Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 840.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fanatic: “Στο kenzo παρατήρησα battery drain και το τηλ δεν έμπαινε σε deep sleep, οπότε γύρισαν στην 6.7.21 και όλα οκ όπως πριν. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Τι είναι το deep sleep και πως το ελέγχουμε; Sent from my Redmi Note 2
-
Τελικά αλλαξοπιστησα και εγώ, μετά το downgrade επέστρεψα στις νέες ΡΟΜ και πέρασα την τελευταία αυτή..... Όλα δείχνουν ΟΚ.... Sent from my Redmi Note 2
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΕίναι κανένας από Σέρρες ή Θεσσαλονίκη για να του το δώσω μπας και καταφέρει να το σώσει με κάποιον τρόπο??
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΔεν είναι δικό μου, θα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του και ότι θέλει ας το κάνει..... Εγώ το πάλεψα πάντως.... Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Βγάλε το από το ρεύμα...” Εννοείται ότι το έβγαλα, φοβήθηκα ότι θα εκραγεί από την ζέστη.... Παράθεση από geoanto555: “Εκεί φίλε μου θέλει να έχεις γνώσεις για να δεις.. όσες οδηγίες και να σου δώσουν δεν νομίζω να βγάλεις άκρη. Αρχικά βγάλε ξανά την μπαταρία.. Ξανα κούμπωσέ την και δες... Αν δεις ότι αρχίζει και ζεσταίνεται η μπαταρία έντονα βγάλτην....” Το παράξενο είναι ότι δεν ζεστάθηκε καθόλου η μπαταρία, όλο το υπόλοιπο κινητό ζεματουσε!! Κάτι ταρακούνησε το σύστημ…
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΛοιπόν, ακούστε ένα κουφό που έγινε τώρα.....μόλις έβγαλα το βύσμα της μπαταρίας και το έβαλα ξανά, έκανε μια δόνηση όπως όταν ανοίγει αλλά τίποτα άλλο......εκτός από μια ξαφνική ριπή ρεύματος που με χτύπησε στο χέρι που το έπιανα από το σασί του!! Μέσα σε 10'' λοιπόν, το κινητό ζεματάει τώρα, μιλάμε καυτό έχει γίνει ειδικά στο πάνω μέρος του αλλά η μπαταρία κρύα ακόμα.....το έκλεισα και ακόμα καίει, είναι στην πρίζα βέβαια.....και η οθόνη ζεματάει ρε παιδιά τώρα.....τι στο καλό γίνεται? Λες και…
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “volume - & power ταυτόχρονα για fastboot αν και δεν το βλέπω... Από πέσιμο μπορεί να ξεκούμπωσε το βύσμα της μπαταρίας.. Ανοίγεις πίσω καπάκι και βλέπεις... youtube.com/watch?v=HDLV4LdEBHk ” Δεν μπαίνει σε fastboot.....δεν έχει ίχνος ρεύματος.... Στο video που έβαλες, σε ποιο σημείο δείχνει το κούμπωμα της μπαταρίας φίλε μου για να το ελέγξω με το κινητό αυτό?? Το άνοιξα ήδη τώρα....
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΛοιπόν, δεν κάνει τίποτα όταν το συνδέω σε Η/Υ.....σε fastboot mode ή recovery mode πως το βάζω, θύμισε μου; Δοκίμασα τα power+vol down, power+vol up, power+volume up&down.......νεκρό..... Έχω πειστεί πλέον πως είναι θέμα ρεύματος, δεν παίρνει ρεύμα από την υποδοχή και φυσικά μιας και δεν βγαίνει η μπαταρία για να βάλω μια άλλη φορτισμένη, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαUPDATE: Είμαστε στις 4+ ώρες και ακόμα νεκρό..... Αυτό ήταν με το τηλέφωνο? Τα'παιξε ε?
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι μικρό και μάλλον επιφανειακό, μην ήταν μεγάλο ήθελα να δούμε και είχε θέμα με την οθόνη. Τα λέμε μεσημέρι αφού φορτίσει ” Εάν φορτίσει καθόλου....προς το παρόν, 2 ώρες μετά ακόμα νεκρό....
