Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 840.

• RE:

topmar - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από tpapo: “με ποια rom οι 6 ωρες ??? χα χα με την 5.11.26 φυσικα ❤” Είναι η ελληνική GTV? Άρα θέλει factory reset για το downgrade.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από topmar: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από topmar: “Μάλιστα, οπότε στη WIND που έχω εγώ, τι χρησιμοποιούμε?? ” Κατέβασε από το GooglePlay το MyWIND ” Ω, σε ευχαριστώ.....” Τελικά τίποτα δεν έχει αυτή η εφαρμογή, μόνο χρόνο ίντερνετ δείχνει σε μένα ..... Καμία πρόταση για καλή εφαρμογή μέτρησης χρόνου ομιλίας και SMS από το Gplay?? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από topmar: “Μάλιστα, οπότε στη WIND που έχω εγώ, τι χρησιμοποιούμε?? ” Κατέβασε από το GooglePlay το MyWIND ” Ω, σε ευχαριστώ.....

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από topmar: “Καλημέρα παιδιά, μια χαζή ερώτηση, στα παλιά κινητά βλέπαμε πόσο χρόνο ομιλίας είχαμε ή πόσα SMS είχαμε στείλει, για έλεγχο να μην ξεφύγουμε και χρεωθούμε (αφού έχουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας και SMS)...στο Xiaomi Redmi Note 2 που στο καλό το βρίσκουμε αυτό? Υπάρχει τρόπος ή πρέπει να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή? ” Δεν έχω δει κάτι του κινητού. Εγώ στην Vodafone χρησιμοποιώ την εφαρμογή τους. ” Μάλιστα, οπότε στη WIND που έχω εγώ, τι χρησιμοποιούμε??

• Καλημέρα παιδιά, μια χαζή ερώτηση, στα παλιά κινητά βλέπαμε πόσο χρόνο ομιλίας είχαμε ή πόσα SMS είχαμε στείλει, για έλεγχο να μην ξεφύγουμε και χρεωθούμε (αφού έχουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας και SMS)...στο Xiaomi Redmi Note 2 που στο καλό το βρίσκουμε αυτό? Υπάρχει τρόπος ή πρέπει να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπερα παιδιά. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με την μπαταρία . Για παράδειγμα το φορτιζω μέχρι το 100 το βγάζω και μεσα σε μισή ώρα χωρίς να το έχω πειράξει καθόλου πάει 94. Άλλες φορές αμα το αφηνα παραπάνω ωρα στο 100 δν έπεφτε έτσι αλλα τρ όπως και να το κάνω πέφτει πολύ γρήγορα . Επίσης δν κάθεται καλα ο ανταπτορας στον φορτιστη. Δοκιμασα εναν άλλον ανταπτορα και πάλι κουνιεται. Λέτε να επηρεάζει την φόρτιση αυτό?” Και το δικό μου το κάνει αυτό.... Δεν νομίζω ότι είναι …

• RE:

