Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Για πέρασμα απο stable se dev και το αναποδο θες μονο FR. Το system γίνεται overwritten από τη νέα ρομ που φλασάρεις. Μπορεις και να μη κάνεις wipe σε αυτό O @pechr θυμάμαι το κάνει πάντα όταν φλασάρει ρομ, έτσι για πιο καλό 'καθάρισμα' Να θυμάσαι μετά τα wipes βεβαια να φλασάρεις επιτόπου apo TWRP χωρίς reboot. Eγω κρατάω το local backup στην κάρτα sd και δεν το χάνω με FR & wipe system. Νομιζω πως δε χάνεται και μέσα στη μνήμη του κινητού να το έχεις αλλά δεν είμαι σίγου…
-
Γιάτρε δες και στα υπολοιπα κινητά.. Στο hermes έχω τις επιλογές.. Κάποιες λειτουργίες που αναφέρω είναι επειδή έμπαιναν ως καλούδια στις EU και τα παιδιά τραβούσαν από εκεί source... Τώρα που άλλαξαμε source και πήγαμε σε global σε κάποιες συσκευές ενδεχομένως να μην υπάρχουν οι ίδιες λειτουργίες..
-
@derveni μπορεί να είχε έναν driver που ναι μεν που δεν ήταν σωστός αλλά ήταν ''ελαφρώς'' λειτουργικός. Όχι απόλυτα λειτουργικός για αυτό και κάποιες εντολές έτρεχαν και κάποιες άλλες όχι. Τα winodws ψάχνουν να βρουν έναν λειτουργικο driver που είναι πιο κοντά στα πρότυπα της συσκευής χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ο driver που θα εντοπίσουν είναι ο κατάλληλος για αυτή τη συσκευή. (αυτό συμβαίνει πολλές φορές και με τις web camera όταν πχ η Hercules δεν τα σκάει στην Microsoft ώστε να βάλει στο driv…
-
@geoanto555 πόσα αστεράκια θέλει για να τρέξει σωστά η εντολή; εσύ έγραψες fastboot boot *****.img (5 αστερίσκους) και ο @maktsiot7 έγραψε fastboot boot ******.img (6 αστερίσκους) I am so confused !!! Παλαιότερα εγώ το είχα κάνει με 10 αστερίσκους fastboot boot **********.img και μου έβγαλε ένα κατεβατό στο adb που έγραφε στο τέλος.. ''Terminal είναι ρε μ@λ@κ@ όχι η Heineken''
-
Παράθεση από gkalen: “Είχα βαρεθεί να βλέπω τα ποστ που έκανες κάθε βδομάδα με τη γκρίνια για τη μπαταρία , κ.λ.π ” Λοιπόν αγαπητά μέλη που έχετε Hermes ξεκινήστε άμεσα την γκρίνια στον @gkalen ώστε να στρώσει και τα δικά μας κινητά....
-
Παράθεση από themakos66: “και την δισκέτα σε ποιο γράμμα την έχεις ?????? ” floppy disk..... που το θυμήθηκες αυτό;
-
μην βάλεις στην κάρτα εφαρμογές γιατί θα γίνουν πιο αργές. Εγώ δουλεύω το κινητό όπως το pc μου... Δλδ Τον εσωτερικό του χώρο τον λειτουργώ όπως τον C ( για εφαρμογές και μεγάλα βιντεο) Την κάρτα sd όπως τον D (για τα αρχεία)
-
Αυτές οι δήθεν αναβαθμισμένες συσκευές με μικροαλλαγές είναι για γέλια... πιο πολύ αγοραστική σύγχυση δημιουργούν παρά ''πλούσιο κατάλογο'' Το μόνο που με κρατάει στην xiaomi είναι τα φθηνά κινητά και το MIUI που λατρεύω. Δεν έχω κόλλημα με τα Xiaomi, έχω κόλλημα με το MIUI το οποίο μου δίνει πληθώρα επιλογών συγκριτικά με άλλα UI βλέπω η OPPO κάθε μέρα κερδίζει σημαντικό έδαφος στην αγορά της Κίνας...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΦώναξε κανέναν πάπα για αγιασμό... Δεν έμεινε κάτι άλλο να κάνεις..
-
@BanditGR μήπως να έκανες καμία αίτηση για την ομάδα των developers του Φόρουμ;; αν ξέρεις τόσα, που φαίνεται ότι ξέρεις όχι μόνο απο τις πληροφορίες που αναφέρεις αλλα και απο την εγκυρότητα του περιεχομένου τους, είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτο ένα μυαλό. κάνε αίτηση στον @demakhs και αν σε εγκρίνει τα υπόλοιπα είναι εύκολα ...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@pechr σε p6000 ενός φίλου ήταν και επανέφερε κανονικά το backup που είχε στο mi cloud από το mi3. Δούλεψε άψογα θυμάμαι. Θα ψάξω να βρω ποια έκδοση είχα βάλει. Ναι twrp έβαλα δε γινόταν να βάλω άλλη ρομ χωρίς twrp. ” γινεται και με cwm Στο elephone που αναφέρομουν... Το έβαλα cwm
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Ναι δουλεύει κανονικοτατα, δοκιμαστηκε σε elephone και σε galaxy s4 mini. ” αυτά τα 2 κινητά τα κάρφωσες MIUI; για ποιο elephone αναφέρεσαι; θέλω να βάλω σε ενα elephone p2000 miui λειτουργικό. ποιας εκδοσης miui το έβαλες; βρήκες και TWRP για το ελέφωνο; Μιλάμε πάντα για την σοβαρή εταιρεία Elephone με brand logo τα αυτιά του ελέφαντα και στη μέση η προβοσκίδα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29490/