Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 456.
-
Κομπλέ σε mido, για να δούμε πως θα πάει αυτή. Ευχαριστώ στην ομάδα
-
Τελικά μετά από 4 μέρες χρήση μπορώ να πω ότι έχει αυξηθεί η κατανάλωση της μπαταρίας σε mido
-
Παράθεση από vayio: “Μήπως έχουμε πισωγυρισμα στη μπαταρία σε mido? To έχει παρατηρήσει άλλος? ” μια μικρή διαφορά την έχω δει αλλά μπορεί να είναι και η χρήση, θα το δω με τις επόμενες φορτίσεις
-
Είπα να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα μιας και κάνει 2 μήνες σε redmi 4A αλλά όταν πάτησα unlock μου είπε σε 72 ώρες. Αυτό για τους 2 μήνες δεν είναι για τις παλιές συσκευές;
-
Παράθεση από mparaxir: “Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις στο mido όταν πας να κάνεις πρόσθεση επαφών δεν υπάρχει το κουμπί οκ και ετσι δεν μπορεις να προσθέσεις μια επαφή ” πανω δεξιά
-
Περάστηκε σε mido και όλα μια χαρά, μπράβο στην δουλειά που κάνετε
-
@vayio δηλαδή το ηχείο δουλεύει με μουσική, ράδιο, κληση αλλά όχι με κάποιο browser. Την rom πως την έκανες εγκατάσταση; Τυπική ή εσύ διάλεξες την θα βάλεις; Εγώ έκανα τυπική εγκατάσταση με root - Dolby και όλα μια χαρά
-
Παράθεση από vayio: “Παράθεση από maikmaik: “Δουλεύει κανονικά και μέσω Internet ” Τοτε δε ξέρω τί μπορεί να συμβαίνει. Έχει αλλος με mido το ίδιο θέμα? ” στο δικό μου παίζει κανονικά, που στο ίντερνετ δεν σου παίζει δώσε ένα λινκ
-
Σε mido όλα καλά, μπράβο στα παιδιά για την καλή δουλειά
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΤο ίδιο έπαθα και άλλα όταν πήγα να ξανά γυρίσω σε miui, έκανα εγκατάσταση την rom και έπεσε σε boot loop και βλέπω ότι δεν βλέπει το twrp την εσωτερική μνήμη. Και βρήκα αυτό και μετά έκανε εκκίνηση κανονικά την rom και το recovery βλέπει κανονικά τις μνήμες m.youtube.com/watch?reload=9&v=TZ0MSaxuBFk Έχω την τελευταία twrp από εδώ μεσα ενώ με την los15 την Orange
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΩραία θα το δοκιμάσω μόλις ξανά ξεκλειδώσω γιατί αναγκαστικά να περάσω fastboot rom για να στρώσει
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisD66: “Αν εννοείς ότι δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη από το twrp για να πάρεις backup δεν φταίει η rom. Βάλε το OrangeFox TWRP και θα βλέπει κανονικά τον χώρο αποθήκευσης. Ίσως όμως χρειαστεί format data. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και στο twrp δεν την έβλεπε και δεν μπορούσα να κάνω restore και στην διαχείριση αρχείων Παράθεση από VaggelisD66: “Εγώ έβαλα Lineage OS 15.1 γιατί με Miui είχα πρόβλημα με εφαρμογή ασύρματου συναγερμού. Δεν μου έστ…
-
Πρόβλημα με ήχο
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ή να μην έγινε καλός καθαρισμός σε εκείνο το σημείο...κάπου στην Αθηνάς, στο ρεύμα προς Πειραιά, κοντά το μαγαζί to kinito.gr, έχει ένα μαγαζί που κάνει επισκευές, δεν θυμάμαι πως λέγεται ούτε γνωρίζω εάν κάνει καλή δουλειά, αλλά δεν χάνεις να περάσεις μια βόλτα ” Θα δούμε αν βρεθεί χρόνος, ευχαριστώ πάντως. Τώρα το δουλεύει με ακουστικά για βιντεοκλήσεις
-
Πρόβλημα με ήχο
ΜήνυμαΚορυδαλλό, λες να έχει βραχυκύκλωση η υποδοχή για τα ακουστικά;
-
Πρόβλημα με ήχο
ΜήνυμαΕβαλα και 8αρα και 9αρα fastboot rom αλλά τίποτα, αυτό το κινητό είχε πέσει στο νερό και αλλάξαμε την μπαταρία και δούλεψε εκτός του εξωτερικού ηχείου