , θα δούλεψει και χωρίς Clean install αλλά ίσως έχεις κολλήματα μετά από λίγες μέρες .. ” Απογοήτευση τελικά από την Stable GTV 8.0.1.0 ελληνική, στη 2η φόρτιση έβγαλε 2,5 ώρες οθόνη....... Μόλις πέρασα την δικιά σου gkalen, για αρχή χωρίς factory reset γιατί βαριέμαι να το σετάρω πάλι..... Εάν έχω θέματα όμως, θα το κάνω στο μέλλον.... Redmi Note 2 via Tapatalk …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@topmar Όπως σου λέει και ο @Opanos , εσύ αποφασιζεις .. Το καλύτερο θα ήταν Clean install , θα δούλεψει και χωρίς Clean install αλλά ίσως έχεις κολλήματα μετά από λίγες μέρες ..” Απογοήτευση τελικά από την Stable GTV 8.0.1.0 ελληνική, στη 2η φόρτιση έβγαλε 2,5 ώρες οθόνη....... Μόλις πέρασα την δικιά σου gkalen, για αρχή χωρίς factory reset γιατί βαριέμαι να το σετάρω πάλι..... Εάν έχω θέματα όμως, θα το κάνω στο μέλλον.... Redmi Note 2 via Tapatalk