Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 550.

• Καλησπέρα σε όλους, Έχει κανένας πληροφόρηση για την επόμενηxtrv beta και το πότε προβλέπεται; Έχω πάθει στέρηση. Είναι και το android p......

• Παράθεση από greekdevil: “Εγω να κάνω μια ερώτηση....γιατί το face unlock και τα themes δουλεύουν σε άλλα region ??? Και στην Ελλάδα όχι ? ” Χωρίς να γνωρίζω 100% υποθέτω gdpr και παρόμοιες ιστορίες. Πιθανόν οι συγκεκριμένες εφαρμογές-λειτουργίες να αποθηκεύουν κάποιου είδους δεδομένα online τα οποία δεν είναι σύμφωνα με τον gdpr (δεν αποθηκεύονται πχ σε server που πληροί τα κριτήρια). Βέβαια διαλέγεις hong kong (γιατί είμαστε και κοσμοπολίτες) και άστους να ψάχνονται. Προφανώς είναι πρόβλημα αλ…

• Εδώ @Dimos Foutsis. Κατεβάζεις πρώτα αυτό. Το βάζεις στον φάκελο του adb και το μετονομάζεις όπως σε βολεύει. Από fastboot φλασάρεις το συγκεκριμένο και μετά reboot σε recovery για να μπεις. Αφού βάλεις την xtrv κατέβασε και φλάσαρε το twrp του @geoanto555 (που δουλεύει άψογα - εδώ).

• Ε να τέτοια λέγε να σκάσουμε στην αναμονή. Το θέμα μπαταρία μετά από 1,5 χρόνο με το mi5s μου είναι πολύ σημαντικό. Αν μάλιστα βελτιωθούν οι 5.30 ώρες που παίρνω τώρα θα είναι super deal.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Octaviastikos: “Εγω θα προτείνω μην κάνετε πολλά μπρος πίσω...δεν ξέρετε ποτά θα γίνει η στραβή.... ” ξέρεις είναι μέχρι να γίνει η πρώτη αναφορά σε brick.

• Παράθεση από sifario: “παντως παιδια για να μας φυγει η απορια ειχα περασμενη την global beta miui 10 android p και εκανα format data με το twpr και περασα την την global 8.8.4 oreo χωρις να γινει τιποτα ” δεν σου άρεσε η νέα με το 9αρι; Έχει θέματα ακόμα;

• Δώστε redmi στο λαό. Πάντα τέτοια.

• αν δεν έχουμε σοβαρά μηνύματα του στυλ δεν δουλεύει η κάμερα, θα την βάλω και εγώ. Το πολύ πολύ να κάνουμε υπομονή 1-2 βδομάδες με κάποιο πρόβλημα.

• Οπότε η επόμενη beta xtrv που θα πάρουμε θα είναι με android 9 P? Ενδιαφέρον. Ποιος γενναίος θα δοκιμάσει πρώτος;;;

• Τιτανοτεράστια συζήτηση για την οποία όλοι μας θα έχουμε κάτι να πούμε (κλειστό-ανοιχτό σύστημα, προσωπικές ελευθερίες, george orwell κλπ). Αν εστιάσουμε όμως αποκλειστικά στη συγκεκριμένη αλλαγή θα δούμε πως αφορά αποκλειστικά (σχεδόν) χρήστες τύπου developers-beta testers ή κάποιους ημιμαθείς (με κεφαλαίο Η) "βαρεμένους" που γουστάρουν τα μπρος πίσω (με την καλή έννοια), τις αλλαγές rom και το σκάλισμα των συσκευών. Ακόμα και γι'αυτούς βέβαια σου λέει κάντο αλλά αν το κάνεις, δεν μπορείς να γυ…

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

annonnaki - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

@greekdevil δοκίμασε με το twrp 3.2.1 eu. Το έχω γράψει 2-3 μηνύματα παραπάνω. Λαγκαρει αλλά δουλεύει. Αφού βάλεις την xtrv κατέβασε το ελληνικό 3.2.1 new και βάλτο θα παίξει. Σε περίπτωση κολλήματος απλά μπαίνεις fasrboot και φλασαρεις οποίο θες.

Μήνυμα

Εγω με την δική μου χρήση σε 8.7.26 xtrv είμαι λίγο καλύτερα. Είδα εχθές 6 ωρες sot και ήμουν γύρω στο 10%. Με μια μέρα χρήση. Όταν έχω λίγο παραπάνω data πέφτει αλλά όχι δραματικά.

Μήνυμα

Δοκιμές θα χρειαστείς φίλε @tasos01. Ξεκινά από το τελευταίο 3.2.1 new kernel του @geoanto555. Στο δικό μου αυτό δουλεύει άψογα. Αν δεν, θα πρότεινα για το πρώτο flash το 3.2.1 από miui eu (το link είναι από xda εκεί το είχα βρει. Με αυτό έκανα και εγώ το πρώτο flash. Θέλει υπομονή γιατί λαγκαρει και αργεί αλλά δουλεύει.

Μήνυμα

Παράθεση από gchatoutsidis: “Το πρόβλημα με τον ήχο στο βίντεο έχει διορθωθεί ρε παιδιά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα σε όλους. Προσωπικά με την 8.5.12 xtrv miui 10, έγραψα βίντεο σε ποντιακό γλέντι (δύσκολες συνθήκες) και ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είναι καλός, πολύ καλος, τέλειος δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης στις ίδιες συνθήκες. Λιγότερο από καλό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαρακτηρίσεις. Επίσης δεν είχα δοκιμάσε…

• 18-19 μήνες στα χέρια μου το εργαλείο ήταν μια χαρά. 20 ημέρες στα χέρια της συζύγου και έσπασε η οθόνη. Οπότε, γνωρίζει καμιά ψυχή που μπορώ να βρω γνήσια (θες και γνήσια μ.......κούλη). Έχω πάρει στο παρελθόν από τον yeso521 αλλά μάλλον πήγε για μπάνια ο yeso. Είδα αρκετές και από Ελλάδα και από έξω αλλά φωνάζουν οι φωτογραφίες για μαιμού part.