Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιχταράς ο Αλέξης....!!!!
-
DIY Signal Booster
ΜήνυμαΕίναι περισσότερο από 12. Γενικά μην χρησιμοποιήσετε μικρότερο από 10 αν θέλετε να έχετε πολύ καλά αποτελεσματα. Το μεγαλύτερο δεν είναι πρόβλημα. =============== Μαρ 7th 2017, 9:06am =============== και φυσικά αν θέλετε να είστε πιο οργανωμένοι μπορείτε αντι για σύρμα να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο κεραίας κινητών. Τα βύσματα είναι ίδια... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31590/
-
DIY Signal Booster
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Ωραίος.... Τίποτα παρενέργειες όμως εκεί που έχει σήμα, τυχόν μπουκόματα ή κάτι άλλο, παρατήρησες; ” όλα δουλευουν ρολόϊ + ότι αυξήθηκε η αυτονομία λόγω λιγότερης καταναλισκόμενης ενέργειας απο πλευράς κεραίας =============== Μαρ 6th 2017, 8:50pm =============== κι επειδή δεν έχω καμία περίφραξη στο σπίτι μου... Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω σύρμα που προορίζεται για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Έτσι λοιπόν χρησιμοποίησα kanthal A1 28AWG (διάμετρος 0,3mm)
-
DIY Signal Booster
Μήνυμαεπιτελους έχω σήμα στο κινητό μου όταν είμαι σπίτι.. Και επιτέλους δεν χάνω κλήσεις..
-
DIY Signal Booster
Μήνυματο SAR μείωνεται Μανώλη λόγω του ότι η συσκευή εκπέμπει με λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αυτή που χρειαζόταν πριν.. Μεγαλύτερη κεραία >> καλύτερη ποιότητα σήματος >> μικρότερη ακτινοβολία εκπομπής στο ίδιο σημείο Όσο καλύτερο σήμα λήψης έχεις τόσο το κινητό σου λιγότερη ενέργεια θα καταβάλλει για την εκπομπή.
-
DIY Signal Booster
ΜήνυμαΉμουν έτοιμος να αλλάξω σπίτι... μέχρι που έκανα την κεραία στο κινητό... Τώρα σκέφτομαι να ανανεώσω το συμβόλαιο μου άλλα 3 χρόνια
-
DIY Signal Booster
ΜήνυμαΝα μαστε πάλι εδώ για να δείξουμε πως λύνουμε μικρά προβληματάκια στην καθημερινότητα μας. Ο λόγος που δημιούργησα αυτό το θέμα είναι για να δείξω τι ακριβώς έκανα για να έχω σήμα στο κινητό μου εκεί που διαμένω. Έχω vodafone και στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καθόλου σήμα >>> νεκρό τελείως. Ψάχνοντας λύσεις στο διαδίκτυο έπεσα σε αυτό το βίντεο παρακάτω: youtube.com/watch?v=MaDs5-qPZNs και θυμήθηκα ότι έχω τέτοιο βυσματάκι κεραίας στο πίσω μέρος της συσκευής μου (hermes). έτσι λοιπόν έβγαλα το οπίσ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Χρήστο μια χαρά οι εφαρμογές αλλά βλέποντας τι κάνουν, νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι γιατί βρίσκονται εκτός Play Store . ” Ναι φίλε έτσι είναι... Απλά παρέλειψα (επίτηδες) να αναφέρω το αυτονόητο (αυτό που αναφέρεις). Προσωπικά το showbox τό βρήκα απλά υπέροχο !!! το ότι έχει και ελληνικους υποτίτλους... το καθιστά κορυφαίο =============== Φεβ 21st 2017, 2:09pm =============== Παράθεση από pavlidisc: “Το άγνωστο...:-) ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30686/
-
Παράθεση από derveni: “@ail31ou TWRP > WIPE > FORMAT DATA (δίπλα στο advance wipe) > YES > αφού τελειώσει > HOME (το σπιτάκι) > REBOOT > RECOVERY > SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS > WIPE > ADVANCE WIPE > cache + dalvik art cache + data > HOME > κοιτάς στην εξερεύνηση των windows αν το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις πάλι την ρομ μέσα, εναλλακτικά OTG ή SD card > INSTALL > REBOOT SYSTEM ” @geoanto555 Γιώργο βάλε το κειμενάκι του @derveni μαζί με τα υπόλοιπα στο notepad για μελλοντική χρήσ…
-
Παράθεση από cal: “Παιδιά για να πάω από 8.1.1 σε 8.0.3 σε redmi 3 ido χρειάζεται factory reset? Εχω τρομερά κολλήματα και σε facebook και instagram έχω απρόβλεπτο κλείσιμο. Με επανεγκατάσταση και factory reset το πρόβλημα παράμενει. ” αφαίρεσε και το root να δεις αν σου lagαρουν ακόμη οι εφαρμογές πριν μπεις στο κόπο να κάνεις downgrade
-
το hexacore είναι το pro.
-
Παράθεση από ThakiC: “Σε ευχαριστώ πολυυυ! Μπορω να τν κανω απ εκει που απλα λεει αναβάθμιση και απλα να βαλω τ αρχείο και να το κανει μονο του η καλυτερα απο υπολογιστή? ” Παιχταρά μου έχουν γίνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στις roms του Φόρουμ όλο αυτό το διάστημα.. έχει αλλαχθεί source απο CN σε Global και έκδοση miui απο 7 σε 8 και μπλα μπλα μπλα που σημαίνει ότι είτε βάλεις developer είτε stable απαραίτητα θα κάνεις Factory Reset σε όλες τις περιπτώσεις...