Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 840.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “@topmar ακόμη και την τελευταία που είναι miui 8 μόνο με wipe cache +dalvik cache και στο δικό μου Redmi2 TD :thumbup:” Ναι έ; Ο λόγος που δεν την έβαλα έως τώρα είναι γιατί δεν ήθελα να τα χάσω όλα και φτου και από την αρχή..... Λες να δουλέψει έτσι και στο RN2? Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από freekafe: “Παράθεση από topmar: “Φίλε gkalen, έχω την GTV Dev 6.5.19 και θέλω να περάσω την δική σου 6.5.26 από πάνω. Χρειάζεται Factory Reset ή μόνο τα κλασσικά Wipe Cache + Dalvik Cache και δεν τα χάνεις όλα; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 ” Εγώ την έβαλα στο δικό μου xiaomi redmi 2 2GB μόνο με wipe cache +dalvik cache με παρουσία και με βοήθεια του gkalen στην συγκέντρωση που είχαμε και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Λογικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά καλύτερα να σου απαντήσει…
-
Φίλε gkalen, έχω την GTV Dev 6.5.19 και θέλω να περάσω την δική σου 6.5.26 από πάνω. Χρειάζεται Factory Reset ή μόνο τα κλασσικά Wipe Cache + Dalvik Cache και δεν τα χάνεις όλα; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) και μετά την τελευταία Stable ή developer μέσα από την αναβάθμιση. Από θέμα μπαταρίας δεν έχω χρησιμοποιήσει Stable, μόνο developer και τώρα έχω πάει στην 6.6.17 με MIUI 8” Σε ευχαριστώ πολύ, το βράδυ θα γίνει η επιχείρηση..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “eu rom και ελληνικά δεν συμβαδίζουν...μάλλον είναι unofficial για αυτό δεν σου βρίσκει updates :)” Οπότε, τι βάζω για να έχω Ελληνικά οπωσδήποτε, σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας;; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “και έχει και ελληνικά σαν γλώσσα ?” Ναι, κανονικά....και σχετικά λίγες εργοστασιακές εφαρμογές θα έλεγα.... Ένα άλλο παράδοξο είναι το ότι δεν κάνει εγκατάσταση το TWRP, καιτοι ακολουθώ τον οδηγό της 1ης σελίδας.... Βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο το αρχείο update.zip το Mi Recovery..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@klag δεν μου έχει τύχει κάτι...μόνο το mi message ήθελε μήνυμα και η ενεργοποίηση της συσκευής για το find device νομίζω @topmar Αν θέλει να έχει OTA updates θα πρέπει να μείνει με Global, λογικά πρέπει να έχει ειδοποίηση για update τώρα μιας και η ρομ είναι πολύ παλιά, από 16/10/2015” Το παράδοξο είναι πως δεν έχει update, το δοκίμασα ήδη και δεν βγάζει τίποτα στον έλεγχο.....ξαναλέω ότι έχει την 5.10.16 dev από Xiaomi.eu.....έτσι γράφει.... Sent from my Xiaomi Redmi N…
-
Καλημέρα, πως μπορούμε να πάρουμε backup ή να σώσουμε κάπως τις σημειώσεις στο note, του κινητού μας; Επίσης, έχω ένα νέο κινητό φίλου (ασχέτου) και το οποίο ήρθε με την ΡΟΜ 5.10.16 dev από Xiaomi.eu και έχει Ελληνικά. Να το αφήσω με αυτή τη ΡΟΜ ή να περάσω άλλη; Με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, είπα ότι θα είναι για χρήστη χωρίς απαιτήσεις που δεν θέλω να μπλέξει με τίποτα (το πολύ πολύ να κάνει το update που θα του βγάζει). Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Παράθεση από nik68: “@topmar 25/4 έκανα despute, κανά 2 μέρες μετά claim και πήρα τελικά επιστροφή στις 9/5.... ” Καλημέρα, εγώ ακόμα αναμονή.....εδώ το χρονικό της υπόθεσής μου..... - May 18, 2016 - PayPal: Email sent to buyer - May 18, 2016 - PayPal: Email sent to seller - May 13, 2016 - PayPal: Email sent to seller - May 13, 2016 - PayPal: Email sent to buyer - May 13, 2016 - Buyer: Dispute escalated to claim - May 13, 2016 - Buyer: Dispute filed - May 9, 2016 - PayPal: Email sent to seller -…
