Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 550.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

annonnaki - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Τετοια θέλω να ακούω. Σαν xtrv/aroma δεν έχει.

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Αναμένω το εργαλείο Δευτέρα ή Τρίτη και ψάχνω να δω επιλογές για rom, αναφορές σε προβλήματα κλπ ώστε να ξέρω τι μου γίνεται. Αρχικά εντόπισα ένα θέμα με 2 διαφορετικές εκδόσεις (XA για Κίνα και XE για global). Αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα, αν θέλεις να φλασάρεις global official (ερχόμενος από china official) πρέπει λέει να ξεκλειδώσεις bootloader. Αλλά αν έχεις την έκδοση XE στο φλασάρισμα της global αν κλειδώσεις bootloader έχει πρόβλημα. Περίεργο μου ακούγεται αλλά …

• Παράθεση από vasikoro: “Καλημέρα παιδιά από gearbest με belgium post πληρώνεις τελωνείο? ” Η αρχική μου απάντηση είναι αποκλείεται. Αλλά επειδή πολλά έχουν ακούσει τα αυτάκια μου θα σου έλεγα πολύ δύσκολα. Εμένα σήμερα το περάσανε στο αεροδρόμιο (από banggood με priority) και έφυγε ήδη για Θεσσαλονίκη χωρίς τελωνεία και παρενέργειες. 2018-06-29.png

• Οντως η πρώτη επαφή με την 9 ερχόμενος από την 8 ήταν θεαματική. Νομίζω πως στις πρώτες 9αρες δεν είχε τόσο μεγάλο θέμα η μπαταρία. Όταν υπάρχουν στοιχεία για την 10 πολύ θα ήθελα να τα ακούσω. Πρώτες εντυπώσεις κλπ.

• Υποθέτω πως οι περισσότεροι χρήστες (όπως και εγώ) όταν αναφέρουν ώρες sot αναφέρουν το νούμερο που βλέπουν όταν φτάνει η μπαταρία σε επίπεδα <20% (σπίτι βράδυ κλπ) και έχουν περάσει μια γεμάτη ημέρα χρήσης με starting point το 100%. Τώρα το με ποιο μοντέλο φορτίζουν δεν το θεωρώ σημαντικό. Προσωπικά το φορτίζω νύχτα και το βγάζω από το καλώδιο το πρωί. Εν γνώσει μου ίσως αυτό προκαλεί φθορά αλλά ειλικρινά δεν το θέλω για γάμο και μόνιμη συμβίωση. Θέλω να μου δίνει ότι περισσότερο γίνεται στον 1…

• Δεν ξέρω κατά πόσον ένας μέσος χρήστης μπορεί να πάρει αντίστοιχα αποτελέσματα με αυτά του "δάσκαλου" ανωτέρω αλλά το rn5 δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα (σε αυτό το επίπεδο τιμής πάντα). Βέβαια αν δεν μπορεί δεν θα τον βοηθήσει και άλλη συσκευή. Εξαιρετικό νέο που η xiaomi βελτίωσε την κάμερα.

• Λοιπον έκανα την προηγούμενη εβδομάδα παραγγελία από bg το mi mix 2s 6/128. Preoder με προβλεπόμενη ημερομηνία παραλαβής του stock 23/6. Σήμερα οι ψυχαρες μου έστειλαν email ότι το δέμα έφυγε. Τουλαχιστον 4 ημέρες νωρίτερα δηλαδή. Μεγάλη υπόθεση. Ερώτημα: μέχρι σήμερα διάλεγα στην πληρωμή να μην κάνει το paypal την μετατροπή αλλά η τράπεζα και πάντα η διαφορά ήταν σημαντική και γλιτωνα χρήματα (έβριζα και τους κλέφτες του paypal). Αυτή τη φορά για 498 δολάρια μου χρέωσε η Πειραιώς 10+ ευρώ για τ…

Μήνυμα

Η ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη που το mi8 έχει amoled. θεωρητικά καλύτερα χρώματα και ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία. Επίσης το mi8 έχει notch όπου υπάρχει και ειδικός αισθητήρας για το face unlock. Κάμερες ίδιες cpu ίδιο μπαταρία νομίζω ίδια. Αλλά σαν το κεραμικό πίσω μέρος του mi mix 2s και καθαρή οθόνη χωρίς σεμεδακια δεν έχει.

• Έτσι ακριβώς, στο 95% των περιπτώσεων φορτίζω βράδυ χωρίς να ψάχνομαι.Αλλά σαφώς είναι αστείες επιδόσεις αυτές. Το ζόρι μου είναι ότι τώρα θα πάει στην σύζυγο η οποία σε γενικές γραμμές δεν το κατέχει (έχει τώρα το mi4). Αλλά προβλέπω να ακούω γκρίνια για την μπαταρία του. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην miui 10 και στην χειρότερη θα της βάλω καμιά παλιά stable 9.1 που είχαν λίγο καλύτερη μπαταρία.

• @pavlidisc Με ποια rom είσαι; Εγώ κάνω δοκιμές συνέχεια αλλά η απόδοση στο fingerprint sensor που έχω με την 9.5.2.0 xtrv είναι φοβερή. Βέβαια εννοείται ότι έχω βάλει τρεις φορές τον αντίχειρα σε διαφορετικές κλίσεις. Μόνο η μπαταρία με ζορίζει ακόμα που με την χρήση που το κάνω φτάνω βράδυ στο 15% με 3 και κάτι ώρες sot. Αν όμως παίξει λίγο παραπάνω 4g μέσα στην μέρα άστο να πάει.

