Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 550.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Βαλε την δική μας xtrv είναι πολύ γρήγορη και πιο σφαιρατη... επίσης κάνει καλή διαχείριση σε όλα... ” Για την xtrv ξεκλείδωσα αλλά έμπλεξα με το twrp που για κάποιο λόγο δεν δούλευε σωστά. Μετά κατέβασα twrp από eu το οποίο δεν έπαιζε το aroma script. Λέω ΟΚ θα βάλω την απλή την xtrv. Πάω να κατεβάσω από email την 8.7.12 μου βγάζει error. Πάω να κατεβάσω την 8.7.5 αργούσε το download και έπρεπε να φύγω για το προαναφερθέν ποντιακό γλέντι. Οπότε είπα να περιμένω την …
-
Παράθεση από koproskulo: “Παιδιά έχει περάσει κανείς miui 10? Ρωτάω γιατι κάπου πήρε το μάτι μου οτι βελτιώνεται ο ήχος στο βίντεο. Ισχύει? Ξύνομαι πολύ τον τελευταίο μήνα να κάνω την αγορά, αλλά με φρενάρει πολύ το βίντεο. ” Εχθές είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω την κάμερα σε video σε ποντιακό γλέντι-πανηγύρι στην Ξάνθη (Νέα Αμισός). Έγραψα 2 βίντεο με τον τραγουδιστή και κόσμο κλπ (Ματθαίος Τσαχουρίδης είναι λέει μεγάλο όνομα και πολύ γνωστός...) Με προβληματίζει λίγο το θέμα προσωπικών δεδομένω…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
annonnaki - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Και για τι δεν φλασαρεις την xtrv με το twrp από eu που δουλεύει...Μια χαρά θα την φλασαρει ” Αυτο σκέφτηκα και τώρα φίλε @linuxilakis Πάω να κατεβάσω την 8.7.5 xtrv αργεί το download. Πάω από vip mail να κατεβάσω την 8.7.12 και βγάζει error. Ε κάπου εκεί αποδέχτηκα την ήττα και βολευτηκα με την eu. Αργά ή γρήγορα θα την κατεβάσω και θα μπει. Πάντως δοκίμασα απανωτά flash σε recovery και reboot όπως προτείνει και ο @geoanto555 χωρίς κανένα πρόβλημα. Βασικά όσο μπαίνει …
-
annonnaki - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 καλησπέρα. Παίζει να έκανα πατάτα. Καταρχάς να ενημερώσω πως δοκίμασα και το test twrp που μου έδωσες αλλά κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ανοίγει και κολλάει στην οθόνη εισαγωγής. Εν συνεχεία κατέβασα το twrp από miui. Μπήκε κανονικά έκανα τα format data και τα wipes, έβαλα την rom μέσα αλλά έβαλα την aroma και μάλλον λόγω αρομα script σκάλωσε στο flash της rom. Είναι αρκετή ώρα κολλημένο. Οπότε τι κάνω; να δοκιμάσω αν κάνει reboot στο recovery ή σε fastboot? Εν τω μεταξύ το link από …
-
annonnaki - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ θα το δοκιμάσω μεσημέρι. Τώρα στο γραφείο είμαι δύσκολα. Ενημερώνω για το αποτέλεσμα και ευχαριστώ.
-
annonnaki - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν θα κάνω flash πρώτα: fastboot flash recovery twrp.img????
-
annonnaki - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το δοκιμασες και άλλη φορά να δεις? Δεν έχω κάτι έτοιμο να σου πω, googλαρε μπας και βρεις κατι σωστο. ” Καλημέρα. Βρήκα διάφορα από xda developers, από chinamobilemag.de, απλά είπα να περιμένω μήπως είχε κάποιος εδώ παρόμοια εμπειρία. Θεωρείς πως υπάρχει κίνδυνος από το twrp αν πχ η συγκεκριμένη έκδοση έχει κάποιο θέμα. Η ανάγκη μου είναι να κάνω το format data και τα wipes για να βάλω την xtrv aroma στο polaris. Ευχαριστώ.
-
annonnaki - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα σύντροφοι και συντρόφισσες. Δοκίμασα μόλις να φλασάρω το twrp για το polaris (mix 2s). Ενώ γράφει κανονικά ότι το έκανε (finished κλπ) δίνω το δίνω επανεκκίνηση σε recovery και φορτώνει την αρχική εικόνα το twrp (miui.gr και τα σχετικά) αλλά μένει εκεί δεν ανοίγει το recovery με τις επιλογές (wipe, install κλπ). Το άφησα κανα 10λεπτο τίποτα. Δοκίμασα εκ νέου download και flash από fastboot αλλά τίποτα. @geoanto555 καμιά καλή ιδέα; Edit: βίτσιο το έχω πάντα τέτοιες ώρες με πιάνει όρεξη …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Λοιπόν εχθές αφού παρέλαβα το mix 2s για μένα ετοίμασα το mi5s για τη σύζυγο. Το είχα άχτι πολύ καιρό να ρίξω ένα format data να δω αν η εμμονή-βίτσιο του φίλου @demakhs ΄έχει βάση. Το έπιασα μετά να το στήσω (πέρασα εφαρμογές, μετέφερα αρχεία φωτογραφίες κλπ με το mi drop κλπ κλπ). Ε λοιπόν η αίσθηση μου είναι ότι η μπαταρία του έχει σαφώς καλύτερη συμπεριφορά. Μιλάμε για αισθητή διαφορά. Το άφησα χωρίς sim, με κλειστό wifi χθες το βράδυ (κατά τις 11) στο 68% και σήμερα στις 1,30 μμ έγραφε 66%.…
-
-
Σήμερα παρέλαβα και γω μαύρο 6/128. Προφανώς ταχύτητα κλπ όλα σφαίρα. Κάμερα ξέρουμε αν και δεν την σκάλιξα ακόμα. Επίσης το δαχτυλικό αποτύπωμα σφαίρα. Το κεραμικό όμως φωνάζει ποιότητα. Η γενική αίσθηση της συσκευής είναι κορυφαία. Ειλικρινά το σκέφτομαι αν θα βάλω θήκη (επίσης η θήκη που δίνουν είναι πολύ ωραία).