Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 550.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έχουμε την οικονομική κρίση, έχουμε την αβεβαιότητα με την αγορά εργασίας κλπ, έχουμε τους γείτονες να ξύνονται ακατάσχετα, τώρα έχουμε και τον πλανητάρχη να μας βάζει τρικλοποδιές για το αν θα πάρουμε κινητό. Μακριά από την xiaomi mr president.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από makis1024: “Για κάνε μια εκκαθάριση στον updater και ξαναδοκίμασε. ” Ωραίος Μακη, δεν το σκέφτηκα. Όλα κομπλέ.
-
Καλησπέρα σε όλους, ίσως είμαι offtopic εδώ αλλά έκανα flash το νέο ota aroma zip για τους vip αλλά μετά το reboot δεν μου βγάζει το μήνυμα που προβλέπεται στο email. Σε mi5s. Αυτό ερμηνεύεται ως επιτυχία ή αποτυχία στην ενημέρωση του updater?
-
Ημουν και εγώ στο ίδιο δίλημμα. Παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα για φίλο ένα mi note 3 σε μπλε χρώμα το οποίο ναι μεν μου άρεσε αλλά αποφάσισα ότι θα μείνω με το mi5s γιατί δεν το ένιωσα σημαντική αναβάθμιση. Θα περιμένω το mi7 ή το mi mix 2s που θεωρητικά θα φέρουν παρόμοιο hardware και θα κοιτάξω κατά κει να καλύψω την ανωμαλία μου. Σκέφτομαι πως όπως και να'χει αν όντως παρουσιάσουν την άλλη βδομάδα το mi mix 2s και βγει στην αγορά, όταν θα βγει το mi 7 κατά τον Απρίλη θα επηρεάσει την τιμή …
-
+1 annonnaki για σήμερα
-
+1 annonnaki
-
+1 annonnaki Μόνοι μας παίζουμε.
-
-
Φυσιολογικό είναι. Παρόμοια αποτελέσματα έχω και γω. Wifi και 4g πάντα ανοιχτά αλλά είμαι όλη μέρα στο γραφείο με wifi συνήθως. Bluetooth για το miband, αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης. Παιζω 2.30 έως 3 ώρες sot μέχρι το βράδυ που θα φορτίσω συνήθως στο 15%. Είμαι στη τελευταίαxtrv aroma dev.
-
Σε άλλα xiaomi που είχα αυτό δεν ίσχυε συνήθως. Όταν λέγαμε dev συχνά πυκνά είχαμε μια δοκιμή της καινούργιας και επιστροφή στην προηγούμενη λόγω κάποιων bugs. Το mi5s όμως είναι από άλλο ανέκδοτο. Θυμάμαι μόνο κάποια αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας σε 1-2 εβδομαδιαίες αλλά τίποτα που να επηρεάζει την λειτουργία κλπ. Εγώ από οπαδός και χρήστης της stable έχω μείνει σταθερά σε dev και σαφώς δεν το έχω μετανιώσει. Τώρα βέβαια με το face id και τα OTA updates δεν το κουνάω από εδώ.