Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εχω στείλει μηνύματα σε 7-8 μαγαζιά του aliexpress. Όλοι τους έχουν original xiaomi μπαταρία στη φωτογραφία, αλλά μόλις τους ρωτήσεις αν είναι όντως γνήσια παίρνεις ένα ξερό "NO" =============== Απρ 25th 2017, 10:29am =============== @demakhs είσαι μεγάλη ανακατωστρα !! =============== Απρ 25th 2017, 10:33am =============== Παράθεση από zisistil: “άλλο affiliate links και άλλο affiliated links αγαπητέ! ” διαβασα πολύ περιληπτικά το μήνυμα του διαχειριστή. Δεν είχα χρονο. Θα το ξανακοίταξω με την…
-
Επειδή η nohon μου βγήκε μάπα το καρπούζι σε αντίθεση με του @NasDriver που του βγήκε σκυλί. Γνωρίζει κανείς κάποιον προμηθευτή είτε ebay είτε aliexpress που να πουλάει γνήσιες μπαταρίες xiaomi με πρόσφατη ημερομηνία παραγωγής από 2017 και έπειτα; Επειδή τα link προμηθευτών απαγορευονται απο τους κανονισμούς, μπορείτε να μου γράψετε αποθήκη και κωδικό προιόντος αν γνωρίζετε, ώστε μεταβώ πλαγίως στον προμηθευτή
-
Μακάρι να μπορούσα, ξέρεις πόσο μου αρέσουν αυτά... ομως διαθεσιμος χρόνος μηδέν Θανάση. Διαβάζω δύο γλώσσες αυτή τη περίοδο. Ξεκίνησε και ο μικρός να περπατάει και τον κυνηγάμε όλη μέρα. Άστα να πάνε... Εχω 130% φορτωμενο πρόγραμμα. Ήδη είμαι σίγουρος ότι όλοι σας έχετε καταλάβει την χαμηλης συχνότητας παρουσία μου στο φόρουμ το τελευταίο διαστημα
-
δοκιμασα το kodi στο κινητό και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. 100.000 επιλογές έχει μέσα... Μου επαιζε τα βίντεο περίεργα.. Δεν αντιλαμβανοταν ότι το κινητό είναι σε οριζόντια θέση.. Κάποια ρύθμιση προφανώς έχει που δεν την βρήκα ακόμη.. Μιλάμε για studio κατάσταση Αυτό ξεφεύγει από την έννοια ενός media player
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από geoanto555: “Γιατί ρε Μανώλη, ο @pechr φταίει? Δεν φτάνει που την έκανε... ” Για όποιον δεν κατάλαβε όταν έκανε την μετάφραση καθόταν εβδομάδες με νεογέννητο μωρό μποστά σε υπολογιστή, δοκιμές ατελείωτες. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ” αν και βάζω παραθεση στο μηνυμα του Μανώλη, απαντώ σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Πράγματι η μετάφραση του twrp έγινε σε μία χρονική στιγμή δύσκολη για μένα μετά τον ερχομό του μικρού μου πρίγκιπα. Σαφώς κι έχουν γίνει κάποια ορθο…