topmar - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από topmar: “Thanks.... Κατεβάζω τώρα... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2” Μόλις μπήκε, όλα ΟΚ.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Έλειψα για κάνα μήνα από τα φλασαρισματα, η τελευταία Ρομ για το redmi note 2 είναι οκ; έχει τπτ προβλήματα; Από διάρκεια μπαταρίας; ” Δουλεύει καλά, αλλά η μπαταρία φεύγει σαν νερό.... 3ω15' sot.... 35c050a6af41f2ca1e4d0429c465ec2b.jpg f67290c0f02717739f43162497bc725c.jpg 1d43d365fb2f84225d143bec4668e14a.jpg b538473695ffab114e9de877f0b3d1bd.jpg Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• Καλημέρα, φίλε gkalen μόλις προσπάθησα να περάσω στο κινητό της συζύγου Redmi Note 3G την δική σου Miui 8, πάνω από την 6.5.28 Dev Ελληνική που είχε, χωρίς clean install απλά με τα wipes (όπως έκανα και το δικό μου Redmi Note 2 την προηγούμενη εβδομάδα επιτυχώς).... Έβγαλε ένα error κάτι για το system, έκανα reboot και το κινητό νεκρό..... Έβγαλα και έβαλα την μπαταρία, το ανοίγω στο recovery και δοκιμάζω να περάσω πάλι την 6.5.28 Dev Ελληνική που είχε και πριν.... τώρα να δω εάν το σώσω.... Για…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από gkalen: “ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ RedmiNote 3G WCDMA @topmar και @parmenion Ορίστε κύριοι ..... ” Κατέβασα και το βράδυ θα κάνω το testdrive :D” Κάνε δοκιμή και πες μου για να την περάσω και εγώ μετά.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από akalyptos03: “Ξαφνικα μου εκλεισε το τηλεφωνο (ισως μονο η οθονη?) και δεν ξανα ανοιγει αν πατησω power button, το συνδεω μεσω του λαπτοπ και κανει τον ηχο της συνδεσης και μετα απο 5 δευτερα τον ηχο της αποσυνδεσης καμια βοηθεια τι παιζει σχετικα; ευχαριστώ ” Βγάλε την μπαταρία, ξανά βάλτην και δοκίμασε να το ανοίξεις με το power button..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 ” Το εκανα αλλα τιποτα :(” Μπαταρία έχει ακόμα; Ή τελείωσε; …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “Ξαφνικα μου εκλεισε το τηλεφωνο (ισως μονο η οθονη?) και δεν ξανα ανοιγει αν πατησω power button, το συνδεω μεσω του λαπτοπ και κανει τον ηχο της συνδεσης και μετα απο 5 δευτερα τον ηχο της αποσυνδεσης καμια βοηθεια τι παιζει σχετικα; ευχαριστώ” Βγάλε την μπαταρία, ξανά βάλτην και δοκίμασε να το ανοίξεις με το power button..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• gkalen έβαλα την τελευταία δική σου ΡΟΜ, όλα καλά εκτός από την μπαταρία που τρέχει σαν νερό.... κάτι κοινότυπο στην Miui 8 απ'ότι βλέπω.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από zer4w: “@gkalen στις ρόμ θα βάλεις και την καινούργια αριθμομηχανη? ” Οχι , βάζω την προηγούμενη μέχρι να φτιαχτεί , κάτι δεν πάει καλά με την αριθμομηχανή..” Έχουν βγάλει νέο .apk για την αριθμομηχανή στο Miui.gr.....μόλις το εγκατέστησα.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• Δεν βγάζεις και μια για το Note 3G να τη δοκιμάσω; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε MiUi V8 - 6.6.17 για το RedmiNote2 Hermes .... CHANGELOG Μικροαλλαγές στα performance και ram scripts . DOWNLOAD RedmiNote2 Hermes MiUi8-6.6.17 RedmiNote2_Hermes_MiUi8-6.6.17.zip | by gkalen for Redmi Note 2 INSTALLATION Όπως κάνουμε πάντα ... Προσωπικά φλασαρα με απλό install και wipe cache και dalvik cache, δε χρειάστηκε να δοκιμασω clean install. Welcome to MiUi V8 .. ENJOY !! ....” Ευχαριστώ πολύ για την νέα ΡΟΜ φίλε μου, μόλις την πέρασα πάνω από την ελληνική…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@agendelo και @spoulk Του σκοτωμου δηλαδή ...... Μετά λύπης μου γυρίζω πίσω .. Μετά χαράς σας όμως ( τουλάχιστον για κάποιους ) , μόλις φτάσω θα φτιαξω μία ρομ πριν ξαπλωσω . Αύριο θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι "τυχεροί" ....” Καλή επιστροφή ....οι κάτοχοι του RN2 ελπίζω... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “MI4c_Libra_MiUi8-6.6.17.zip | by gkalen for Mi 4c @topmar , gkalen Rom για πιο κινητό ψάχνεις 6.6.17; Εάν είναι για rn2 δεν πρέπει να έχει βγάλει, αλλά μόνο για Redmi 2 και για ΜΙ4c. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ναι, για Redmi Note 2.... OK, αναμονή τότε.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@topmar Θα δουλέψει με wipe cache και dalvik δε χρειάζεται να τα σβήσεις όλα ...” Ευχαριστώ!! Το link γι'αυτην την 8αρα; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2