-
RE:
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από nik68: “Να και η απάντηση του Paypal στο δικό μου dispute/claim: We've completed our review and decided this case in your favor. Due to the unique circumstances of this case, PayPal is issuing you this refund at no cost to your seller. ou will receive a refund. The refund amount should reflect in your PayPal balance within 5 business days, if not sooner. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refu…
-
Καλημέρα, η δική μου παραγγελία στο Vickmall έγινε 23/3 και από 25/3 μου δώσανε Tracking Number (RF384917150SG) αλλά το πακέτο αγνοείται όπως και πολλών άλλων που προέβησαν σε αγορές από το εν λόγω κατάστημα την ίδια χρονική περίοδο. Στο PayPal έκανα ήδη dispute και από προχθές claim και περιμένω το επόμενο βήμα τους.....
-
Πριν από λίγο την πέρασα και εγώ στο κινητό της υπογραφής μου και την δοκιμάζω τώρα..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
gkalen, από την προηγούμενη ελληνική Dev 6.5.5 πέρασα στο κινητό της υπογραφής μου, μόνο με Wipe Cache & Dalvik Cache, χωρίς προβλήματα.... Τώρα εάν θελήσω να περάσω ξανά στην νέα ελληνική Dev 6.5.12, πάλι έτσι απλά από πάνω την περνάω; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zaf_4: “Τελικά δεν πήγα στην ρώσικη, το μετάνιωσα και έμεινα στην τελευταία που ανέβασες @gkalen. Το καλύτερο που είχα σε μπαταρία άγγιξε 3.50 λεπτά. Πάντως ότι και να έχω βάλει πάνω από 4 ώρες ενεργή οθόνη δεν έχω δει. Περιμένω εάν βγάλεις stable, να την δοκιμάσω. Προς το παρόν μένω εδώ...αν και είχα λίγα κολλήματα κατά διαστήματα.” Και εγώ τα ίδια θα έλεγα..... έως 3ω45λ πήγε και έχω κολλήματα.... Φόρτιση πλέον 2 φορές την ημέρα..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Ρίξε μια ματιά και στο κόλλημα που κάνει το κινητό, όταν ανοίγεις το Wi-Fi, για 10-20", παγώνουν όλα σχεδόν, δεν ανταποκρίνεται τίποτα στην οθόνη, κανένα πάτημα δεν δουλεύει......μέχρι και κλήση είχα και ενώ πατούσα το κουμπί να απαντήσω, δεν έκανε τίποτα.... Μόνο όταν ανοίγεις το Wi-Fi και για τα πρώτα 10-20" μόνο... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-28/#files Custom Miui Rom powered by gkalen Custom twrp v3.0.0 by mic” Ευχαριστώ πολύ.... Την πέρασα κιόλας και τη δοκιμάζω τώρα.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Παιδιά, εγώ αφού είδα κάποια θέματα με την 6.4.28 (κρασάρει η εφαρμογή μηνυμάτων) ξαναγύρισα στην 6.4.21 (την πέρασα από πάνω απλά). Ήθελα να σημειώσω (προς τους δημιουργούς) ότι με παραξένεψε η μεγάλη διαφορά μεγέθους της νέας ΡΟΜ 6.4.28 (783 ΜΒ) σε σχέση με την προηγούμενη ΡΟΜ 6.4.21 (849 ΜΒ).....ίσως κάτι δεν περάστηκε στην καινούργια, λείπει και έχει θέματα..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2