Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 456.
-
Πρόβλημα με ήχο
ΜήνυμαΚαι τα δύο ηχεία δείχνουν να δουλεύουν, έλεγχο με πολύμετρο. Έκανα το τεστ τίποτα νεκρό.
-
Πρόβλημα με ήχο
ΜήνυμαΓια να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ για το πρόβλημα που έχω με ένα mido με το εξωτερικό ηχείο. Δεν ακούγεται, έβαλα άλλο ηχείο και πάλι δεν ακούγεται, δοκίμασα διάφορες rom. Τι λέτε να είναι η μητρική;
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΤην δοκίμασα ,όλα καλά αλλά δεν μου βλέπει την εσωτερική μνήμη, θα έχει θέμα η rom
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω, ευχαριστώ
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΤην 3.1.1 από εδώ Έχεις κάποιο link του twrp - rom ;
-
Lineage OS 15
ΜήνυμαΓια να δοκιμάσω την Los15 θα πρέπει να έχω άλλο twrp γιατί μου βγάζει error 7 στην εγκατάσταση
-
Παράθεση από amavroudis: “Σου τον αναφέρει αν μπεις στο CIT και κοιτάξεις στην κάμερα. Σοβαρά τώρα, θέλεις να αντικαταστήσεις την κάμερα; Χάλασε;;; ” Οχι δεν θα την αλλάξω, απλά έλεγα αν έβρισκα σε καλή τιμή την καλή κάμερα ( αλλά ποια είναι καλύτερη) να την έβαζα Ξέρω ποια κάμερα έχω, αλλά αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο ποια είναι;
-
Σε mido όλα καλά, αλλά αυτό το download της rom
-
Διέγραψα κάποια μεγάλα αρχεία από την sd αλλά δεν φαίνεται να έχει αδειάσει η μνήμη , και στο recovery μου δείχνει ότι και ο Mixplorer Έχω την τελευταία 8.8.16 romforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56785/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56786/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56788/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56785/
-
Δεν έχει σήμα
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Δουλεύουν όλα τώρα σωστά; Εχεις σημα και κανεις κλήση; ” ναι κομπλε κληση, ιντερνετ, 4G αλλα αυτο με το root να μην βλεπει την sim
-
Δεν έχει σήμα
ΜήνυμαΤελικά βρέθηκε το πρόβλημα, άνοιξα το πίσω καπάκι και είδα ότι το καλώδιο δεν ήταν καλά κουμπωμενο