Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geotzia: “γιά να κλειδώσεις και μερικές εφαρμογές αλλά να μπορούσες να κλειδώνεις μόνο τις εφαρμογές.. ” Ρυθμίσεις >> Κλείδωμα εφαρμογής κι επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να κλειδώνουν. Και απενεργοποίησε το κλειδωμα οθονης ώστε να σου κλειδώνουν μόνο οι επιλεγμένες εφαρμογές που έχεις ορίσει
-
Παράθεση από xristos9: “Μπορείς να δεις μια ολόκληρη ταινία ή είναι κουραστικό; ” εχει να κάνει με τα ppi που έχει η οθόνη σου. Με 400ppi που έχει το hermes κουράζεσαι στο εικοσάλεπτο. Με Samsung S7 που δοκίμασα κι έχει 540ppi τα είχα μία ώρα και δεν κατάλαβα τιποτα. Ειδικά αν βάλεις και κανενα 4Κ βίντεο σε συσκευή 4Κ απο το youtube... θα πάθεις ζημιά με την ποιότητα
-
Παράθεση από gkoutrou68: “@pechr η 8.1.2 ήταν καλύτερη ; XTRV ή EU ή GLOBAL ;; ” Global δοκίμασα για λίγες ώρες αλλα δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα. την έβαλα με Fastboot και στήσιμο απο την αρχή σε όλα στο τηλ. Μετά δοκίμασα πάλι XTRV αλλα είχα τα περίεργα που προανέφερα. Τώρα φοράω EU μετά απο Format data+Factory reset + Wipe system (πιο καθαρή πεθαίνεις) και δεν έχω πρόβλημα. Συμπέρασμα: η XTRV έχει πρόβλημα.
-
pechr test
pechr - - Test Corner
ΜήνυμαΧάρτες Google
-
Παράθεση από vvvarnavas: “το nvram error συνεχίζει να εμφανίζετε προσπάθησα ” αν κάνεις wipe cache & dalvik θα σου φύγει το σφαλμα nvram απο τα δίκτυα με την προυπόθεση ότι έχεις imei , mac και bt
-
Παράθεση από d.mellios: “μου κάνει και κάτι νερά με την μπαταρία !! Μου δείχνει πχ. 7% και μετά 50% καπάκι... ” Για το hermes... η ROM φταίει (XTRV 8.1.3.0). Τα ίδια έκανε και σε εμένα εδώ και 3 ημέρες. Την έβαλα με Factory Reset + Wipe System.... καθαρότατη εγκατάσταση.... Τώρα την έχω αφαιρέσει κι έβαλα την αντίστοιχη EU.. @gkalen κάποιο mod από τα καλούδια της thunder ίσως δεν συνεργάζεται σωστά με την rom (υποθέτω). Και κάτι άλλο... Είναι η πρώτη stable (8.1.3.0) που αν φλασάρεις το Clear mo…