Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• link δεν βλέπω..

• Εχω στείλει μηνύματα σε 7-8 μαγαζιά του aliexpress. Όλοι τους έχουν original xiaomi μπαταρία στη φωτογραφία, αλλά μόλις τους ρωτήσεις αν είναι όντως γνήσια παίρνεις ένα ξερό "NO" =============== Απρ 25th 2017, 10:29am =============== @demakhs είσαι μεγάλη ανακατωστρα !! =============== Απρ 25th 2017, 10:33am =============== Παράθεση από zisistil: “άλλο affiliate links και άλλο affiliated links αγαπητέ! ” διαβασα πολύ περιληπτικά το μήνυμα του διαχειριστή. Δεν είχα χρονο. Θα το ξανακοίταξω με την…

• Εντάξει όπως και να χει πείτε μου αν γνωρίζετε κάποιον προμηθευτή, βαρέθηκα να κάνω τον Sherlock Holmes κάθε φορά που θέλω να αγοράσω κάτι απο Κίνα

• Παράθεση από Thracia: “Δεν επιτρέπονται τα Affiliate links! ” Θανάση απο την στιγμή που το ebay ή το aliexpress είναι σελίδες που φιλοξενούν προμηθευτές >> δεν είναι Affiliate links ; Μην με μπερδευετε με πολλά αγγλικά, ακόμη δεν έχω δώσει το Lower, 20 Μαίου δίνω..

• Σε έστειλα τώρα εεεε;;;;; Τους χρήσιμους οδηγούς τους κάνω πάντα σελιδοδείκτες.. =============== Απρ 24th 2017, 8:16pm =============== Μανώλη να φανταστείς ο @Thracia από τον Αύγουστο δεν το έχει ανοίξει ακόμη. Μιλαμε ότι με μία φόρτιση έχει βγάλει 8 μήνες

• Όποιος θέλει στο redmi note 2 να βγάζει με ΜΙΑ μόνο φόρτιση 4 ολοκληρες ημέρες. Ας ακολουθήσει τον οδηγό στο παρακάτω link Hermes battery trick by pechr

• Επειδή η nohon μου βγήκε μάπα το καρπούζι σε αντίθεση με του @NasDriver που του βγήκε σκυλί. Γνωρίζει κανείς κάποιον προμηθευτή είτε ebay είτε aliexpress που να πουλάει γνήσιες μπαταρίες xiaomi με πρόσφατη ημερομηνία παραγωγής από 2017 και έπειτα; Επειδή τα link προμηθευτών απαγορευονται απο τους κανονισμούς, μπορείτε να μου γράψετε αποθήκη και κωδικό προιόντος αν γνωρίζετε, ώστε μεταβώ πλαγίως στον προμηθευτή

• Γιωργο αν έχεις την δυνατότητα να τα ανεβάσεις εδώ στο φόρουμ σε έναν οδηγό "όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα" θα ήταν το καλύτερο πραγμα.

• Μακάρι να μπορούσα, ξέρεις πόσο μου αρέσουν αυτά... ομως διαθεσιμος χρόνος μηδέν Θανάση. Διαβάζω δύο γλώσσες αυτή τη περίοδο. Ξεκίνησε και ο μικρός να περπατάει και τον κυνηγάμε όλη μέρα. Άστα να πάνε... Εχω 130% φορτωμενο πρόγραμμα. Ήδη είμαι σίγουρος ότι όλοι σας έχετε καταλάβει την χαμηλης συχνότητας παρουσία μου στο φόρουμ το τελευταίο διαστημα

• Έδωσες τροφή τώρα... Κάποιο τζιμανι ας ανεβάσει έναν οδηγό του kodi με χρήσιμες ρυθμισεις που πρέπει να κάνουμε για βέλτιστη λειτουργία..

• δοκιμασα το kodi στο κινητό και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. 100.000 επιλογές έχει μέσα... Μου επαιζε τα βίντεο περίεργα.. Δεν αντιλαμβανοταν ότι το κινητό είναι σε οριζόντια θέση.. Κάποια ρύθμιση προφανώς έχει που δεν την βρήκα ακόμη.. Μιλάμε για studio κατάσταση Αυτό ξεφεύγει από την έννοια ενός media player

• Γιώργο μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον mx player. Θα τον δοκιμάσω στο κινητό για να έχω μία εικόνα του τι πράγματος μιλάμε.. Ευχαριστώωωω....

• Παράθεση από Thracia: “Περισσότερα αύριο με τον καφέ! ” Αυτό μάλιστα.... έτσι πρέπει.. =============== Απρ 22nd 2017, 3:03pm =============== @Thracia τι εστί KODI; Με δύο λέξεις...

• Γεια σας παιδιά !! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω TV BOX και με μία απλή περιήγηση βρέθηκα να κοιτάω χιλιάδες συσκευές. Τι πρέπει να γνωρίζω και τι πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω ένα; =============== Απρ 22nd 2017, 11:46am =============== βρε σεις... Αφήστε τα like και πείτε τίποτα..

• επειδη ούτε εγώ έχω προσέξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για αυτό και ρωτάω. Το μόνο λαθάκι που εντόπισα ειναι ότι δεν έγραφε μήνα στο κώδικα ασφαλείας android.... Τρίχες Τόσο καιρό που την έχω περασμένη δεν έχει δείξει το παραμικρό πρόβλημα.

• Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο λόγος που αποσύρθηκε η Global stable 8.2.1.0 απο το enmiui για το ido ; Τώρα έχουν διαθέσιμη μόνο την 8.1.3.0. Αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό από ότι έχω προσέξει..

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από geoanto555: “Γιατί ρε Μανώλη, ο @pechr φταίει? Δεν φτάνει που την έκανε... ” Για όποιον δεν κατάλαβε όταν έκανε την μετάφραση καθόταν εβδομάδες με νεογέννητο μωρό μποστά σε υπολογιστή, δοκιμές ατελείωτες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ” αν και βάζω παραθεση στο μηνυμα του Μανώλη, απαντώ σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Πράγματι η μετάφραση του twrp έγινε σε μία χρονική στιγμή δύσκολη για μένα μετά τον ερχομό του μικρού μου πρίγκιπα. Σαφώς κι έχουν γίνει κάποια ορθο…

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

ναι έτσι ακριβώς είναι. Αλλάζεις την ονομασία φακέλου. Και το βλέπει κανονικα

• Μην ξεχνάτε να κάνετε έλεγχο bootloader πριν ξεκινήσετε εγκαταστάσεις rom.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από ianpan24: “Αν μπορεις το πρωι ευχαριστως να βοηθησω. Γυρω στο μεσημερι θα το επιστρεψω το τηλεφωνο. Ειναι ενος φιλου. ” Γιαννη έχεις γεμίσει τους φίλους σου Xiaomi. Θα τα βγάζετε στο τραπεζάκι του καφέ και δεν θα ξέρετε ποιανού είναι ποιο...