Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 550.
-
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε τους μάγειρες για την δουλειά τους για ακόμα μια εβδομάδα. Στο mix 2s μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή εγχειρίδιο χρήσης διακόπτεται συνέχεια κάπως έτσι. Το βγάζει κάθε φορά που πάω να ανοίξω τις ρυθμίσεις και δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις. Γύρισα προσωρινά στην προηγούμενη.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@some1 του φίλου, του συναδέλφου και του γείτονα οι συσκευές είναι πάντα καλύτερες ανάλογα στο τι μας ενδιαφέρει. Το κακο ξεκινάει από το ότι είμαστε οπαδοί ακόμα και στα κινητά. Μια χαρά μπαταρία και μια χαρά συσκευή το max3. Αλλά είναι άλλο πράγμα από το mix 2s. Αν έχεις ανάγκες για 6+ ώρες οθόνης (και βέβαια πρέπει να δούμε μετά τι ώρες είναι αυτές) τότε με συσκευή "ναυαρχίδα-super κάμερα κλπ κλπ" είσαι δύσκολα. Εγώ φαντασου ήρθα από mi5s με 3 - 3.5 ώρες οπότε οι 5.5 μου φαίνονται μια χαρά κα…
-
Ακριβώς εκεί είναι η ουσία, η υπερανάλυση-εμβάθυνση σε αυτό το thread ναι μεν κουράζει κάποιες φορές, αλλά βοηθάει να καταλάβουμε τις απλές επιλογές που θα μας δώσουν εύκολα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Πλέον με την gcam και γω παρατηρώ καλύτερα αποτελέσματα και προφανώς ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για default shutter και hdr+. Άντε να παίξω λίγο με μοντέλα και saturization αλλά δύσκολα καταλαβαίνω διαφορά στην οθόνη του κινητού. Αν πάρουμε έστω σε συγκεκριμένες συνθήκες, καλύτερο αποτέλεσμα με κάποι…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σημερα που λέτε έγραψα 5 ώρες και 15 λεπτά sot (έφτασε 8%) με 1+ ώρα σε 4g (βαρετό σεμινάριο). Η καθημερινή μου χρήση με 1 ώρα κλήσεις browsing, gmail, facebook, messenger και hangouts. Αυτά με την xtrv dev 8.11.1 Και κει που λέω εντάξει καλουτσικα είμαστε, τσουπ email για την stable 10.0.4.0 xtrv. Υποθέτω ότι βρέθηκε twrp που τις φλασαρει. Επίσης υποθέτω πως κλασσικά χρειάζεται ένα fr για πρόληψη προβλημάτων. Άντε τώρα να μου βγει η φαγούρα του φλασ.
-
Μια χαρά είναι. Η ίδια ταχύτητα με την προηγούμενη, πολύ smooth όπως και η προηγούμενη. Εγώ κάθε φορά μετά από αναβάθμιση τρέχω τις βασικές μου εφαρμογές (καμιά 15αρια). Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Κολλήματα δεν κάνει. Για μπαταρία θέλεις 1-2 κύκλους φόρτισης να καταλάβεις. Η άποψη μου είναι να την βάλεις άφοβα. Υγ: @greekdevil υποθέτω εννοείς την xtrv dev την τελευταία. Εγώ σε αυτήν αναφέρομαι.
-