Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 550.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από DimosVas: “Ναι το καταλαβαίνω. Απλά μετά το προηγουμενο update είχε ειπωθεί αυτό με το ποσοστό μπαταρίας και λογικά θα γινότανε με το επόμενο update. Αναμένουμε στο επόμενο λοιπόν. Πολλά μπράβο για τη δουλειά και καλή συνέχεια ” Δεν έχουμε και βοήθεια από πουθενά και το σημαντικότερο, δεν έχουμε και συσκευές να δουλέψουμε. Παλεύουμε πάνω στις δικές μας που χρυσοπληρώσαμε και θέλει εξαιρετική προσοχή γιατί το πρώτο λάθος και θα είναι χρήσιμο μόνο για ... υπόθε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από alnikou: “ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορώ να συνδέσω δυο διαφορετικά MiBand ας πούμε το 2 και το 3 σε μια ιδια συσκευή τηλεφώνου ” Ίσως αν έκανες clone την εφαρμογή (mi fit) και την έκανες μια δεύτερη εγκατάσταση με διαφορετικά accounts (υποθέτω ότι θα τα φοράνε διαφορετικά πρόσωπα). Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα δουλέψει και αν δουλέψει θα το κάνει σωστά. Πάντως σκέφτομαι πως θα έχει αρκετά θέματα με ειδοποιήσεις κλπ.
-
@akisjes καλησπέρα. Εγώ δοκιμάζω συχνά πυκνά τις gcam (αυτές που βγαίνουν για το mi8 βασικά που έχει το ίδιο hardware) αλλά όπως σου γράφει και ο @foxy4270 που το κατέχει πολύ περισσότερο, η stock είναι μια χαρά. Στα σκοτάδια το hdr+ βοηθάει αλλά δεν θα δεις διάφορες όπως σε άλλες συσκευές που είναι μέρα με τη νύχτα.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το mi band 2. Έχω βάλει το τελευταίο firmware από το δεύτερο ποστ. Όταν με καλει κάποιος αρχικά δείχνει την εικόνα του τηλεφώνου και δονείται αλλά δεν δείχνει τις πληροφορίες της επαφής. Αν το ακουμπήσω και βγάλει την μπάρα που μετράει τρεις παύλες για την απόρριψη τότε "ξυπνάει" και δείχνει τις πληροφορίες επαφής. Έχει κανείς κάποια ιδέα;
-
Καλημέρα everybody. Δοκίμασα πάλι την xtrv dev που είναι πλέον με china/eu source. Αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη που λάγκαρε αλλά έχω πάλι ένα θέμα με τα power off options. Βασικά δεν κλείνει και δεν κάνει επανεκκίνηση κάνει κάτι πολύ πιο γρήγορο (ανοιγοκλείνει) και δεν ζητάει καν pin της sim. Το έχει παρατηρήσει κανένας;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
@greekdevil backup δουλεύεις από mi pc suite? (Εγώ αυτό χρησιμοποιώ). Λόγω μεγάλης έρευνας στο θέμα twrp. Θα τα δοκιμάσω ένα θα το βρω. Δοκίμασα συνολικά καμιά 10αριά twrp. Καποια δεν bootαρουν, κάποια bootloop, 4-5 δουλεύουν κανονικά. Κανένα δεν φλασάρει την stable 10.0.2.0. Κολλάει όπως ανέφερε και ο @greekdevil στο extracting system. Υπάρχει κάποιος που να την έβαλε; Αν ναι με ποιο twrp ρε σύντροφοι; Αγανάκτησα. Τελικά και εγώ χρησιμοποιώντας το twrp v10 από xda έβαλα την εξαιρετική xtrv beta…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Προσοχή μήπως έχεις ενεργοποιήθρι το anti... ,Και από 9αρα σε 8αρα δεν πας... ” Θα το τσεκαρω αλλά ο greekdevil 5-6 μηνύματα πιο πίσω αυτό είπε ότι έκανε από την 8,9,20 σε 8άρα χωρίς πρόβλημα. Εξ'όσων αντιλαμβάνομαι στο mix 2s που είναι ακόμα στο anti1 επίπεδο πηγαίνουμε πίσω. Τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες 9άρες rom.
-
@greekdevil φίλε θα συμφωνήσω με την ετυμηγορία σου. Η 8.9.20 έχει θέματα να λύσει που λέει και το τραγούδι. Σοβαρά κολλήματα δεν μου έκανε άλλα μικρά ενοχλητικά σκαλωματα έχει αρκετά. 1. Το θέμα με το πληκτρολόγιο 2. Στις κλήσεις η οθόνη σβηνει. Προσπαθείς να την ανοίξεις για να τερματίσεις την κλήση και δεν ξυπνάει. 3. Σαφώς έχει χάσει σε smoothness 4. Και όλα αυτά χωρίς βελτίωση στη μπαταρία. Εφόσον δοκίμασες και παίζει κανονικά λέω να βάλω την τελευταία stable xtrv 8αρα. Στην συγκεκριμένη πε…
-
-
Καλημέρα σε όλους. @gp13 δεν έχω κάνει root αλλά αν θυμάμαι καλά στο xda γράφουν για το magisk. Στην πρώτη ευκαιρία θα ελέγξω και θα επανέλθω. @greekdevil και γω παρατήρησα κάποιο θέμα με τα poweroff options. Έκανα κάποιες επανεκκινήσεις (είχε αναφερθεί στην προηγούμενη πως το lag φεύγει με 2-3 επανεκκινήσεις) και θεμα lag δεν παρατηρώ. Αλλά στην επιλογή και την εκτέλεση της επανεκκίνησης όντως δεν μου φάνηκε normal. Να αναφέρω κάτι παράξενο αλλά εντελώς ενοχλητικό. Σε αυτή την rom αποκλειστικά …
-
Υπάρχει μια παρανόηση γιατί μιλάμε ταυτόχρονα για stock android 9p (όχι miui) και τις νέες developer roms είτε την global είτε την xtrv που βασίζεται βέβαια στην global. Ο φίλος από πάνω @gp13 αναφέρεται στην stock η οποία αναπτύχθηκε κάποια στιγμή πριν το καλοκαίρι και όπως λέει δεν εξελίσσεται. Δεν ξέρω γιατί και αν κάποια στιγμή η xiaomi θα αφιερώσει χρόνο σε project tremble κλπ. Προσωπικά, εγώ ασχολούμαι μόνο με miui. Οπότε @greekdevil αν εννοείς πως πάνε οι miui dev rom που έχουν android 9p…
-
Καλημέρα σε όλους, Αποφάσισα να το τολμήσω. Λειτουργικό twrp για polaris με android 9p βρήκα από xda εδώ. Αρχικά από fastboot δίνεις fastboot boot recovery.img Θα μπει twrp και τότε αφού το αντιγράψεις μέσα στο κινητό το κάνεις flash από το twrp και reboot to recovery. Τέλος έκανα ένα format data (μάλλον μου το έχει κολλήσει ο @demakhs), έβαλα μέσα την xtrv και flash. Μπήκε κανονικά τώρα σετάρω. Οπότε στο παραπάνω ερώτημα, αν από global dev 8.9.20 μπορείς να πας σε xtrv 8.9.20 η απάντηση είναι Ν…