Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 550.
-
Παράθεση από foxy4270: “και το Mi8 που εχει ακριβως την ιδια καμερα...βγαζει κατωτερες φωτο απο το Mix2s ” Foxy μέχρι πριν λίγο καιρό θα συμφωνούσα και νομίζω θα συμφωνούσαν ολοι. Αλλά πλέον νομίζω πως το έφεραν στα ίδια. Πλέον βλέπω φοβερές φωτογραφίες από mi8 εδώ μέσα. Βέβαια πάλι τραγικό δύο συσκευές της ίδιας εταιρείας με το ίδιο hardware να έχουν διαφορές αλλά τουλάχιστον φαίνεται να το διόρθωσαν. Πάντως δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν χαλούσε σε καμία επόμενη αναβάθμιση. @Antretng πήρες mi…
-
@spirosmeg ένα ευχαριστώ και από μένα. Όντως ωραίο το θέμα σου (το dark δοκίμασα). Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γίνονται τα εικονίδια μικρότερα ή αν μπορεί να μπει σαν ρύθμιση του θέματος πχ όπως αυξομειώνεται το μέγεθος της γραμματοσειράς να παίζει και το μέγεθος των εικονιδίων (αναφέρομαι στα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη). Και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε. Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο @z953rr, αν αντί του κόκκινου είχε ένα light γαλάζιο (ή κάτι πιο ουδέτερο από το κόκκινο) ίσως…
-
@gchatoutsidis αυτό @charlie_GR εφόσον μιλάς για 3rd party αλλάζει το θέμα. Ίσως υπάρχει ζήτημα συμβατότητας. Εδώ ακόμα και αυτά που σου δίνει officially στο miui πολλές φορές βγάζουν μήνυμα για συμβατότητα με android 9 p. @sso εγώ το έχω συνηθίσει αλλά όντως είναι χαμηλά ο φωτισμός γενικά. Το καταλαβαίνεις όταν το βάζεις δίπλα δίπλα με άλλη συσκευή. Εγώ το έχω παρατηρήσει δίπλα σε s9 και iPhone. Ανέβασα λίγο την φωτεινότητα από ρυθμίσεις (ορίζεις τη βάση επάνω στην οποία δουλεύει η αυτόματη φωτ…
-
Βρε φίλε @spideman3 νομίζω με παρεξηγήσες. Το ερώτημα για το αν τις έβαλες επί τόπου ή τις είχες έχει να κάνει με αυτό που απαντάει ο @alvin1983. Χρησιμοποιείς 3 διαφορετικές εκδόσεις οπότε ρωτάω αν το είχες έτσι σεταρισμενο ή τις εγκατέστησες επί τόπου. Για το χέρι χειρουργού εννοώ το long exposure αν δηλαδή βγήκαν εύκολα ή παιδευτηκες (βλ. σταθερό χέρι). Επίσης το εξηγεί ο @alvin1983. Δεν κατάλαβα το σχόλιο για Άγιο Λουκά κλπ. Το τελευταίο με δικές μου συσκευές και δικές σου επίσης δεν.... Ούτ…
-
Παράθεση από spideman3: “Mi8 stock camera, stock camera night, MGC 6.1.021 fu24, MGC 6.1.021 fu24 night sight, BSG 5.3.015 MI8 V1, 5.2.025 fu24 15c ” Υπεσυγκριτικό. Μπράβο. Τις είχες έτοιμες (τις εφαρμογές) ή κάθισες και τις έβαλες εκεί επί τόπου; Καλό κάδρο για να δούμε διαφορές (νομίζω), τουλάχιστον για μικρές αποστάσεις που αποτελούν το 95% των καθημερινών φωτογραφιών. Προσωπικά με εκπλήσσουν τα μέτρια έως κακά αποτελέσματα των stock. Ποια rom έχεις; Από τις 6 λήψεις μου αρέσει περισσότερο η …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε polaris επίσης μια χαρά. Καλημέρα και ευχαριστούμε.
-
-
Εχθές παρέλαβα το κινεζακι mi band 3. Κατευθείαν mi fit gr 3.5.4 και όλα παίζουν κανονικά ακόμα και ο καιρός που με ανησυχούσε λίγο από αυτά που διάβασα. Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου.
-
@foxy4270 δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη αλλά είναι μια πολύ καλή κάμερα. Τώρα σε σύγκριση με τις "κορυφαίες" συσκευές πχ Pixel 3 XL, huawei p20 pro, iphone xs max, htc u12 ή s9, one+6t κ.α. ξεκινάς από το ότι είναι πιο φθηνή (προφανώς κάπως εξηγείται αυτό). Σε κάθε περίπτωση δεν καιγόμαστε για την καλύτερη κλπ. Να είναι καλή, εύχρηστη και συνεπής. Από την εμπειρία μου με την συσκευή από τον Ιούλιο αυτά τα έχει + είναι φοβερή στην αίσθηση - εικόνα. Επίσης σε ότι αφορά την gcam, ναι μεν υπάρχει βελ…