Μήνυμα

Σημερα αποφάσισα να την κάνω την παραγγελία. Το 6/64 έβγαινε 498+ δολάρια με κουπόνι από kimovil στο banggood. Και τσουπ ποσταρει ο θεουλης ο china tech king στο telegram το 6/128 στα ίδια ακριβώς λεφτά (και τα δύο preorder). Super deal που λέει και ο Φερεντίνος. Τώρα άντε να δω πως θα περάσουν οι μέρες. Ελπίζω μέχρι να παραλάβω να παίζει η xtrv miui 10.

• Άρχισαν και τα δείγματα του mi mix 2s και η φαγούρα εντείνεται. Θα δούμε και κανά mi8 και θα τρελαθούμε. Και μένα χωρίς AI μέχρι στιγμής μου αρέσουν περισσότερο. Δώστε υλικό. Επίσης με ποια rom είναι αυτές στο mi mix 2s?

Μήνυμα

Παράθεση από xristos9: “Ανάμεσα σε αυτό και το mi 8 πιο λέτε είναι καλύτερο; λέω να πάω σε mix 2s επειδή δεν μου αρέσει το notch αλλά βγαίνουν περίπου τα ίδια στα λεφτά. Έχω φάει το ίντερνετ να αποφασίσω αλλά τίποτα. Κάθε γνώμη καλοδεχουμενη. ” Έτσι ακριβώς. Το έχει πάντως στο banggood σε preorder εξαιρετική τιμή το 6/64 στα 430 ευρουλάκια. Αλλά preorder είναι λίγο gamble. Μια φορά δοκίμασα preorder και μέχρι να σταλεί έβρισκα την συσκευή σε άλλα sites καλύτερη τιμή ετοιμοπαράδοτο. Εγώ περιμένω …

• Καλησπέρα σε όλους, είδα το mi8 σε προπαραγγελια στο geekbuying αλλα οι τελευταίες μου αγορές γίνονται αποκλειστικά από banggood και gearbest. Η μοναδική μου εμπειρία προ τριετίας από το geekbuying πέρασε τελωνείο και μου βγήκε λίγο ακριβό. Όποτε θέλω να ρωτήσω αν κάποιος είχε πρόσφατη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα και αν έμπλεξε με τελωνεία κλπ. Ευχαριστώ.

• Αν και δεν μου κάθεται καλά το notch θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το πάρω. Ίσως και το μικρό του αδερφάκι είναι καταλληλότερο για μένα. Το κλασικό face id που έχουν και τα υπόλοιπα θα το έχει το mi 8 se; Επίσης είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για το mix 2s που σίγουρα θα πέσει η τιμή του. Ωραία πράγματα.

• Όχι φίλε μου προφανώς έχει να κάνει με ψυχολογικά αίτια. Δεν είναι θέμα specs. Και ο 821 του mi5s σφαίρα πάει με τα 4 gb ram. Και το mi note 3 με τον 660 και 6 gb ram μια χαρά μου φάνηκε 2 μέρες που το είχα στα χέρια μου. Κοίτα που με ψήνετε ρε μπαγασες να πάω στο άλλο thread του mix 2. Τεσπα σορυ για το σχετικό off topic και ευχαριστώ για τις συμβουλές.

• Το mix2 παιδιά το είχα κάνει παραγγελία πριν κανά 5μηνο και μου έστειλαν μήνυμα για έλλειψη διαθεσιμότητας και καθυστερήσεις και το ακύρωσα. Σαφώς είναι αναβάθμιση και μάλιστα σε τιμή λιχουδιά πλέον. Απλά νιώθω ότι είναι λιγουλάκι παλιό. Θα ήθελα πχ να πάρω μοντέλο 2018. Επίσης συνυπολογίζω και τον παράγοντα παρουσίαση νέας συσκευής. Δίνω σήμερα παραγγελία, παραλαμβάνω σε 20 ημέρες και έρχεται η xiaomi μέσα στο καλοκαίρι που εγώ θα το καμαρώνω και βγάζει κανένα mi mix 3 και αρχίζει εκ νέου η φαγ…

• Καλημέρα σε όλους, Με έχεις πιάσει εδώ και καιρό η φαγούρα καθώς έχω κλείσει ήδη 17-18 μήνες με το εργαλείο και δεν μπορώ να καταλήξω σε επόμενη συσκευή. Το mix 2s μου φαίνεται ακριβό και με προβληματίζει και η μπαταρία του. Το mi note 3 είναι μια χαρά κινητό αλλά δεν το λες και αναβάθμιση από το mi 5s. Σκέφτομαι να περιμένω το mi7 ή το mi note 4 αλλά είτε θα είναι πολύ ακριβό και πιθανόν να αργήσει να είναι διαθέσιμο (το mi7) ενώ το mi note 4 δεν ξέρουμε καν πότε θα εμφανιστεί. Απασχολεί κανένα…

• Και ερωτώ κύριε πρόεδρε, αν δώσω 500-600 να πάρω τα μεγάλα αδερφάκια του (mi mix 2s ή mi7) θα νιώσω μακάκας ή όχι;;;;; Θα δούμε και τα πρώτα reviews αλλά πλέον η mid range κατηγορία με ελκύει πολύ (πχ mi note 3 ή το αναμενόμενο 4)