Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 550.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ενημερώνω για gearbest. Παραγγελία από 5/1 με sweeden post (registered air mail) μπήκε τελωνείο και βγήκε σε μια μέρα αναμένω παράδοση εντός της εβδομάδας και προσεύχομαι. Από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση αποζημίωσης από gearbest? Παραγγελία από 11/1 με post NL (είχα διαλέξει πάλι registered με belgium post όμως) παραδόθηκε την Παρασκευή χωρίς τελωνεία και σε χρόνους ρεκόρ.
-
Καλησπέρα σε όλους, 1. Από gearbest παραγγελία 9/1 αποστολή 11/1 priority με nl post εφτασε σήμερα. Ίσως και χρόνος ρεκόρ. 2. Πάλι από gearbest, παραγγελία 6/1 αποστολή 9/1 με sweeden post παλι priority και είναι κάπου στο δρόμο χωρίς να φαίνεται ακόμα στο elta tracking. Αυτο έχει βάρος και με ανησυχεί. Έχει κανένας άλλος θέμα με sweeden post;;;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από demakhs: “τους το ζήτησα πριν κανα-δυό μέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...προβλέπω πως θα χρειαστούμε ιώβεια (δηλ. γαϊδουρινή) υπομονή μαζί τους!! ” μου απάντησαν ότι θα καθυστερήσει η αποστολή γιατί περιμένουν stock στις 26/1 και μου προσέφεραν refund το οποίο δέχτηκα. Έγινε ήδη παραγγελία στο banggood με priority.
-
Παράθεση από demakhs: “καλά είναι στα 270 που βγαίνει μαζί με το priority. στο lightinthebox το χει κανα 20-ρικο πιο κάτω, αλλά θα κάνει και κανα διμηνο να φτάσει!! ” Εκανα παραγγελία 10/01 απόγευμα και μέχρι σήμερα είναι ακόμα στο processing..... Σκέφτομαι να ζητήσω ακύρωση και να πάρω από banggood. Πως το ακούτε; Θεωρείτε ότι θα εχω θέμα με το refund?
-
Τα σπάει ρε σεις. Εγώ είμαι παραδοσιακός φίλος των stable roms, δοκίμασα dev με face unlock και δεν μπορώ να το αποχωριστώ και να πάω stable για κανένα λόγο. Δοκίμασα και εγώ να προσθέσω τον αντίχειρα 3 φορές με διαφορετικές κλίσεις. Είναι πραγματικά μεγάλη η διαφορά τόσο στην αμεσότητα όσο και στην ακρίβεια.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα σε όλους, Αν και το mi5s ήταν η πρώτη συσκευή που πήρα και είχε αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος (άρα δεν έχω εμπειρίες), δεν με έχει παιδέψει τόσο. Το face recognition το χρησιμοποιείτε;;; Εμένα αυτό μου έλυσε τα χέρια και πλέον (αν και είναι ενεργοποιημένο) δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου το δαχτυλικό αποτύπωμα.
-
-
-
-
-