Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από ail31ou: “πως εχω ρυθμίσει κ λειτουργει το yahoo app(accounts, settings) ... ” οι ρυθμίσεις που κάνεις στο yahoo είναι αποθηκευμένες σε server και όχι στην συσκευή σου. Με το που συνδεθείς στην yahoo με το account σου θα σου προσαρμόσει το yahoo με ότι ρυθμίσεις είχες κάνει Αν ήταν έτσι θα έπρεπε κάθε φορά που κάθεσαι σε νέο υπολογιστή να ρυθμίζεις εκ νέου τον λογαριασμό σου σε gmail, yahoo κλπ

• Παράθεση από ail31ou: “ρυθμισεις εφαρμογων? ” δώσε ένα παράδειγμα. τι θα ήθελες;

• Παράθεση από ail31ou: “με τη μεταφορά ρυθμισεων.. τι κανω? ” με το που βάλεις το mi-account σου στην νέα συσκευή θα σου τραβήξει τις ρυθμίσεις από την παλιά συσκευή. Ρυθμίσεις, data, κωδικοί WiFi που έχεις βάλει κατά καιρους σε router που συνδέθηκες. Υπάρχουν πολλές λύσεις. Μία πολύ καλή στην ανέφερε ακόμη το άλλο μελος με το MiMover

• Παράθεση από ail31ou: “Πως μπορω εύκολα να μεταφερω τις ηδη εγκατεστημενες μου εφαρμογες απο το redmi pro μου σε αλλο κινητό xiaomi? Ειναι δυνατο να κανω κατι αντίστοιχο και με τις ρυθμισεις μου? ” με το CM Transfer που έχει ηδη η ελληνική ROM εγκατεστημένο μπορείς να το κάνεις πολύ γρήγορα. Η το κατεβάζεις απο Playstore και στις 2 συσκευές σου. Επιλέγεις όλα τα apps και πατάς αποστολή

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

@demakhs έτοιμος ήμουν.. φθηνά την γλίτωσε

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

απο πλευρας μου γνωστα ολα αυτα.. Για το μελος...αυτα θα τα ανακαλύψει στην πορεία.. Του έγραψα τον βασικό λόγο για τον οποίο τα περισσότερα μέλη στο φόρουμ μας βάζουν twrp. Επειδή αν δεν το βάλουν δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αλλαγή rom που ως συνήθως αυτό ζητούν με το που πάρουν ένα κινητό με μαϊμού rom. Έπειτα από άπειρα ποστ που έχω αναγνώσει όλο αυτό το διάστημα παραμονής μου στο φόρουμ. Είναι μειοψηφία τα μέλη που πειραματίζονται. Οι περισσότεροι θέλουν να στρώσουν το κινητό τους ώστε ν…

• Παράθεση από makis1024: “Πάς Αστυνομία δηλώνεις κλοπή, κράτα το κουτί μαζί, που αναφέρει το imei και με το χαρτί της δήλωσης κλοπής πας στο κατάστημα του παρόχου σου να αχρηστέψει το κινητό με το συγκεκριμένο imei, αποτέλεσμα θα έχει το κινητό ο κλέφτης να το δουλεύει μόνο ως tablet και μόνο σε wifi. ” έχω την εντύπωση και αν θυμαμαι και καλα όταν δεν έχεις ΙΜΕΙ σκαλώνει στο άνοιγμα και δεν μπορείς να περάσεις τα βήματα ώστε να δεις την αρχική οθόνη..

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

Πρώτα από όλα αυτό που πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου είναι η ερώτηση ''Γιατί βάζουμε TWRP;'' το βάζουμε για να μπορούμε να φλασάρουμε μία ΜΗ Official ROM και φυσικά αφότου έχουμε ξεκλειδώσει πρώτα τον bootloader της συσκευής μας

• @derveni πες την γνώμη σου....

• Παράθεση από zisistil: “Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τέτοιες ακραίες λύσεις εδώ. ” Είναι ακραία λύση το να οδηγήσεις μία εταιρεία που σκοπό έχει την εξαπάτηση των ανθρώπων σε δικαστική διαμαχή; Αν δείχνεις τέτοια ανεκτικότητα σε τέτοιες καταστάσεις τότε μάλλον α δεις να γίνεται Ουγκάντα η μικρή όμορφη Ελλαδίτσα μας

• Ναι άλλα αν δεν έιναι SPAM και είναι πραγματική κλήση; Έχει βάση δεδομένων η εφαρμογή;

• Γεια σας παιδιά Έλαβα μία τηλεφωνική κλήση από τον αριθμό 2120001992 στην οποία άκουγα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι δήθεν κέρδισα 800 ευρώ σε δωροεπιταγές από SuperMarket. Φυσικά ψιλιαστηκα ότι πρόκειται για SPAM... Στο τέλος του φωνητικού μηνύματος ζητούσε να πατήσω τον αριθμό 1 για να επιβεβαιώσω την παραλαβή του δώρου. Και φυσικά δεν πάτησα κανένα πλήκτρο. Έκλεισα την κλήση και τους κάλεσα πίσω από σταθερό αριθμό. Βγήκε πάλι φωνητικό μήνυμα στο οποίο ζητούσε να πατήσω 1 αν θέλω να μιλήσω απευθ…

• Παράθεση από geoanto555: “Αν ορίσεις σκέτο το LTE έχει σήμα γενικά? ” ναι Γιώργο σήμα γενικά έχει το εικονίδιο του 4G δεν εμφανίζεται ποτέ απλά

• η επιλογή προτεινόμενου δικτύου υπάρχει στο δικό μου κι έχω επιλεγμένο το LTE. Αλλά το ρημαδι το 4G δεν μπαίνει ποτέ σε λειτουργία. Μόνο H+ δειχνει

• @NasDriver Ανέστη από την ώρα που πήρα κι εγω στην γυναίκα το ido το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Ποτέ δεν μπαίνει το 4G. Έχω δοκιμάσει πάνω του άπειρες rom και έχω πειράξει τα πάντα που θα μπορούσαν να είναι συντελεστές σε αυτό. Κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα..

• @geoanto555 να συμπληρώσω οτι έχει και πιο εύχρηστο περιβάλλον + δυνατότητα προσαρμογής δικαιωμάτων + ελληνικό μενού

• μαλλον η καρτούλα χρειάζεται ενα fix απο τα windows, ειδάλλως έχει καταστραφεί.. Kingston είναι; =============== Μαρ 22nd 2017, 11:37pm =============== Παράθεση από turbakiasss: “Εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία και το ποσοστό που ανακτά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω επιμένει. Κερδίζει ένα 20% περίπου. Ξέρουμε αν είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας? Έχω μία 2η καινούργια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω αν είναι λογισμικό το πρόβλημα. Έχω κάνει μία φορά calibration πριν 1 μήνα περίπου. ” Nohon έχει…

• Παράθεση από spideman3: “Αν δεν κάνω λάθος ο @pechr έχει ανεβάσει έναν οδηγό πως βρίσκουμε με εντολές τα εξαρτήματα που έχουν οι συσκευές μοντέλο, serial number. ” Ρυθμίσεις, πληροφορίες συστήματος & έξυπνα κολπάκια παράγραφος 7

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508