Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 509.
-
Πως τσεκάρουμε αν ο boot loader είναι ακόμα ξεκλείδωτος ?αν το OEM unlocking είναι ενεργό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψάχνω να βρω το super su σε ποιο φάκελο είναι για να τον φλασαρω από twrp και δεν το βρίσκω . Η ρομ δεν είναι ήδη ρουταρισμενη ?Κανονικά δεν θα έπρεπε να το είχε μέσα? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα flash κάι μετα μου λέει να κάνω insral το twrp app. Να το κάνω? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το zip το κατεβάζω από το pc η κατευθείαν από τον browser της συσκευής? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέφτομαι να γυρίσω σε παλαιότερες ρομ γιατί βλέπω βλέπω ότι με την συγκεκριμένη δεν έχω και τόσο πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον στο (Kate) αν θέλετε σας Στέλνω και screenshot την ανάλυση να μου πείτε και εσείς γνώμες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στο δικό μου (Kate) δεν φορτώνει από το mi clound μυνήματα και κλήσεις, κατα τα άλλα μπαταρία ατελείωτη και φυσιολογικό overheating. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό το ότι μου κρατάει σχεδόν παντα 1.4.-1.3 gb ram