Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από makis1024: “Εληνική και official, δεν παίζει. Official με Ελληνικά παίζει, τι θέλεις να κάνεις; Πάντως για xtrv και Ελληνική unofficial rom το ξεκλείδωμα δεν το γλυτώνεις. Για official και Ελληνικά ή περιμένεις αναβάθμιση, όταν βγεί ή κατεβάζεις την global dev χειροκίνητα και την περνάς από choose update package. ” Μανωλη μπορεί να έβγαλε η infoquest official rom greek με ota updates...
-
Παράθεση από olafeone: “Στο RN4 pro το εβαλα το πρωι αλλα απο το πρωι δεν μπορω να μπω στο τηλεφωνο και στις επαφες. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη ρομ. ” σου πετάει κάποιο σφάλμα; 1. ποια rom είχες πριν βάλεις αυτή και 2. με ποια wipes την έβαλες;
-
το καλύτερο είναι τα τα επιλέξεις ομαδικά απο το playstore και να τα βάλεις μπαμ μπαμ. Playstore>> Οι εφαρμογές μου >> ΟΛΕΣ επιλέγεις ομαδικά όσες θέλεις και θα στις εγκαταστήσει την μία μετά την άλλη. =============== Ιαν 30th 2017, 9:56pm =============== Παράθεση από jimarios: “Κάνε backup απο ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/αντίγραφα και επαναφορά ” το ίδιο πράγμα είναι και αυτό με το να κάνεις restore to data απο TWRP.
-
Παράθεση από ipankas: “Backup με twrp και factory reset στο τέλος επαναφορά μόνο το data ” αν είναι να κάνεις επαναφορά το data τότε ποιος ο λόγος να κάνεις Factory Reset;
-
Αλλαγη οθονης.
Μήνυμαβάλε το μαύρο... και σε συνδυασμό με την χρυσαφί πλάτη θα είναι κάτι σαν dark princess version
-
Αλλαγη οθονης.
Μήνυμαδες στο ebay τον κωδικό αυτό >> 142222547362
-
Παράθεση από dhmlaz: “X. T. R. V. 7.1.19 της 28-1-2017 όχι της 20-1-17. ” στην αρχική σελίδα του νήματος μία rom δίνεται για το kenzo.. Υπήρξε κάποιο fix στα ενδιάμεσα αυτής της rom;
-
χρειάζεται factory reset λόγω της αλλαγής source που έγινε σε global
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Κ αυτή που είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε θήκη. Το τζαμάκι μπροστά μάπα,το πορτάκι δεν στέκεται κλειστό με τίποτα και με το ζόρι μπαίνει το κινητό μέσα ” Οι nillkin μπορεί να υστερούν σε κομψότητα αλλα στο θέμα διάστασης και κουμπώματος είναι άριστες. Εφαρμόζουν τέλεια στις συσκευες..
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματον οδηγό στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος ακολούθησες;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από dthan: “officail china stable.Ετσι δεν ειναι? ” πόσες γλώσσες έχει μέσα;
-
Παράθεση από geoanto555: “Ότι είναι 5v είναι σωστό.. Κοιτάς βέβαια τα πόσα A δίνει. Ο συγκεκριμένος είναι μια χαρά για το κινητό σου. ” Να συμπληρώσω ως πληροφορία.. ότι αν τα έχει παίξει ο φορτιστής, ενδεχομένως να σας βγάζει και παραπάνω volt. Αν η τάση είναι μεγαλύτερη των 5.3V τότε μετά απο μερικά λεπτά το android σας ειδοποιεί ότι υπάρχει υπέρταση και σταματάει την φόρτιση. Το έχω δει να μου συμβάινει σε ΖΤΕ με KITKAT με έναν no brand φορτιστή (made in China) Για αυτό καλό είναι να έχετε πά…