Παράθεση από giannnis12: “Καλησπέρα,έχω ένα θέμα με το ακουστικό ακούγεται χαμηλά. Τι λέτε να φταίει; Η ένταση στο φουλ ” Τελικά παρήγγειλα ηχείο από Ali, αλλά μέχρι να έρθει ανέβασα λίγο τα level με την εφαρμογή engineer mode mtk και έφτιαξε λίγο
Παράθεση από amavroudis: “Μπες στο CIT και κάνε τα τεστ στα ηχεία. Γία να μπεις πατάς επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel μέσα στο about phone. Δες έτσι αν έχεις hardware failure. ” Δουλεύει λίγο πιο δυνατά
Παράθεση από morrison: “Γνωριζει Κανείςς παιδιά;;; ούτε το Skype μου δουλεύει.εχω απεγκαταστησει και επανεγκαταστησει τις εφαρμογές αλλά τπτ.. ” Με την 8.4.19 xtrv δεν έχω τέτοια θέματα, το τηλέφωνο δουλεύει άψογα τώρα
Παράθεση από billucky: “Οκ Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Καμία καλή εφαρμογή καιρού έχετε να προτείνετε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” BZ weather
Παράθεση από billucky: “Kαλημερα Καινούρια rom δεν υπαρχει? Είμαι με την 8.2.1 κ έλεγα να κάνω ένα update αλλά δεν βρίσκω στην 8.5.3/10 κάτι για hermes!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει η 8.4.19 που πάει πολύ καλά ”
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από juke: “Μετα από εγκατάσταση global stable ,global dev, aosp και τις xtrv-aroma stable τις τελευταίες η καλύτερη για διαχείριση μπαταρίας και για να έχεις σχετικά ενημερωμένο κινητό είναι η xtrv 9.2.3.0 stable . Με 4 ώρες sot είμαι ικανοποιημένος για το παλιό hermes και τον ενεργοβόρο mtk επεξεργαστή του. ” Εγώ χθες πέρασα την 9.5.4. Μετα απο factory reset δεν τράβηξα τίποτα από backup και έκανα στήσιμο από την αρχή. Στην μπαταρία δεν μπορώ να πω ότι διαπι…
Αυτο λέω και εγώ αλλά όταν έβαλα την άρωμα η μπαταρία δεν κράταγε πάνω από 2-2,5 ώρες οθόνη, μπορεί να παίζει ρόλο η φόρτιση, πρέπει να την κρατάμε περισσότερο και ας είναι 100% (RMN2)
Εχω δοκιμάσει την τελευταία development αλλά τρώει εύκολα την μπαταρία αλλά καλύτερα από τις προηγούμενες 9ρες Πολύ καλές είναι οι custom rom του gkalen