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν ρωτάς μήπως είχε πέσει και νερό στην συσκευή ? Αν μπορείς ανέβασε και μία φώτο τις σπασμένης οθόνης...όσο ποιο καλή μπορείς ” Δεν έπεσε στο νερό, είπε.....επίσης, από ότι είδα, έχει το χτύπημα στη γωνία που είναι η θύρα USB για σύνδεση-φόρτιση, πιστεύω πως κάτι εκεί παίζει.....αλλά τον ρώτησα και μου είπε ότι το χτύπημα είχε γίνει πριν καιρό και δεν είχε πρόβλημα επί 1 εβδομάδα σχεδόν, δούλευε ρολόϊ......
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ΟΚ...τα λέμε το μεσημέρι πάλι τότε, τουλάχιστον να σιγουρέψουμε ότι θα έχει μπαταρία. Έχεις και κάνα power tester να του βάλεις να δεις εάν φορτίζει ? ” Προς το παρόν, μισή ώρα μετά το κούμπωμα στο φορτιστή, δεν κάνει τίποτα ούτε δείχνει να φορτίζει......όχι, δεν έχω power tester (δεν ξέρω τι είναι καν αυτό....)
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, βάλε την συσκευή σε φορτιστή πρίζας με τουλάχιστον 2Α (2000mAh) για 5-6 ώρες και μιλάμε μετά πάλι. Αν δεν έχει πάθει ζημιά hardware από τα χτυπήματα ίσως γίνει κάτι. Επίσης και αρκετά σημαντικό, θυμάσαι με ποια ρομ ήταν ? Είχατε βάλει την ελληνική ή official ? ” Το έβαλα με τον δικό του φορτιστή (που είναι 2000mAh) στην πρίζα τώρα και θα το αφήσω έως το μεσημέρι να δω.......όσο για τη ΡΟΜ, είχε Αγγλοκινέζικη όπως ήρθε από Vickmall και φυσικά κλειδωμένο bootload…
-
Redmi Note 3 .....dead?
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους σας, είχα πάρει ένα κινητό Redmi Note 3 για την 12χρονη κόρη ενός φίλου μου, και όπως ήταν αναμενόμενο μου το έδωσε σήμερα πίσω σε άθλια κατάσταση (ραγισμένο γυαλί - δεν είχε βάλει καν το tempered glass, χτυπήματα στις γωνίες από πέσιμο κλπ). Το σημαντικότερο όμως είναι πως δεν ανοίγει......είπε. Λοιπόν, το κινητό δεν ανοίγει πράγματι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν φορτίζει (δεν κάνει τίποτα όταν το βάζω στην πρίζα ή σε θύρα USB H/Y). Είπε η κόρη του ότι εχθές εκεί που το…
-
Καλησπέρα, μετά το downgrade στην 5.11.26, μερικά στατιστικά μπαταρίας..... Σαφώς καλύτερα από την τρέχουσα dev ROM αλλά όχι και 6 ώρες sot.....εδώ έχω υπόλοιπο μπαταρίας ακόμα 9% 0f8a7b5b0f77f17d49af770b6ce16c94.jpg 4250afbab0491af6a86e6930565fa563.jpg 375c3d20ca371a42aa1469b06445e21a.jpg 294536174476551bb59a0d4750b8fce2.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ παιδιά, μόλις την έβαλα, όλα ΟΚ.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Το rn2 δεν έχει κλειδωμένο bootloader. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0” Οπότε όλα τα άλλα εκτός από αυτά και είναι ΟΚ; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Καλησπέρα, έχω στο RN2 την 6.7.7 dev ROM του Gkalen, για να κάνω downgrade σε GTV 5.11.26, χρειάζεται οπωσδήποτε και τα βήματα 8-9-10 που αφορούν τον έλεγχο του Booloader, ή τα παρακάμπτω?? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nik1966: “ευχαριστώ για την 5.11.26. αυριο θα σας πω αποτελέσματα.” Πως θα την περάσεις; EDIT: Μόλις την έβαλα, όλα ΟΚ Sent from my Xiaomi Redmi Note 2