Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
πραγματικα είναι κινητάρα... Εγώ εχθές το βράδυ το έβαλα να φορτίζει πριν πέσω για υπνο. Αργά τη νύχτα δίψασα και πήγα να πιω νερο. Καθώς περπατούσα στο διάδρομο είδα το φως της τουαλέτας αναμένο .. και λέω από μέσα μου μάλλον θα το ξεχάσαμε αναμένο.. Πατάω τον διακόπτη να κλείσω το φως και ακούγεται μία φωνή από την τουαλετα "Ααααλλος". Πετάχτηκα μέσα έντρομος... Και τι είδα;;; Το hermes μου να κατουράει ορθιο... Τελικά είναι κινητό με @rX1δια..
-
κι εγώ ζαλίστηκα... πως το έκανες αυτό το κόλπο ρε συ???
-
Παράθεση από starman: “Πήρε κάποιος μπαταρία για το Xiaomi Redmi Note 2 και έμεινε ευχαριστημένος και από πού? ” επειδή σε πολλούς μεταξύ κι εγώ η nohon μπαταρία που πήραμε αποδείχτηκε φύκι σε μεταξωτή κορδέλα. Προτείνω γνήσια μπαταρία της xiaomi ΜΟΝΟ. Ζήτα απο τον προμηθευτή σου να σου στείλει φωτογραφία που να απεικονίζεται το production date (τσίμπα μπαταρία απο διάστημα το πολυ εξαμήνου απο την ημερομηνία αγοράς) ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν σου στέλνει μεταχειρισμένη
-
Παράθεση από pisons: “Είμαι άπλα μην αγχώνεσαι!!! ” μπράβο μεγάλε.. μ'αρεσει που είσαι άπλας.. Με τέτοιες ταχύτητες θα κάψεις κεραίες των παρόχων..
-
Παράθεση από pisons: “Μίλησε κανείς? Δεν ακούω καλά γιατί!!! ” το speed test σου εφαγε 162 ΜΒ 120 down και 42 up.. Πρόσεχε μην σου φάει περισσότερα απο το προγραμμα σου και βρεθεις να πληρωνεις μεγάλα νούμερα στον πάροχο..
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχει μερικά θεματάκια όπως η αναζήτηση ονομάτων στις επαφές που εη μπάρα είναι στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά αν και έχω επιλέξει την ελληνική γλώσσα αλλά δεν με ενοχλεί ” κι εγώ που έχω την official Global το ίδιο είναι και σε εμένα.. από τη μαμά έρχεται το σφάλμα στον τηλ.κατάλογο
-
Παράθεση από ogianispigestrato: “banditgr στο λινκ που μου έδωσες θέλει σε όλα να το ροοταρω όμως αυτό τι επιπτώσεις θα έχει για το κινητό;Εαν πάθει κάτι π.χ. πέφτει σπάει η οθόνη και το στείλω για να το φτιάξουν η εγγύηση θα ισχύει; ” για να το κάνεις root θα πρέπει αρχικά να 1.ξεκλειδώσεις bootloader μετά να βάλεις 2.TWRP και τέλος να το rootαρεις με το 3. SuperSU.zip μέσα απο το TWRP. αργότερα μπορείς να φλασάρεις μία Global official fastboot rom πάλι και να επιλέξεις στο mi-flash να σου το ξ…
-
Παράθεση από makisfz: “@pechr το απογευμα θα ερθει το ξαδερφακι να του φλασαρω στο note 2 πια ελληνικη stable προτεινεις γιατι εχει πεσμενη μπαταρια.τελευταιο update το εκανα πριν 10 μηνες εχει miui 7 Να παω για καθαρη μεσω sptools η με fr μεσω twrp για να εχει καλυτερη μπαταρια. τον εχω παραγγείλει μπαταρια και οθονη γιατι την εσπασε(δευτερη φορα) ” μου βάζεις δύσκολες ερωτήσεις.... βάλε την stable 8.0.2.0 αν θέλεις να έχεις miui 8 και παράλληλα κάπως καλύτερη μπαταρία σε σχέση με την 8.1.3.0 π…
-
Παράθεση από vasiliki_g2425: “@pechr το mi pc siute το εγκετεστησα το mi flash τι ειναι και που το βρισκω?Ευχαριστω. ” λογικά είσαι οκ.... δες στην διαχείριση συσκευών πως το βλέπει... το mi-flash είναι το προγραμμα που φλασάρεις fastboot roms...
-
Παράθεση από anexitilos: “Το συνδέω (mtp) σε pc win10 x64 (usb2,usb3) και δεν μπορώ να μετονομάσω φακέλους ή να μετακινήσω αρχεία απο φάκελο σε φάκελο ” μήπως κάνεις πολλαπλές ενέργειες ταυτόχρονα;; για παράδειγμα ενώ έχεις βάλει μία αντιγραφή να γίνεται, προσπαθείς να μετονομάσεις ένα άλλο αρχείο; Δοκίμασε μία-μία τις ενέργειες που κάνεις..
-
Παράθεση από vasiliki_g2425: “κανα και Format το pc (οχι εγω) μηπως και εφταιγε το pc αλλα τιποτα. ” μετά το format πέρασες οδηγούς mi pc suite και mi-flash ;